Veganistisch koken 100 recepten boek review

Het maandelijks delen van een boek review gaat me goed af en ik krijg er leuke reacties op. Daar ga ik dus lekker mee door. Ik wissel af tussen verschillende onderwerpen die ik interessant vind en ik lees ook niet alleen maar leesboeken. Het boek ‘Veganistisch koken 100 recepten‘ kreeg ik van mijn zusje en zoals de naam al zegt, is het geen leesboek maar een kookboek. Toch deel ik hem graag in deze review!

Veganistisch koken 100 recepten

Veganistisch koken 100 recepten

Hoewel ik hierboven ‘boek’ schrijf, is het eigenlijk maar een boekje. Het is overigens niet het eerste vegan boek dat ik deel op mijn blog.

Ik heb namelijk ook al een boek review van ‘De Vega Revolutie‘ gedeeld. Maar in tegenstelling tot dat boek, staan er in dit boekje puur recepten.

Het gekke is dat ik geen schrijver kan ontdekken, zelfs op de site van Bol.com wordt niets weergegeven.

Maar ach: als je in de boekhandel zoekt naar een klein groen boekje, dan heb je hem zo gevonden. Ook online hoef je maar ‘Veganistisch koken 100 recepten’ in te typen en je vindt hem!

Veganistisch koken 100 recepten boek review

Simpele vegan recepten

Sinds ik veganistisch eet, ben ik dol op koken en heb ik daadwerkelijk léren koken. Maar… ik houd niet van ingewikkelde recepten met 10.000 ingrediënten.

Ik ben niet voor niets een minimalist natuurlijk ;) Dit boekje vind ik geweldig, want het biedt simpele vegan recepten met bekende ingrediënten.

Het zijn voornamelijk ook gezonde recepten. Wel wordt in sommige recepten bijvoorbeeld bloem gebruikt en ik gebruik liever boekweitmeel.

Maar dat soort dingen kun je natuurlijk gemakkelijk zelf veranderen als je dat graag wilt. Het boekje heeft meerdere hoofdstukken, ofwel categorieën:

  • Ontbijt
  • Snacks
  • Lunch
  • Diner
  • Nagerechten

Veganistisch kookboek review

Veganistisch koken 100 recepten boek review

Hoewel ik eigenlijk meer van de online recepten ben, vind ik dit boekje geweldig. Ik heb een heleboel mini post-its geplakt bij verschillende recepten, dus er zit écht veel leuks tussen.

Dat het simpele recepten zijn, vind ik als ‘1 jaars veganist‘ en minimalist geweldig. Maar dat is ook nog eens fijn voor mensen die wellicht net pas kennis maken met veganisme.

Het is een super leuk boekje om cadeau te doen of om gewoon voor jezelf te kopen. De prijs is namelijk ook nog eens heel vriendelijk. Ja, ik vind het ‘Veganistisch koken 100 recepten’ boekje een aanrader!

Prijs & verkooppunten

Het boek is verkrijgbaar bij boekwinkels en bijvoorbeeld bij Bol.com voor €7,99.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

41   154
25   183
30   152
21   196
16   155

Follow on Instagram