Bh’s Cosmetics Nude Blush Palette | Zou ik hem opnieuw kopen?

Het is schandalig hoelang de review van dit Bh’s Cosmetics Nude Blush Palette al in concepten staat. Er staan nog niet veel Bh’s Cosmetics reviews online en dat terwijl ik eind vorig jaar een flinke bestelling deed. Gelukkig deed ik dat toen al vanuit vegan oogpunt, dus de review kan nog steeds. Maar eerlijk: dit palette is na een minimalistische opruimsessie weggegeven. Toch is een review altijd goed!

Bh's Cosmetics Nude Blush Palette

Bh’s Cosmetics Nude Blush Palette

Je vraagt je misschien af waarom ik dit palette in godsnaam nog review als ik het niet eens meer in mijn bezit heb. Bh’s Cosmetics is een dierproefvrij merk en dit palette is vegan.

Het past dus nog steeds bij mij waarden. Het palette is alleen niet natuurlijk en daar gaat nu wel mijn voorkeur naar uit. Dus dat zou een reden zijn om het weg te geven, tenzij het HEEL goed zou zijn.

Maar dat is helaas niet het geval… En omdat ik weiger om alleen maar positieve reviews te delen op mijn blog, deel ik deze review dus alsnog!

Bh's Cosmetics Nude Blush Palette review

Ingrediënten

Mocht je benieuwd zijn naar de ingrediënten van dit palette, die zijn als volgt:

Ingredients/Ingrédients / Made in PRC – Total Net Wt / Poids Net 27 g / 0.96 oz ℮ Talc, Dimethicone, Silica, Nylon-12, Isopropyl Palmitate, Squalane, Magnesium Stearate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. May Contain/Peut Contenir [+/-: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140:1), Red 7 Lake (CI 15850:1), Ultramarines (CI 77007), Blue 1 Lake (CI 42090:2)] <4836.1>

Review Bh's Cosmetics Nude Blush Palette

Swatches

Op internet vond ik het doosje er heel mooi uitzien, in werkelijkheid vind ik het wat minder mooi. Het is dun plastic, dus het voelt niet echt heel stevig aan. Eigenlijk is het net zoiets als zo’n doosje waterverf.

Gelukkig zien de swatches er wel héél erg mooi uit. Op de collage hieronder zie je de tinten van links naar rechts en van boven naar onderen. Er zit toch meer variatie in de kleuren dan ik van tevoren dacht.

Bh's Cosmetics Nude Blush Palette swatches

Look

Maar, mooie swatches hoeven niet altijd wat te zeggen. Eenmaal op het gezicht kan het namelijk altijd nog tegenvallen. Maar in dit geval valt het me eigenlijk reuze mee!

Ik draag op de onderstaande foto de tweede kleur van de bovenste rij. Het is een draagbare tint, ik vind hem goed passen bij mijn huidskleur en hij is prima op te bouwen.

De tint bevat hele lichte shimmers die ik eigenlijk wel heel mooi vind!

Bh's Cosmetics nude blush palette

Mijn mening

Het zou gekkenwerk zijn om van alle blushes een look te maken, maar dat had ik toch graag gedaan. Dat gaat op dit moment alleen niet meer, omdat ik het palette niet meer heb. Maar daar is een reden voor!

Als je goed kijkt naar de swatches, dan zie je dat lang niet alle tinten geschikt zijn als blush. Tenminste, niet voor mij met mijn lichte huidskleur.

Ik moet niet denken aan zo’n oranje of zo’n bronskleur op mijn wangen! Natuurlijk kun je die als oogschaduw gebruiken, maar er zit geen tint bij om de ooglook af te maken.

Het komt er op neer dat er maar 1 of 2 tinten zijn die ik echt mooi vind als blush. Sommige tinten lijken ook veel op elkaar. En als minimalist ga ik het palette daar echt niet voor houden…

Ik vind het Carli Bybel palette en de lipsticks véél leuker!

Prijs en verkooppunten

Als laatste natuurlijk nog even de prijs van dit palette, die vond ik reuze meevallen. Ik betaalde $11,00 voor het Bh’s Cosmetics Nude Blush Palette. Ik bestelde dit palette in de webshop van Bh’s Cosmetics.

Liefs Mariëlle

Volg:

8 Reacties

 1. 7 december 2017 / 10:31

  Jammer dat dit palette qua tinten niet zo goed bij je huid past! Vind het er wel erg mooi uit zien, maar denk dat ik hetzelfde probleem zou hebben.

 2. 7 december 2017 / 12:50

  Ik snap inderdaad dat je de kleuren wat minder vind, denk dat ze voor mij ook niet geschikt zijn!

  • Mariëlle
   Auteur
   7 december 2017 / 15:20

   Ik vind ze mooi om te zien, maar niet om allemaal te gebruiken haha!

 3. 7 december 2017 / 23:07

  Het palette ziet er mooi uit, jammer dat niet alle kleuren even goed bij je huid passen. Zouden voor mij ook te heftig zijn denk ik.

 4. 8 december 2017 / 07:21

  Wat een mooi pallete , inderdaad voor een lichte huid zitten er te weinig keuze in jammer!
  Liefs Jorinda

  • Mariëlle
   Auteur
   8 december 2017 / 11:26

   Ja, hij ziet er mooi uit, maar ik pakte hem er gewoon niet bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

9   45
36   160
10   45
55   123
10   79

Follow on Instagram