Avril Organic cleansing milk review | Natuurlijk & vegan

Het kan soms moeilijk zijn om fijne natuurlijke producten te vinden die niet al teveel kosten. En dan het liefst natuurlijk nog producten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Gelukkig weet ik tegenwoordig wel waar ik moet zijn, maar ik ben ook bereid om wat meer te betalen voor een goed product. Als je dat niet wilt, dan wil ik graag de Avril Organic cleansing milk aan je voorstellen. Helaas alleen nog maar online verkrijgbaar, maar wel érg fijn en budgetproof!

Avril Organic Cleansing Milk review

Avril Organic cleansing milk

Mocht je het merk Avril nog niet kennen, dan wordt dat hoog tijd! Het is een Frans merk met leuke natuurlijke en biologische producten voor een kleine prijs.

De producten zijn helaas niet gewoon in de winkel verkrijgbaar en daar baal ik enorm van. Ik zou het namelijk heerlijk vinden om eens uitgebreid naar dit merk te kijken en meerdere producten te proberen.

Het assortiment bestaat uit gezicht, lichaam en haarverzorging, maar ze bieden ook make-up.

Avril makeup kopen

Ingrediënten

In dit artikel behandel ik dus de Avril Organic cleansing milk! Mijn voorkeur gaat uit naar een melk, omdat dit handig werkt en goed schoonmaakt. Het is een milde manier om je make-up te verwijderen.

Op de foto hieronder vind je de informatie en de ingrediënten van dit product. Dit product is voor 98 % plant based en daarvan is 20 % biologisch.

Avril reinigingsmelk ingredienten

Werking

Op de foto hieronder zie je de substantie van de Avril Organic cleansing milk. Deze is wit en best wel dun. Meestal gebruik ik wat dikkere producten, maar dit product werkt eigenlijk prima.

Het is qua geur en qua werking een heel mild product. Toch is mijn huid na het reinigen wel netjes schoon. Op de verpakking staat overigens dat je het het kunt gebruiken op een wattenschijfje.

Zelf doe ik het gewoon met mijn vingers en was ik het daarna af. Ik gebruik hierbij ook altijd graag nog een konjac spons.

Avril skincare review

Mijn mening

Ik denk dat het wel duidelijk is, maar ik geef toch nog even een eindoordeel! Dit product van Avril is bijna geheel natuurlijk en bevat ook nog biologische ingrediënten.

Het is een dunne reinigingsmelk, maar dat maakt het product niet minder goed. Hierdoor is het juist heel makkelijk te verdelen en ook gemakkelijk weer af te spoelen.

Het ruikt mild, maar lekker en het is dus ook nog eens betaalbaar!

Prijs en verkooppunten

Maar wat is dan betaalbaar? Je kunt er eigenlijk niet van uit gaan dat een natuurlijk product mega goedkoop is. Maar van alle natuurlijke merken die er bestaan, is Avril wel een leuk budget merk.

Op de website van Avril zelf staat aangegeven dat dit product €7 kost en daarvoor krijg je dan 250 ml. Je kunt het gelukkig ook gewoon bij Nederlandse webshops vinden, zoals biodidoo.

Ook daar kost de reinigingsmelk €7. Dat is misschien veel vergeleken met de huismerken van de drogist. Maar deze producten zijn in ieder geval voor het grootste deel natuurlijk!

Liefs Mariëlle

Volg:

3 Reacties

  1. 12 juli 2017 / 06:34

    Ik vind dot een heel mooi en leuk merk, deze reinigingmilk klinkt ook weer erg goed!

  2. 12 juli 2017 / 14:56

    Kende het merk niet maar een reinigingsmelk gebruik ik zo graag! De prijs vind ik ook zeker te doen!

  3. 12 juli 2017 / 16:14

    Ik ken het merk niet, maar klinkt als een fijne reinigingsmelk. Tegenwoordig gebruik ik het niet mee romdat ik verzot ben op toners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

24   119
26   108
36   169
11   121
6   176

Follow on Instagram