Gezien ik de laatste tijd veel minder producten probeer, staat deze nu al een tijdje op mijn plankje. Sinds ik op mezelf woon, sjouw ik niet meer elke dag mijn mandje naar de badkamer. Nee, nu heb ik lekker een eigen plankje met mijn eigen producten! Allen dierproefvrij en vegan en zoveel mogelijk natuurlijk. Eén daarvan is de Avril eye make-up remover. Kijk je snel mee naar de review?

Avril eye make-up remover

Avril eye make-up remover

Dit product vond ik een hele tijd geleden bij een webshop die het merk Avril helaas niet meer verkoopt. Gelukkig kun je het nog steeds eenvoudig online bestellen! Ik vind het écht een leuk merk. De producten zijn natuurlijk, dierproefvrij en vegan, maar ook nog eens betaalbaar. De verpakkingen zijn simpel, maar daar heb ik geen moeite mee. Dit product is speciaal bedoeld voor het verwijderen van oog make-up.

Avril eye make-up remover

Ingrediënten

Mocht je benieuwd zijn naar de ingrediënten, die vind je op de achterkant van de verpakking. Uiteraard heb ik daar een foto van gemaakt voor je, die zie je hieronder. De tekst op de verpakking is in het Frans, omdat Avril een Frans merk is. Het betreft een lotion die voor ruim 99 % natuurlijk is en zelfs ook voor 20 % biologische ingrediënten bevat. Het flesje bevat 200 ml aan product, daar doe je wel even mee!

Avril eye make-up remover

Gebruik

Ik was erg benieuwd naar de werking van dit product. Ik heb namelijk al eens eerder een natuurlijke oog make-up remover geprobeerd en daar was ik helaas niet zo fan van. Dit product is gelukkig echt het tegenovergestelde! Op de foto hieronder zie je een héél vies watje, maar dat is een goed teken. Met deze oog make-up remover krijg ik met weinig moeite alle oogmake-up van mijn ogen. Hierbij wil ik wel vermelden dat ik nooit waterproof make-up gebruik, dus daar kan ik helaas niet over oordelen.

Avril eye make-up remover

Mijn mening

Het moge duidelijk zijn dat ik tevreden ben over de Avril eye make-up remover! Het is een mild en fris product voor de ogen. Mijn verwachting is dat zelfs de gevoelige oogjes hier tegen kunnen. Ik leg het watje even op mijn ogen en wrijf daarna voorzichtig de make-up van mijn ogen. Op de foto hierboven zie je overigens nog een wegwerp wattenschijfje, nu gebruik ik enkel nog wasbare wattenschijfjes! Of de Avril eye make-up remover ook geschikt is voor waterproof mascara durf ik dus helaas niet te zeggen.

En zou ik hem nog eens kopen? Om eerlijk te zijn denk ik van niet, omdat ik liever een cleanser koop die ik voor mijn ogen én voor mijn gezicht kan gebruiken. Dat scheelt toch weer een product op mijn plankje! Maar dat betekent zeker niet dat dit geen fijn product is om je oog make-up mee te verwijderen.

Prijs en verkooppunten

Voor meer informatie en meer producten van Avril kun je kijken op de officiële Avril website! Daar kost de eye make-up remover €7. Gezien de ingrediënten vind ik dat dit product wel waard. Wil je liever bestellen bij een webshop in Nederland? Kijk dan eens bij The Green Beauty Shop. Ik heb Avril ook gevonden in de webshop van Ecco Verde, daar kost deze oog make-up remover €6.99.

Liefs Mariëlle