In 2016 kwam de favorieten tag al een aantal keren voorbij in mijn Bloglovin overzicht. Ik besloot hem op te slaan om hem ook in te vullen, maar dat ben ik natuurlijk weer vergeten. Ik had zoveel artikelen op de planning staan, dat ik er nog niet aan toegekomen was. Maar vandaag is het tijd voor een persoonlijk artikel, namelijk in de vorm van de favorieten tag! Dus mocht je benieuwd zijn naar mijn favorieten op allerlei gebieden, lees dan snel verder.
 De favorieten tag

De favorieten tag

Ik weet helaas niet wie de favorieten tag oorspronkelijk bedacht heeft, dat kan ik niet meer terug vinden. Dus mocht jij het zijn, of mocht je die persoon kennen, laat het me dan even weten! Dan kan ik refereren naar het originele artikel, zodat je daar eens naar kunt kijken. Het draait bij deze tag in ieder geval om favorieten, maar dan niet alleen op beauty gebied. Door middel van de tag ga ik op allerlei gebieden mijn favorieten met je delen! Here we go:

Mijn favoriete serie

Waar iedereen verslaafd is aan Netflix, kijk ik liever Youtube video’s over beauty, fashion, lifestyle, travel en food. Ik vergeet gewoon series te volgen… Series die ik wel graag kijk ALS ik tv kijk, zijn Flikken Maastricht, Celblok H, NCIS en Zwarte Tulp. Maar ik volg ze dus niet. Ik kan overigens ook echt genieten van simpele dingen op MTV, zoals Catfish, Teen Mom en Awkward. Zon, zuipen, ziekenhuis vind ik overigens ook nog wel grappig om te zien! 😉

Mijn favoriete artiest

Ook hierbij heb ik eigenlijk geen favoriet, dat komt omdat ik allerlei soorten muziek luister. Ik houd van urban, hardstyle en zomerse zumba nummers. De artiesten variëren dan ook van Frenna tot LNY TNZ en Shakira… Geen pijl op te trekken dus! Ik luister gewoon lekker waar ik zin in heb en ik kan hierbij ook echt niet één iemand noemen.

Een feestweek in Mallorca

Mijn favoriete eten

Wat is dit eigenlijk een moeilijke tag om in te vullen: het is zo moeilijk om maar één ding te kiezen! Ik vind het moeilijk om één gerecht te noemen, maar ik kan wel één favoriete keuken noemen. Dan zou ik zeker gaan voor de Italiaanse keuken, want ik ben dol op pasta’s en salades. Als ik moet kiezen ga ik toch echt voor gezond eten!

Mijn favoriete drank

Hè hè, eindelijk een simpele vraag! Ik houd eigenlijk niet zo van alcohol, dat drink ik alleen als ik uitga. Verder drink ik ALTIJD water. Tenzij ik het koud heb, dan ga ik voor thee. Maar dat is natuurlijk water met een smaakje ;). Op festivals drink ik overigens het liefste ice tea. Lekker verfrissend, maar niet een overload aan suikers.

Mijn favoriete actrice

Daar ga ik weer… Ik kijk dus niet zo vaak tv en ook niet zo veel films. Ik kan dus niet even snel een favoriete actrice noemen, ik zou niet eens een naam weten haha! Als ik het op ga zoeken, dan zijn er wel wat actrices die ik grappig vind en films waar zij vaak in spelen. Denk aan Anna Hathaway en bijvoorbeeld Bridget Jones als personages.

Mijn favoriete acteur

Vroeger lag ik altijd in een deuk van Mr. Bean en nog steeds vind ik de flauwe humor wel grappig. Maar als ik een favoriete acteur moet kiezen, dan ga ik natuurlijk voor de knappe Channing Tatum!

Mijn favoriete kleur

Ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen: zwart! Oké, dat is officieel geen kleur he? Waar ik vroeger heel mijn kast vol had hangen met alle kleuren van de regenboog, is dat nu heel anders. Het liefste draag ik elke dag gewoon een zwarte broek of een donkerblauwe jeans. Mijn lievelingskleur op dit moment is een speciale tint roze. Oké, moeilijk uit te leggen zo… Op de foto hieronder zie je de kleur: die van de tweede top van boven!

Mega fashion shoplog oktober 2016

Mijn favoriete kleding merk

Op het gebied van kleding ben ik behoorlijk aan het veranderen. Ik heb eindelijk mijn stijl gevonden en ben daarna meteen gaan minimaliseren. Ik houd van simpel, maar wil wel wat afwisseling hebben. Eigenlijk wil ik over op fair fashion (dus niet fast fashion van Primark en H&M), maar dat is nog best moeilijk met mijn stijl. De items die ik leuk vind, hangen namelijk volop bij H&M, Bershka en Primark. Nu kies ik even voor Bershka en H&M, maar ik hoop mijn kast snel te kunnen verduurzamen naar merken waar bijvoorbeeld geen kinderarbeid achter zit.

Mijn favoriete make-up merk

Ook dit vind ik een moeilijke, want ik gebruik meerdere merken graag. Sowieso zijn alle merken die ik gebruik dierproefvrij en tegenwoordig zijn zelfs al mijn producten vegan. De merken in mijn stash variëren enorm, het is niet zo dat ik van één merk beduidend veel producten heb. Maar als ik dan moet kiezen, ga ik voor Essence: dierproefvrij, een groot assortiment met veel vegan opties, budgetproof en lekker makkelijk verkrijgbaar!

Mijn favoriete stad

En dan alweer de laatste vraag! Mijn favoriete stad is toch nog steeds wel Barcelona. Ik ben er al ontzettend vaak geweest, maar ik weet zeker dat ik er nog eens ga komen. Ik heb eigenlijk alles wel gezien in Barcelona, maar ik blijf het fijn om er te komen. Het is heerlijk om er even tussen uit te gaan en dan daar heen te gaan, maar het voelt dan ook wel een beetje als thuiskomen! Ik ken er zelfs beter de weg dan in Amsterdam. 😉

Dat was alweer mijn invulling van de favorieten tag, hopelijk vond je het leuk om te lezen! Het is een beetje laat om nog andere bloggers te taggen, want volgens mij is de tag alweer ‘klaar’. Maar mocht je het leuk vinden, dan kun je natuurlijk de vragen overnemen!

Liefs Mariëlle