Ekoplaza shoplog + Greenjump | Vegan eten & natuurlijk wasmiddel

Waar ik vroeger een echte fashion shopaholic was, ben ik dat nu totaal niet meer. Ik ga nooit meer een dagje shoppen (ik geniet daar ook niet meer van) en heb nog maar een kleine kledingkast inhoud. Maar waar ik tegenwoordig wél heel blij van word, is van gezond eten kopen. Het is tijd voor een Ekoplaza shoplog, gecombineerd met een aantal duurzame producten die ik bestelde bij Greenjump. Kijk mee!

Ekoplaza shoplog

Ekoplaza shoplog

Als minimalist probeer ik zo min mogelijk te kopen. De afgelopen maanden heb ik erg mijn best gedaan om mijn kast duurzaam & geheel naar mijn kledingsmaak te maken. En dat is al aardig gelukt.

Maar verder shop ik eigenlijk niet veel, behalve voor eten want dat moeten we allemaal! Zoals je misschien weet, eet ik veganistisch. En daarvoor kun je prima bij de supermarkt terecht.

Ik doe mijn boodschappen hoofdzakelijk bij de Lidl en voor de rest ga ik naar de Albert Heijn. Sommige lekkere vegan dingen zijn helaas niet in de supermarkt verkrijgbaar, maar wél bij Ekoplaza.

En wat een geluk heb ik dat er in Eindhoven maar liefst 2 filialen zitten, beiden heel dicht bij mijn huisje.

Ik doe vooraf altijd een bestelling (zodat ik zeker weet dat ik de dingen heb die ik wil hebben), die ik vervolgens ophaal in de winkel. Daar loop ik altijd op mijn gemakje nog een rondje!

Greenjump shoplog

Maar de Ekoplaza is niet de enige duurzame winkel waar ik shop. Ik bestelde laatst namelijk ook bij Greenjump. Hier had ik nog geen ervaring mee, maar ik ben tevreden over mijn bestelling!

Eigenlijk bestelde ik er voor 2 fair fashion spaghetti tops, maar ik bestelde meteen ook wasmiddel. Ik gebruikte namelijk het vegan wasmiddel van Albert Heijn eigen merk, maar dat is niet natuurlijk.

En daar wil ik voortaan wel graag voor gaan. Daarom bestelde ik dus gelijk maar de wasnoten van Seepje die ik al een hele tijd wilde proberen. En ik bestelde ook het waspoeder van Sonett.

Duurzame shoplog video

Omdat het me wel leuk leek om te laten zien wat ik zoal koop bij Ekoplaza, heb ik een shoplog video voor je gemaakt. En daarin heb ik maar meteen mijn aankoopjes van Greenjump meegenomen.

De prijzen van de producten:
Comazo hempjes €14,95
Seepje wasnoten €7,95
Sonnett waspoeder €12,95
Hummus chips €1,99
Bon Ice €1,29
Amandelyoghurt €1,99
Roomkaas kruiden €3,75
Tomatenketchup ongezoet €2,39
Hazelnoot Vego reep €1,99
Vivani 75 % cacao reep €2,19
Naanbrood naturel €2,99
Baguette glutenvrij €3,99
Nougat crisp rijstchocolade €1,99
Pure chocoladepasta €2,89

Ik hoop dat je het leuk vond om deze Ekoplaza shoplog te zien :) Als je nog vragen hebt, laat ze dan gerust achter bij de reacties. En heb je nog een leuk video verzoek? Laat het me dan ook zeker even weten!

Liefs Mariëlle

Volg:

4 Reacties

 1. 13 april 2018 / 19:40

  Ik wil zo graag eens naar Ekoplaza! Hadden we dat hier maar. :-) Ik ben trouwens erg benieuwd naar Seepje! :-)

 2. Mariëlle
  Auteur
  13 april 2018 / 22:41

  Ah wat balen dat je het niet hebt bij jou :(

 3. 15 april 2018 / 12:48

  Oeh wat lekker allemaal! Ik krijg er gelijk trek door! Bij ons zit gelukkig ook een Ekoplaza

 4. Mariëlle
  Auteur
  16 april 2018 / 11:09

  Hihi wat fijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

15   128
38   174
14   145
19   161
24   258

Follow on Instagram