Bh’s Cosmetics Blushed Neutrals Palette | Aanrader of miskoop?

Langzaamaan komen eindelijk de reviews van Bh’s Cosmetics online! Vandaag is het de beurt aan het Bh’s Cosmetics Blushed Neutrals Palette. Dit palette heeft een kleursamenstelling om verliefd op te worden, dat wist ik al voordat ik hem in huis had. Maar hoe is het palette dan in gebruik? Zijn de kleuren ook echt zo mooi in het echt en hoe is de pigmentatie? Ik laat swatches en een look aan je zien!

Bh's Cosmetics Blushed Neutrals Palette

Bh’s Cosmetics Blushed Neutrals Palette

In Nederland is Bh’s Cosmetics volgens mij niet eens zo bekend. En dat is best wel zonde, want het is een tof budgetmerk. De producten van dit merk zijn dierproefvrij en ze hebben ook veel vegan opties.

Op de officiële website van het merk vind je zelfs een vegan categorie. Voor de zekerheid heb ik maar wel alle producten gecheckt voor ik ze daadwerkelijk bestelde, maar ik vind het ZO goed dat ze het hebben!

Bh's Cosmetics Blushed Neutrals Palette

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst van dit palette is behoorlijk lang, die is namelijk als volgt:

Ingredients/Ingrédients / Made in PRC – Total Net Wt / Poids Net 38.5 g / 1.36 oz ℮ Eyeshadow/ Fard à paupières Talc, Dimethicone, Silica, Isopropyl Palmitate, Diisostearyl Malate, Squalane, Magnesium Stearate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. May Contain/Peut Contenir [+/-: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Chromium Oxide Green (CI 77288), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Yellow 5 Lake (CI 19140:1), Blue 1 Lake (CI 42090:2), Ultramarines (CI 77007)]. Blush/Fard à joues Talc, Dimethicone, Silica, Nylon-12, Isopropyl Palmitate, Squalane, Magnesium Stearate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. May Contain/Peut Contenir [+/-: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140:1), Red 7 Lake (CI 15850:1), Ultramarines (CI 77007), Blue 1 Lake (CI 42090:2)] <5406.1>

Review Bh's Cosmetics Blushed Neutrals Palette

Swatches

Het palette bevat 21 oogschaduws en 5 blushes. Je kunt de blushes ook als oogschaduw gebruiken en sommige oogschaduws zelfs wel als blush of highlighter.

Dat maakt het palette multifunctioneel, maar hij is niet handig om mee te nemen op reis. Hij is namelijk ‘maar’ gemaakt van plastic, dus heel stevig is het palette niet.

Maar goed, het gaat natuurlijk vooral om de inhoud en die is behoorlijk goed! Op de foto’s hieronder zie je links wat swatches van verschillende oogschaduws en rechts van de vijf blushes.

Bh's Cosmetics Blushed Neutrals Palette swatches

Look

Het palette bevat voornamelijk warme tinten en enkele koele tinten. Dankzij de verscheidenheid aan kleuren kun je er best wel mee variëren in looks!

Ik maakte de onderstaande ooglook, die ik écht prachtig vind. Zoals je ziet pakken de oogschaduws erg goed op het ooglid en zijn ze mooi te vervagen. Ook het fall out gehalte vind ik reuze meevallen.

Op de foto daaronder zie je de full face look, waarbij ik ook de derde blush tint (die in het midden) heb aangebracht. Wauw, ik vind het écht een hele geslaagde look!

Eyelook Bh's Cosmetics blushed neutrals palette

Bh's Cosmetics blushed neutrals palette look Look Bh's Cosmetics blushed neutrals palette

Mijn mening

Heel eerlijk: ik heb het Bh’s Cosmetics Blushed Neutrals Palette niet meer in mijn stash. De reden hiervoor is dat het palette niet natuurlijk is en daar wil ik wel voor gaan. Maar, het is een tof palette!

Het is dierproefvrij en vegan, je krijgt veel kleuren en de pigmentatie is goed. Niet alle blushes zijn de meest voor de hand liggende blush tinten, maar de eerste is bijvoorbeeld prima als highlighter.

De andere tinten kun je ook prima gebruiken als oogschaduw. Een oogschaduwbasis raad ik overigens wel aan, omdat de kleuren dan net wat beter overkomen en beter blijven zitten.

Ondanks dat ik hem niet meer heb (want minimalisme en dus kritisch), vind ik het een aanrader. Ik weet namelijk dat niet iedereen waarde hecht aan natuurlijke producten en dan is dit vegan palette top!

Ook het Carli Bybel palette en de lipsticks zijn trouwens prachtig.

Prijs en verkooppunten

Voor het Bh’s Cosmetics Blushed Neutrals Palette betaalde ik $12,00. Hoe cheap is dat voor zo’n vol palette!? Ik heb dit palette besteld in de webshop van Bh’s Cosmetics.

Houd overigens wel rekening met de verzendkosten en de eventuele douanekosten. Gelukkig heeft het merk vaak leuke acties!

Liefs Mariëlle

Volg:

14 Reacties

 1. 1 december 2017 / 07:37

  Wat een mooi en veelzijdig palette =)
  Liefs Jorinda

  • Mariëlle
   Auteur
   1 december 2017 / 09:03

   Ik vind het vooral mooi om te zien qua kleuren haha!

 2. 1 december 2017 / 09:48

  Wauw een stuk goedkoper dan ik dacht, jammer dat hij niet natuurlijk is maar verder lijkt hij me top, al betwijfel ik of de kleuren helemaal bij mij passen, ik ga hem wel onthouden! 🙂

  • Mariëlle
   Auteur
   1 december 2017 / 11:57

   Ik mis hem ook niet moet ik zeggen haha, maar het was leuk om hem te proberen!

 3. jeffrey
  1 december 2017 / 20:08

  Prachtig palette Marielle.

 4. 1 december 2017 / 21:09

  Wow dat is echt niet veel geld voor zo een palette! Ik vind de kleuren in het palette wel heel erg bij elkaar liggen allemaal, dus ik zou hem zelf niet aanschaffen.

 5. 1 december 2017 / 23:10

  De pigmentatie ziet er goed uit, mooie look heb je er mee gemaakt. x

 6. 3 december 2017 / 18:17

  Woow die ooglook is echt mooi! Ik ben een beetje verliefd geworden op dat palette! En wat fijn dat hij zo goedkoop is! Wel knap dat je van iets wat je toch fijn vind afscheid kan nemen; mijn make-up stash groeit alleen maar hahaha!

  • Mariëlle
   Auteur
   4 december 2017 / 23:13

   Ik bedenk me simpelweg wat ik écht gebruik: waar ik écht blij van word en wat ik écht nodig heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

9   45
36   160
10   45
55   123
10   79

Follow on Instagram