Als je mijn blog al langer volgt, dan heb je Alverde vast al eens voorbij zien komen. Het is een tof merk dat helaas alleen bij de Duitse drogist verkrijgbaar is en zelfs niet online te bestellen is. Toch review ik de producten altijd graag, omdat ik weet dat veel van mijn lezers weleens een dagje naar Duitsland gaan. Ik deed dat eind vorig jaar ook weer eens, dus het is tijd voor een nieuwe Alverde make-up review!

Alverde make-up multi review

Alverde make-up review

Inmiddels heb ik al best wel wat producten van het merk geprobeerd en ik blijf nieuwsgierig naar meer. Ik vind niet alle producten fijn, zoals de nagelverharder, maar ik ben bijvoorbeeld wel verliefd op de lipsticks. Nu probeerde ik nog een viertal make-up producten.

Ik kocht bij de DM in Keulen een oogpotlood, een oogschaduwbasis, een concealer en een mascara. De producten van Alverde zijn natuurlijk (Natrue gecertificeerd), dierproefvrij én vegan. Daarbij kan ik dus met een gerust hart shoppen. En het leuke is dat de producten ook prima betaalbaar zijn!

Alverde make-up review

Swatches

Op de foto hieronder zie je van links naar rechts de swatches van: de concealer, de oogschaduwbasis, het oogpotlood en de mascara. De concealer (20 Ivory) is vrij licht, de oogschaduwbasis best vloeibaar, de kleur van het potlood (9 Smaragd) is prachtig en de mascara is goed zwart!

Review Alverde make-up

Look

Maar ik was vooral benieuwd wat de producten op mijn huid zouden doen, want dat is natuurlijk het belangrijkste. Hieronder zie je de ooglook en de full face look die ik maakte met de producten van Alverde. De concealer is helaas niet mega dekkend, maar wel aardig op te bouwen.

Alverde eye make-up

Het resultaat van de mascara is best prima, maar het is geen ‘wow effect’. De oogschaduwbasis vind ik ook een prima product om oogschaduw net wat beter uit te laten komen en langer te laten zitten. Het oogpotlood vind ik gaaf, maar had van mij nog wat feller mogen zijn!

Alverde make-up look

Mijn mening

En dan is het tijd voor mijn eindbeoordeling van de Alverde make-up review! Ik moet zeggen dat ik gematigd enthousiast ben. Ik blijf het een leuk merk vinden, maar de helft van de producten uit deze review zijn het net niet zeg maar.

De concealer gebruik ik geregeld, maar die is dadelijk in de lente/zomer al gauw te licht voor me denk me. De mascara vind ik prima, maar niet geweldig. Het oogpotlood vind ik qua kleur heel gaaf, maar ik had hem graag wat intenser gezien. De oogschaduwbasis is een prima product.

Prijs & Verkooppunten

Tot slot nog de prijzen: de mascara kost €3.75, de oogschaduwbasis €2.45, het oogpotlood €1.75 en de concealer €3.45. Wil je alle producten van Alverde bekijken? Check dan zeker de website van DM!

Liefs Mariëlle