Alima Pure highlighter lumina review | Natuurlijk & Vegan!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nooit zo’n fan ben van losse highlighters, maar dit product is zo mooi dat ik dat even helemaal opzij zet! De Alima Pure highlighter lumina is een perfect voorbeeld van dat natuurlijke, dierproefvrije en vegan producten ook héél mooi kunnen zijn. Als je nog op zoek bent naar een highlighter voor een mooie glow, dan ben je bij het juiste review artikel belandt. Kijk je mee?

Alima Pura highlighter lumina

Alima Pure highlighter lumina

Het product dat vandaag ‘op de planning staat’ is dus een highlighter. En niet zomaar een highlighter, want deze is natuurlijk en ook ‘los’. Met los bedoel ik dat het geen compacte poeder is, zoals de Essence Strobing highlighter bijvoorbeeld.

Je ziet dat ook meteen aan het doosje waar de highlighter in zit. De Alima Pure highlighter lumina zit in een vrij hoog doosje. Wanneer je de deksel er af haalt, zie je de gaatjes al zitten. Dat zit zodra je de highlighter opent nog dicht geplakt met folie.

Alima Pura highlighter lumina

Ingrediënten Alima Pure Highlighter

De Alima Pure highlighter bevat weinig ingrediënten! Hieronder zie je de korte ingrediëntenlijst van dit product. Eigenlijk geldt altijd: hoe minder ingrediënten, hoe beter. Zeker bij natuurlijke producten.

Alima Pura highlighter lumina
Alima Pura highlighter lumina

Alima Pure Highlighter Lumina Swatches

Lumina” is de kleur van deze highlighter. Je hebt namelijk een aantal tinten en ik koos voor de bekendste. Ik was benieuwd hoe de kleur zou zijn. Toen ik hem zag op mijn hand was ik verliefd.

De glans is prachtig, echt héél erg mooi! Helaas is dat effect op mijn gezicht veel minder, dat vind ik jammer. Gelukkig kun je hem wel opbouwen, maar daar moet je wel wat moeite voor doen.

Alima Pura highlighter lumina

Op de foto’s hieronder zie je hoe de highlighter staat op mijn wangen. Wat je vooral ziet, is dat de highlighter het deel flink oplicht en dat is wel mooi. Helaas moet je er best wat van aanbrengen om het zo mooi te krijgen als op mijn hand.

Alima pure highlighter lumina Alima pure highlighter lumina

Alima Pure highlighter lumina review

Over het algemeen vind ik de Alima Pure highlighter lumina prachtig. Vooral op mijn hand is het echt een tint om verliefd op te worden. Helaas komt dat op mijn huid niet helemaal zo mooi terug. Gelukkig is het product wel op te bouwen, wat zorgt voor een mooie glow.

Ik vind het wel zo fijn om dit product met een kwast aan te brengen en dus niet met mijn vingers. Zelfs de Alima Pure oogschaduw kwast is daarvoor geschikt. Daarmee kun je de highlighter ook prima in de binnenste ooghoek aanbrengen bijvoorbeeld.

Prijs & verkooppunten

De Alima Pure highlighter lumina kost €25.50. Helaas is de webshop waar ik dit product van mocht ontvangen niet meer geopend. Wil je toch meer weten? Neem dan een kijkje op de officiële website.

Een verkooppunt kan ik je dus helaas niet geven, maar wel een alternatief! De jane iredale trio is ge-wel-dig en ook natuurlijk, dierproefvrij en vegan.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Volg:

11 Reacties

 1. 30 augustus 2016 / 08:08

  Ik vind de highlighter best mooi hoor, hij geeft een mooie glans aan je gezicht. Zelf heb ik nog geen ervaring met losse highlighters.

 2. 30 augustus 2016 / 09:19

  Dit merk ken ik nog helemaal niet, maar de highlighter vind ik er erg mooi uit zien x

 3. 30 augustus 2016 / 09:20

  Wow, die glans! Losse poeders is even wennen, maar niet al te moeilijk hoor :) deze is echt mooi!

 4. 30 augustus 2016 / 11:13

  Ik vind het echt een prachtige highlighter =)
  Lijkt me alleen lastig werken een losse poeder highlighter!
  Liefs Jorinda

 5. 30 augustus 2016 / 12:26

  Ik vind ‘m wel heel erg mooi hoor! Ik heb wel eens van dit merk gehoord, maar zelf nog geen ervaring mee.

 6. Bente Oosterwold
  30 augustus 2016 / 16:52

  Ik vind m heel erg mooi! Zoals je zegt, het ligt het deel waar je het aanbrengt heel erg mooi op! Voor mij is ie ietsje te duur met alleen een krantenwijkje, maar dat neemt niet weg dat ik het een prachtige highlighter vind!

 7. 30 augustus 2016 / 19:15

  Fijne review, op basis hiervan kies ik toch eerder voor een highlighter van een ander merk… In opbouwen ben ik niet zo goed :’)

 8. 30 augustus 2016 / 20:28

  Oh wow, dat zijn echt weinig ingrediënten! Ziet er echt goed uit! Jammer dat je wel een flinke heoveelheid moet aanbrengen maar het staat wel erg mooi. <3

 9. 30 augustus 2016 / 21:04

  Ik vind deze highlighter heel erg mooi, ik hou wel van een subtiele glow :)

 10. 30 augustus 2016 / 21:53

  De swatch op je hand was veel belovend, helaas valt het toch op je gezicht wat tegen.

 11. 4 september 2016 / 13:35

  Jammer dat hij wat tegenvalt. Vind de glans wel heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

14   125
38   171
14   145
19   161
24   257

Follow on Instagram