Dr. Hauschka reinigend masker

Na de behandeling bij Idaline nam ik het Dr. Hauschka reinigend masker mee. Ik was hier super benieuwd naar en ik wist dat dit mijn huid goed zou doen.  De manier van werken is anders dan ik gewend ben, maar ik wilde het een kans geven. Ik vind het gewoon een fijn gevoel dat de producten van Dr. Hauschka zo goed zijn qua ingrediënten dus daar wil ik graag in investeren. Kijk je mee naar de review?

Dr. Hauschka reinigend masker

Dr Hauschka reinigend masker

De verpakkingen van Dr. Hauschka zijn heel basic, maar wel goed. Dit masker komt in een pot van gram en moet je dus nog aanmaken. Dit kun je doen met behulp van water en eventueel de reinigingsmelk. Dr. Hauschka reinigend masker

Ingrediënten Dr Hauschka reinigend masker

Het poeder wat je in dit potje terug vindt, heeft een aardetint en ruikt ook zo. Dat is natuurlijk ook niet vreemd met de natuurlijke ingrediënten van Dr. Hauschka. Zoals je misschien wel weet gebruik ik het liefste zulke producten voor mijn huid.

De ingrediënten van het masker volgens de website van Dr. Hauschka:
Loess, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana
(Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Zea Mays (Corn) Starch.
Dr. Hauschka reinigend masker
Ik ben eigenlijk van de kant en klare maskers, ik wil dat meteen kunnen gebruiken. Maar dit masker is totaal niet moeilijk om te maken en dat scheelt gelukkig wel. Je voegt er een beetje water bij totdat het een smeerbaar papje wordt en you’re done!Dr. Hauschka reinigend maskerHet masker voelt heel zacht en is op mijn huid ook totaal niet agressief. Toch reinigt het masker goed, mijn huid wordt er schoon van en toch verzorgd. Ik heb een hele gevoelige huid maar dit masker droogt mijn huid niet uit.
Dr. Hauschka reinigend masker

Dr Hauschka reinigend masker review

Ik gebruik het masker nu een tijdje, zo ongeveer één maal per week. Nu kan ik dan ook wel zeggen dat ik heel tevreden ben over dit masker. Het is inderdaad een reinigend masker, maar het is totaal niet uitdrogend!

Dit masker kost €23,95 en daarvoor krijg je dan een pot met poeder van 90 gram. Het Dr. Hauschka reinigend masker is niet goedkoop, maar het is wel een goed masker.

Dr. Hauschka heeft meerdere verkooppunten en is online onder andere verkrijgbaar bij Bijenkorf en Vitaminestore.

Liefs Mariëlle

Volg:

16 Reacties

 1. Esmee
  17 september 2015 / 06:44

  Ik hoor veel, veel veel over dit merk! Ik begin steeds enthousiaster te worden ook nadat iedereen zo positief is. Dit masker ziet er goed uit!
  XOXO esmee

 2. 17 september 2015 / 07:17

  Ik ben sowieso gek op maskers en deze wil ik wel eens gaan proberen, lijkt mij erg lekker x

 3. 17 september 2015 / 08:52

  Klinkt echt heerlijk! Ik ben zelf nog niet bekend met de maskers van Dr. Hauschka maar ben nu toch wel echt benieuwd!

 4. 17 september 2015 / 09:28

  Nu ben ik ook erg benieuwd naar dit masker, ziet er wel goed uit.

 5. 17 september 2015 / 09:56

  Klinkt goed! Ik ben al langer op zoek naar zo’n soortgelijk masker maar de meesten drogen mijn huid echt enorm uit. Ik ga hier zeker eens naar kijken!

 6. 17 september 2015 / 10:58

  Ik heb eigenlijk nog nooit zo zelf een masker ‘gemaakt’ maar het lijkt mij wel tof

 7. 17 september 2015 / 12:05

  Klinkt wel goed !

 8. 17 september 2015 / 12:32

  Meestal voelt mijn huid ontzettend droog aan na het gebruiken van een masker. Ben nog altijd op zoek naar een masker die dat niet doet. Heel erg benieuwd dus naar dit masker van Dr. Hauschka!

 9. 17 september 2015 / 13:38

  Oo lijkt mij een fijne masker :)
  X

 10. 17 september 2015 / 17:13

  Wauw ziet er echt super fijn uit! Idd niet goedkoop, maar als het product zo goed is heb ik het er dan nog wel voor over. Liefs

 11. 17 september 2015 / 18:57

  Het idee klinkt goed. Weet alleen niet of ik niet te lui ben om dit masker aan te maken hihi. Ook al is het een fluitje van een cent.

 12. 17 september 2015 / 19:27

  Het lijkt mij wel een heel fijn masker! Het kost wel wat, maar ik denk dat je er dan ook wel aardig lang mee kunt doen. Vroeger had ik volgens mij ook wel eens maskers van Dr. Hauschka die je dan zelf aan moest maken, maar dat werkte wel goed!

 13. 17 september 2015 / 20:39

  Wat een mooi product, fijn dat je huid zo goed reageert op de producten van Dr. Hauschka!

 14. 18 september 2015 / 17:35

  Klinkt echt heel erg fijn, het kost in aanschaf wat meer maar denk dat je er wel lang mee kan doen!

 15. 18 september 2015 / 18:36

  Klinkt erg fijn! Ik ben heel benieuwd naar meer van Dr. Hauschka

 16. 20 september 2015 / 18:50

  Oh deze lijkt me heerlijk! Ik hou wel van zo’n poedermaskers (en ook van Dr Hauschka! :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

15   128
38   174
14   145
19   161
24   258

Follow on Instagram