Er zijn al meerdere artikelen over het merk Boho voorbij gekomen. Het is ook gewoon zo’n leuk merk! De make-up van dit merk is natuurlijk, biologisch en dierproefvrij. Ondanks dat zijn de producten wel lekker betaalbaar en er zijn ook een heleboel vegan producten verkrijgbaar. Van oogschaduw tot nagellak: ze hebben het allemaal! Vandaag laat ik je 5 Boho natuurlijke nagellak tinten zien!

Boho natuurlijke nagellak

Boho natuurlijke nagellak

Zoals je misschien weet, kies ik tegenwoordig voor natuurlijke producten. Bij nagellak ligt dat net wat moeilijker, want geheel natuurlijke nagellak is heel moeilijk te maken. Dit zou dan op waterbasis moeten zijn en je raadt het vast al: dan blijft het niet zitten. Gelukkig heeft Boho nagellakjes in het assortiment die grotendeels natuurlijk zijn. Afhankelijk van de tint zijn de lakjes minimaal 73% tot 86% natuurlijk. En dat is uiteraard altijd een betere keuze dan reguliere lakjes die totaal niet natuurlijk zijn.

Boho natuurlijke nagellak

Boho – Rose Blanche

Maar hoe werkt de Boho nagellak? Om eerlijk te zijn ben ik hier allang van overtuigd! Ik heb al meerdere lakjes geprobeerd, maar deel ook deze tinten graag met je. Ze zijn namelijk allemaal zo mooi! Je vindt verschillende kleuren in het assortiment, van fel tot donker. Rose blanche is juist een heel licht lakje, dus ook dat vind je bij Boho terug. Bij dit lakje zie je een beetje het witte van je nagels terug, maar ik vind het niet storend. Verder is het lakje niet streperig en werkt het erg fijn. En Boho nagellak droogt ZO snel!

Boho nagellak rose blanche

Boho – Rose des Sables

Ook Rose des Sables is geen felle tint en geen donkere tint. Pastel kun je het eigenlijk ook niet noemen! Maar ik vind het wel een hele mooie draagbare tint, best een bijzondere ook. Ook dit lakje is niet streperig en dekt nog beter dan het lakje hierboven. Op alle foto’s draag ik overigens twee laagjes, maar dit lakje zou zelfs al door kunnen met één laagje. Dus mocht je een keer haast hebben…

Boho nagellak ros des sables

Boho – Rose Tendre

Met het kleurtje Rose Tendre gaan we al meer richting de opvallende kleuren. Dit is namelijk een roze kleur. Ik denk dat je de tint framboos roze zou kunnen noemen. Heel fel is dit kleurtje niet, maar het is zeker een fijne zomerse tint. Dit kleurtje dekt bijvoorbeeld bij een laagje al heel goed.

Boho nagellak rose tendre

Boho – Rose Chic

Hoewel dit lakje misschien ook roze lijkt, is hij vergeleken met de vorige meer rood van kleur. Ook Rose Chic is geen mega knalkleur, maar het is eens anders rood dan klassiek rood. Mocht je de klassieke rood tint dus niet mooi vinden staan bij je huidskleur, dan zou je deze tint eens kunnen proberen. Het maakt namelijk veel verschil wat de ondertoon van de kleur rood is. Ook dit lakje vind ik wederom erg mooi!

Boho nagellak rose chic

Boho – Tribu

Tijd voor het laatste lakje alweer: mijn favoriet! Ik heb lang gezocht naar een olijfgroene / legergroene tint en ik heb hem gevonden hoor. Het lakje Tribu van Boho is precies wat ik zocht en ik vind hem zo tof. Het is geen klassieke tint zoals bijvoorbeeld rood, maar ik vind hem echt heel mooi. Dit is gewoon weer eens iets anders! Ook deze tint dekt perfect met één laagje.

Boho nagellak tribu

Mijn mening

Het lijkt me wel duidelijk dat ik fan ben van de Boho natuurlijke nagellak. Ze zijn grotendeels natuurlijk, dierproefvrij en vegan. De dekking is ontzettend goed, ze lakken fijn en ze drogen mega snel. Ook het uitharden gaat snel, waardoor je tenminste niet van die lelijke krassen in je nagellak krijgt. De nagellak blijft helaas niet super lang zitten zonder base en/of top coat. Maar die heeft Boho gelukkig ook! Daarmee blijft de lak zo’n 2 a 3 dagen zitten. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van hoe sterk je nagels zijn.

Prijs en verkooppunten

De Boho natuurlijke nagellak tinten kosten €6.95 per stuk en zijn verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi! Bekijk vooral ook de make-up producten van dit merk, want ze hebben ontzettend veel leuks.

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.