Disclaimer The Green Guide

Disclaimer The Green Guide

The Green Guide is mijn persoonlijke blog waar ik artikelen schrijf over beauty, fashion en nog veel meer onderwerpen. Mijn blog is persoonlijk en ik wens dan ook geen bespottende reacties naar mij toe. Bovendien is het niet toegestaan om je op welk account dan ook voor te doen als mij of mijn content zonder mijn toestemming en vermelding te gebruiken.

Producten reviewen is een veel voorkomend iets op mijn blog en dat vind ik erg leuk om te doen. Veelal koop ik de producten zelf, omdat ik er in geïnteresseerd ben en het graag wil delen. Ik werk soms samen met bedrijven/merken, die mij producten opsturen om te testen voor mijn blog. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet, de reviews zijn altijd geschreven vanuit mij en dus ook gebaseerd op mijn mening. Het kan dus zo zijn dat jij een product niet fijn vind, maar ik wil je met mijn blog niet aanzetten tot het kopen van producten. Ik deel gewoon graag producten die ik leuk vind of juist producten die ik minder fijn vind, maar dat vermeld ik er altijd bij.

Om verwarring te voorkomen, geef ik het altijd aan wanneer ik een artikel schrijf in samenwerking. Onderaan dergelijke artikelen vind je dan ‘Ik heb dit product ontvangen ter review‘, ‘Dit is een gesponsorde post‘ of ‘Dit artikel bevat een affiliate link‘. Dit betekent dat ik het product opgestuurd heb gekregen, ik betaald heb gekregen voor de post of dat het artikel een link bevat waarvan ik een deel van de opbrengst krijg. Een affiliate link levert jou géén extra kosten op, maar ik kan er de kosten van mijn website mee betalen! Een samenwerking beïnvloedt mijn mening overigens nooit.

Ik besteed veel aandacht aan mijn blog en alles wat daar bij komt kijken. Alle foto’s van de producten die ik deel, zijn door mij zelf gemaakt, tenzij ik dit anders heb vermeld. Ik geef je bij deze mijn toestemming om de foto’s van mijn blog over te nemen, maar ik wil dan wel dat je erbij vermeldt dat de desbetreffende foto van mij / mijn blog afkomstig is. Ik zou het zelfs leuk vinden als je me even inlicht van het gebruik, dan kom ik even een kijkje nemen.

Net zoals ik de productfoto’s, andere foto’s en video’s zelf maak, zijn alle artikelen door mij zelf geschreven. Aan de inhoud van gekopmakeup.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het bezoeken van mijn blog / social media kanalen of het gebruiken van producten die ik heb benoemd op mijn blog of social media kanalen. De informatie op mijn blog, kan op elk moment door mij gewijzigd worden, om eventuele onjuistheden aan te passen of informatie te kunnen aanvullen.

Instagram

60   118
8   92
8   76
23   183
18   64

Follow on Instagram