Disclaimer The Green Guide

Op The Green Guide vind je artikelen over allerlei bewuste en groene onderwerpen. Mijn blog is persoonlijk en ik wens dan ook geen haatreacties. Bovendien is het niet toegestaan om je voor te doen als mij of mijn content zonder mijn toestemming en vermelding te gebruiken.

Producten reviewen is een vaak voorkomend iets op mijn blog en dat vind ik erg leuk om te doen. Veelal koop ik de producten zelf, omdat ik er in geïnteresseerd ben en het graag wil delen. Ik werk echter ook geregeld samen met bedrijven en merken, die mij producten opsturen om te testen voor mijn blog.

Dit beïnvloedt mijn mening nooit, de reviews zijn altijd geschreven vanuit mij en dus gebaseerd op mijn ervaring. Het kan zo zijn dat jij een product niet fijn vindt, maar ik wil je met mijn blog niet aanzetten tot het kopen van producten. Ik deel graag producten die ik leuk vind of juist minder fijn vind, ter inspiratie.

Om verwarring te voorkomen, geef ik het altijd aan wanneer ik een artikel schrijf in samenwerking. Onderaan dergelijke artikelen vind je ‘Ik heb dit product ontvangen ter review‘, ‘Dit is een gesponsorde post‘ of ‘Dit artikel bevat een affiliate link‘ zoals wanneer ik gebruikmaak van Daisycon.

Dit betekent dat ik het product opgestuurd heb gekregen, ik betaald heb gekregen voor de post of dat het artikel een link bevat waarvan ik een deel van de opbrengst krijg. Een affiliate link levert jou geen extra kosten op, maar ik kan er de kosten van mijn website mee betalen.

Wil je een foto van mijn website gebruiken? Ik geef je bij deze toestemming om de foto’s over te nemen, maar link daarbij dan naar mijn blog. Ik zou het zelfs leuk vinden als je me even inlicht van het gebruik, dan kom ik even een kijkje nemen! Content mag niet zonder mijn toestemming worden overgenomen.

Aan de inhoud van thegreenguide.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het bezoeken van mijn blog / social media kanalen of het gebruiken van producten die ik benoem. De informatie op mijn blog kan op elk moment door mij gewijzigd worden, om eventuele onjuistheden aan te passen of informatie te kunnen aanvullen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op :)

Instagram

18   125
43   274
24   195
33   176
36   233

Follow on Instagram