Review | Boho Gipsy oogschaduwpalette en wenkbrauwpotlood

Het is tijd voor 2 producten die ik al lange tijd met liefde gebruik, maar waarvan de review helaas nog niet verschenen is. Ja ja, ik heb helaas echt een wachtlijst met mooie producten die allemaal nog gedeeld moeten worden. Er zijn namelijk zoveel mooie natuurlijke, dierproefvrije en vegan producten op de markt. Het Boho Gipsy oogschaduwpalette en wenkbrauwpotlood zijn hier voorbeelden van!

Boho Gipsy oogschaduwpalette en wenkbrauwpotlood

Boho wenkbrauwpotlood

Ik val gewoon gelijk met de deur in huis, want Boho is al een aantal keren voorbij gekomen op mijn blog. Kort gezegd is het een merk met natuurlijke, dierproefvrije en biologische make-up, met vegan opties.

Ik gebruik zelf altijd het liefste een wenkbrauwpotlood en deze tint in ‘blond’ is voor mij de beste kleur. Helaas is dit wenkbrauwpotlood niet vegan, het bevat namelijk bijenwas.

Boho wenkbrauwpotlood

Swatches

Op de foto hieronder zie je dat het potloodje wel vrij donker is voor een blonde dame, maar het kan net. In de zomer is het wel echt op het randje, want dan worden mijn haren natuurlijk ook een stuk blonder.

Maar voor alsnog is het één van de beste tinten die ik heb geprobeerd als het aankomt op een natuurlijk, dierproefvrij en vegan wenkbrauwpotlood. Het potloodje werkt in ieder geval smooth en dekt erg goed!

Review Boho wenkbrauwpotlood

Look

Op de foto’s hieronder zie je links mijn wenkbrauw zonder enig product en rechts na het gebruik van het Boho wenkbrauwpotlood. Ik vind het resultaat mooi en erg natuurlijk.

Je kunt het overigens ook flink aanzetten als je echte ‘on fleek’ wenkbrauwen wilt. Maar daar ben ik zelf gewoon niet zo’n fan van!

Boho wenkbrauwpotlood

Boho Gipsy oogschaduwpalette

Oké, dat wenkbrauwpotlood is goed, maar dit palette is GEWELDIG. Het is eigenlijk belachelijk dat deze review zolang op zich heeft laten wachten, want ik gebruik dit palette al maandenlang bijna elke dag.

Dit palette zelf is alleen al prachtig om te zien, maar de inhoud is ook super goed. Het palette bevat twee ‘verdiepingen’ en elke laag bevat 4 tinten. Het palette bestaat uit zowel matte als shimmery tinten: gaaf!

Review Boho gipsy palette

Swatches

Ook dit palette is vegan, oh la la! Zoals je op de foto’s hieronder wel kunt zien, verschillen de tinten best wel en dat maakt dat je er ontzettend veel looks mee kunt maken.

Zeker omdat de tinten ook allemaal goed blenden en mooi bij elkaar passen. Ik denk altijd: de ene laag is perfect voor een everyday look en de andere laag is tof voor een party look.

Swatches Boho gipsy palette Boho gipsy oogschaduw palette swatches

Look

Om te laten zien hoe lekker de oogschaduws werken, heb ik een look gemaakt als ‘bewijs’. Zoals je wel kunt zien, komen de kleuren op mijn ooglid erg goed over. De oranje kleur doet het goed bij mijn ogen!

Boho gipsy oogschaduw palette

En last but not least: een complete look met zowel het wenkbrauwpotlood als het oogschaduw palette!

Natuurlijke make-up look

Mijn mening

Hoewel de tint ‘blond’ van het wenkbrauwpotlood net op het randje is voor mij, gebruik ik hem elke dag. Evenals het Boho Gipsy oogschaduw palette, want MAN, wat is die mooi!

Zelfs al hecht je geen waarde aan natuurlijke make-up, dan nog zou je dit palette eigenlijk in je stash moeten hebben.

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met beide producten en ik hoop stiekem dat Boho nog zo’n palette uit gaat brengen. Heb je de Boho vegan mascara review al gezien? Ook een echte aanrader!

Prijs en verkooppunten

Het Boho Gipsy oogschaduwpalette kost €34.95. Ik vind dat niet duur, als je bedenkt dat het geheel natuurlijk is. Voor een luxe en niet natuurlijk merk betaal je ook al snel zo’n bedrag, denk maar aan een Urban Decay palette.

Het Boho wenkbrauwpotlood kost maar €6.95. Alle producten van het leuke merk Boho zijn onder andere verkrijgbaar bij Solobiomooi en 2b-natural.

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Volg:

10 Reacties

 1. 11 januari 2018 / 06:35

  Ik heb dit palette ook, ik vind het echt een plaatje!

 2. 11 januari 2018 / 07:40

  Wauw, dat palette is echt prachtig! Wat ziet het er alleen al mooi uit en de kleuren zijn ook erg mooi. Ik vind dat je die kleur wenkbrauwpotlood wel kunt hebben trouwens. Staat je mooi!

 3. 11 januari 2018 / 22:16

  Ik heb dit palette ook en ben er nog steeds super blij mee. Het palette is mooi vormgegeven en kwaliteit is echt enorm goed. Ik ga het snel ook weer eens gebruiken. Je look ermee vind ik trouwens erg geslaagd, kleuren staan je goed. Ps. In een van je eerste alinea’s schrijf je dat elke laag uit 8 tinten bestaat, maar denk dat je er 4 bedoelt 😉

  • Mariëlle
   Auteur
   12 januari 2018 / 09:25

   Ja gaaf he <3 Ooooh ik denk dat ik niet wakker was, ik ga het meteen even aanpassen, dankjewel!

 4. 14 januari 2018 / 11:48

  Wauw wat een prachtige producten! Twee vraagjes nog wel; waarvan zijn de glitters in het pallet gemaakt? Ik ben namelijk op zoek naar goede glitter oogschaduw waarbij de glitters niet van micro plastics zijn gemaakt.. De tweede vraag is hoe lang blijft het bij jou zitten? Ik heb altijd de struggle dat het heel snel in mijn ooglid kreukel wegkruipt haha, als je snapt wat ik bedoel, dit komt doordat mijn ogen super diep liggen..

  • Mariëlle
   Auteur
   14 januari 2018 / 13:22

   Hi Marieke 🙂 Oef dat durf ik niet te zeggen, daar heb ik me op dit moment nog niet zo in verdiept. Kun je dit beoordelen aan de hand van de ingrediëntenlijst? Dit is de link naar het palette op de officiële Boho website, daar staan de ingrediënten per oogschaduw tint bij: http://www.bohocosmetics.com/fr/gypsy-palette/422-gypsy-palette-3760220172167.html. En wat betreft het wegkruipen, ik begrijp wat je bedoelt haha. Ik heb zelf geen vette oogleden, dus bij mij overleeft het een werkdag prima. Maar met een oogschaduw basis houdt alles het net wat beter! Hopelijk heb je hier voldoende aan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

9   45
36   160
10   45
55   123
10   79

Follow on Instagram