Vandaag doe ik lekker even iets anders, want afwisseling is leuk! Als je me volgt op Instagram, dan kun je niet om mijn kleine vriendje heen. Het is tijd voor een ode aan mijn grote liefde Mika! En als je nu niet weet over wie ik het heb: ik heb het over onze Franse bulldog. Nu ik uit huis ga, zal ik hem flink gaan missen. Dus vandaag maak ik heel even plaats voor héle schattige hondenfoto’s: enjoy!!

Een ode aan mijn grote liefde Mika

Een ode aan mijn grote liefde Mika

Ik denk dat ik in dit artikel het beeld maar laat spreken! Ik kan zoveel ‘cheesy’ dingen zeggen over Mika, dat je daar bang van wordt 😉 Zo zeg ik altijd dat hij mijn vriendje is en dat ik dus geen echte vriend nodig heb. Niemand is immers ZO lief en zo makkelijk als hij! Waarschijnlijk wordt ie geregeld helemaal gek van me, maar hey beter teveel liefde dan te weinig toch?


Mijn favoriete houding <3 

Franse Bulldog
Het baasje doet altijd zulke gekke dingen bij me, maar eigenlijk zit ik wel graag zo dichtbij als ze werkt!

Franse Bulldog
Pff, ik ben net 5 minuten in mijn nieuwe huis en ik ben er nu al moe van… Even bijkomen hoor!

Franse Bulldog
En nog meer bijkomen… Ik word een sterke en grote jongen! 

Franse Bulldog
Boeh! Hallo? Mag ik even aandacht? Kijk naar me!!

Franse Bulldog
Ja, ben je nu onderhand klaar met die foto’s!? 

Ik heb nog zoveel meer foto’s om te delen, maar laat ik jullie dat maar niet aan doen 😉 Het is eigenlijk best gek dat ik nog niet eerder over hem heb geschreven, we hebben hem inmiddels al bijna 3 jaar. Het enige wat ik miste in Sri Lanka, was deze kleine jongen! Kun je nagaan hoeveel ik van dit kleine ventje houd. Uiteraard heb ik hem de nodige trucjes als kus en poot aangeleerd, wat een heerlijk beest <3

Liefs Mariëlle & een natte zoen van Mika!