Dat ik fan ben van Beauty Kitchen is inmiddels denk ik wel duidelijk. Er zijn namelijk al een aantal positieve reviews op mijn blog te vinden. Zo probeerde ik de sustainable wipes, de wonder balm en de body & mist spray. In dit artikel is het de beurt aan de Beauty Kitchen Seahorse Plankton Hand & Nail Cream. En hoewel ik in de zomer nauwelijks handcrème gebruik, vind ik hem een review waard!

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Hand & Nail Cream

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Hand & Nail Cream

De Beauty Kitchen Seahorse Plankton lijn staat in het teken van Plankton microalgen. Deze algen stimuleren je huid op een natuurlijke manier om te vernieuwen. Door deze crème worden je handen gehydrateerd, waardoor ze lekker zacht aanvoelen. Bovendien gaan je nagels er van glanzen.

Beauty Kitchen Brilliance Hand & Nail Cream

Beauty Kitchen Hand & Nail Cream ingrediënten

Zoals gewoonlijk probeerde ik een foto te maken van de ingrediëntenlijst, maar die is helaas niet te lezen zo. Vandaar dat ik de ingrediënten even heb opgezocht op de website van Holland & Barrett, waar het merk verkrijgbaar is. De crème bevat voornamelijk amandelolie, kokosolie en shea butter.

Verder vind je op de lijst kombu, bergamot, lavendel, magnolia, mandarin red, grapefruit en ylang ylang terug. Deze ingrediënten maken dat ik de geur heel moeilijk kan omschrijven. De geur is in ieder geval mild en ik denk dat velen hem lekker zullen vinden.

Review Beauty Kitchen Seahorse Plankton Cream

Gebruik & werking

Beauty Kitchen belooft dat het gaat om een lichtgewicht crème en daar ben ik het helemaal mee eens. Hieronder kun je zien dat de crème een vrij vloeibare textuur heeft. Dat maakt dat de crème zich heel makkelijk laat verdelen én ook nog eens snel intrekt. Dat vind ik toch altijd wel heel prettig!

Review Beauty Kitchen Hand & Nail Cream

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Hand & Nail Cream review

Persoonlijk gebruik ik in de zomer amper handcrème, simpelweg omdat het niet nodig is. Maar voor deze review heb ik natuurlijk een uitzondering gemaakt. De handcrème hydrateert goed en mijn handen voelen na gebruik inderdaad lekker zacht aan. Ook mijn nagels hebben er baat bij.

Toch vraag ik me af of de crème in de winter voldoende hydratatie geeft. Dit omdat het een lichte crème is en ik in de winter helaas echt wel een dikke crème nodig heb. Mocht je dit dus ook hebben, dan is dat zeker iets om rekening mee te houden. Maar ik vind het in ieder geval een fijn product.

Prijs & verkooppunten

De Beauty Kitchen Seahorse Plankton Hand & Nail Cream kost €14,99 (voor 50 ml) en is verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Tip: er zijn regelmatig acties zoals 2e product voor €1, dus het loont zeker om die in de gaten te houden!

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook.

Ik heb dit product ontvangen ter review.