Babe you got this voor girl bosses | Eerlijke boek review…

De laatste keer dat ik een boek las, kan ik me niet meer herinneren. Waarschijnlijk was dat tijdens mijn middelbare schooltijd, waarbij je verplicht een aantal boeken per jaar moest lezen. Ik vond het altijd super leuk om te lezen, maar het is er nooit meer van gekomen. De laatste tijd bracht ik daar ein-de-lijk verandering in en las ik maar liefst 4 boeken, waaronder Babe you got this! Tijd voor mijn mening :)

Babe you got this

Babe you got this

Eigenlijk heb ik geen idee hoe je een boek review schrijft, want dat heb ik dus nog nooit gedaan. Waar ik het vroeger altijd leuk vond om boeken te lezen, was daar de afgelopen jaren niets meer van te merken.

Ik moet zeggen dat ik het lezen niet echt miste, want ik heb altijd genoeg te doen. Maar lezen is goed voor je en er zijn een hoop boeken waar ik benieuwd naar ben.

Het is alleen niet minimalistisch om een boek te kopen, huren zou beter zijn. Wie weet neem ik nog wel een abonnement op de bibliotheek!

Review Babe you got this

Inhoud

Babe you got this is een boek met een fotogenieke kaft: I love it! Het is niet echt een ‘verhaal’ maar de antwoorden op interview vragen verwerkt in verschillende hoofdstukken.

Er werden in totaal 23 girl bosses ondervraagd. De antwoorden zijn uiteenlopend en die vind je dus terug in het boek. De schrijfstijl is vlot, waardoor het makkelijk weg leest.

Het is dus geen opsomming van antwoorden, maar er wordt wel aan het eind van elk hoofdstuk een conclusie gegeven. Die conclusie is niet per definitie de waarheid, maar gewoon een samenvatting.

Jij kunt dan dus zelf beoordelen wat jij met de antwoorden wilt doen. In het boek worden er ook wat quotes afgebeeld, dat vind ik ook een leuk detail!

Aan het einde van het boek vind je tot slot nog een kort stukje van elke girl boss. Ik vond het eigenlijk gek dat dit pas achter aan komt, omdat ik lang niet alle girl bosses kende.

Het lijkt mij een stuk logischer om daar eerst meer over te lezen voor je verder in het boek duikt.

Babe you got this boekreview

Mijn mening

Omdat ik géén idee heb ik hoe ik het beste een boek review kan schrijven, is mijn review alweer bijna ten einde. Babe you got this is geen spannend boek, dus daar hoef ik ook niet over uit te wijden.

Maar heb ik dan wat van het boek geleerd? Nee, dat eigenlijk niet. Vond ik het wel een leuk boek om te lezen? Ja, het leest namelijk lekker makkelijk weg.

Ik vind het daarom een perfect travel boek voor in het vliegtuig of op het strand en daar heb ik hem dan ook gelezen.

Hoewel ik niet wild ben geworden van dit boek, is het altijd goed om ervaringen van girl bosses te lezen als je zelf ook ondernemer bent!

Prijs en verkooppunten

Je vindt dit boek bij de boekenwinkel, maar ook bij Bol.com. Het boek kost bij Bol.com €17.99. Wil je liever het E-book kopen? Die kost €11,99.

Liefs Mariëlle

Dit artikel bevat een affiliate link.

Volg:

12 Reacties

 1. 15 december 2017 / 06:49

  Wat leuk om te horen dat je toch weer bent gaan lezen na een lange tijd! Babe You Got This klinkt als een boek dat je heel fijn wegleest.

 2. 15 december 2017 / 08:12

  Leuk dat je weer aan het lezen bent geslagen! Dit boek lijkt me inderdaad niet echt iets om levenslessen uit te leren, maar wel gewoon een leuk boek om eens te lezen. Fijne review!

 3. Mariëlle
  Auteur
  15 december 2017 / 08:27

  Precies hihi! Dankjewel :)

 4. Mariëlle
  Auteur
  15 december 2017 / 08:27

  Jaaa ben ook trots op mezelf, nu alleen nog voortzetten ;)

 5. 15 december 2017 / 10:02

  Ik heb dit boek nog op mijn lijstje staan, ben er super benieuwd naar!

 6. 15 december 2017 / 16:48

  Fijn dat je het zo makkelijk kan lezen, maar wel weer jammer dat je er dan niet veel van opsteekt bij zo een boek

 7. 15 december 2017 / 17:43

  Wat leuk om te lezen! Ik ben zelf helemaal dol op lezen, maar de laatste paar maanden gebeurt het minder door de drukte. Wel heb ik dit boek thuis liggen en ben ik er een tijdje geleden in begonnen. Ik moet zeggen dat ik een liever een verhaal lees dan antwoorden op een interview, maar het ziet er wel leuk uit.
  Liefs,
  Yara

 8. Mariëlle
  Auteur
  15 december 2017 / 18:59

  Ja ik ben het wel met je eens!! Al ben ik niet zo’n lezer meer tegenwoordig :P

 9. Mariëlle
  Auteur
  15 december 2017 / 18:59

  Haha ja, het was gewoon leuk :)

 10. Mariëlle
  Auteur
  15 december 2017 / 19:00

  Hihi als ik hem niet meer nodig had, had je hem over kunnen nemen ;) Maar ik gebruik hem nog voor fotografie!

 11. 16 december 2017 / 11:41

  Ik hou van lezen! Vind dit soort boeken altijd leuk en daarnaast is het natuurlijk ook nog fijn dat ie het zo goed op foto’s doet Haha! En voor het minimalistische misschien Kun je hem doorverkopen of uiteindelijk aan een vriendin geven!

  Liefs

 12. Mariëlle
  Auteur
  17 december 2017 / 20:31

  Haha, ik gebruik hem nu nog voor foto’s inderdaad ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

30   142
11   125
19   116
26   163
28   150

Follow on Instagram