De Notenshop Unboxing | Dagelijkse gezonde & vegan producten

Het is nog niet zolang geleden dat ik een Notenshop shoplog deelde en vandaag is het weer tijd voor een nieuwe. In deze De Notenshop Unboxing laat ik je zien welke producten ik onlangs weer aan mijn keukenkastjes heb toegevoegd. Het zijn producten die passen binnen een vegan, glutenvrij en gezond ‘dieet’. Maar ik geef je ook weer een update over waar ik op dit moment mee bezig ben qua voeding.

De Notenshop Unboxing

Wat ik eet als veganist

Oh, boy (or girl)! Mijn zoektocht naar het juiste voedingspatroon voor mijn lichaam was helaas niet zo makkelijk als ik hoopte.

Mocht je het totaal gemist hebben: ik wil het beste voor mijn gezondheid en merkte dat ik op sommige voeding niet lekker reageerde. Ik had last van mijn huid en mijn darmen.

Ook al at ik al aardig gezond, die klachten bleven voorkomen. Ik mijd nu al een tijdje gluten, ook al ben ik er niet intolerant voor, maar dat voelt wel degelijk beter.

Om nu écht te weten waar mijn darmen niet blij van worden, liet ik een voedselintolerantietest doen. Dat was erg verhelderend!

Nog 3 weken volhouden en dan heb ik de periode waarin ik mijn intoleranties mijd overleefd. Mijn huid is flink onrustig geweest, maar ik denk dat dit erbij hoort.

Ik werd bovendien ongesteld en dat werkt niet echt mee. Mijn darmflora is nu wel in balans én mijn energieniveau & mood zijn goed.

Wat ik eet als veganist

P.S. als je meer van dit soort food kiekjes wilt zien, volg me dan op Instagram :)

Dagelijkse gezonde & vegan producten

Na 2 weken voeding mijden waar ik intolerant voor ben, werd mijn huid ineens héél rustig. Ik dacht dat ik er was! Maar helaas…

Toen werd ik dus ongesteld, greep ik naar ongezond voedsel, zat ik aan onzuiverheden en was ik weer terug bij af. En dat zonder voedsel te eten waar ik intolerant voor ben…

En wat deed ik, als Google addict? Jup, ik ging weer artikelen lezen en Youtube video’s kijken. Ik stuitte weer op een term die ik al vaker ben tegen gekomen: insulineresistentie.

Nee, ik wil geen labels opplakken, ik wil gewoon een oplossing. En veel van de symptonen komen overeen met mijn klachten.

Ik deed meer research naar insulineresistentie en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Tijdens die zoektocht kwam ik ook weer video’s tegen over ‘intuitive eating‘ en ‘simple eating‘.

Nu ga ik in dit artikel alleen niet te diep in op al deze termen, daar wil ik nog losse artikelen over maken.

Vegan food

De Notenshop Unboxing

Maar… in deze De Notenshop Unboxing geef ik wel vast een sneakpeak van producten die ik dagelijks gebruik. En die dus passen bij het eetpatroon dat ik op dit moment aanhoud.

Het is voor mij nog geen ‘vast’ eetpatroon, maar het is dus mijn doel om uit te vinden wat wel en niet werkt voor mij. En omdat ik op mijn blog heel open ben over wat me bezighoudt, deel ik dit graag.

Ik weet dat ik velen hier al mee heb kunnen helpen en dat zet ik graag voort. In de video vertel ik je wat meer over mijn intoleranties en laat ik natuurlijk zien welke producten ik ontving van De Notenshop.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Facebook!

Ik heb deze producten mogen ontvangen.

Volg:

2 Reacties

  1. 6 juli 2018 / 10:54

    Interessant, ik ben benieuwd naar de andere artikelen!

  2. Mariëlle
    Auteur
    6 juli 2018 / 19:06

    Leuk om te horen Jenn! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

41   153
25   183
30   152
21   196
16   155

Follow on Instagram