Dit is alweer de tweede review van het budget make-up merk Eyes Lips Face, althans van het pakketje dat ik onlangs kreeg. Ik heb al een hoop producten mogen testen en ik blijf het liefste aan de gang! Ik vind het een ontzettend leuk merk, door de budget prijzen maar ook door de kwaliteit. ELF heeft veel keuze, mooie producten en ze zijn goed. Naar de ELF Lip Exfoliator was ik al heel lang benieuwd!

ELF lip exoliator

ELF Lip Exfoliator review

De ELF lip exfoliator trok al tijden mijn aandacht, maar ik kocht hem niet. Dit omdat er helaas weinig reviews over te vinden zijn en ik twijfelde. Ik was bang dat de substantie misschien wat viezig zou zijn…

Maar dat is absoluut niet het geval! Ik vind het een heerlijk product. De lip exfoliator zit in een lipstick vorm en dat vind ik super handig. En het is ook nog eens een “twee-vliegen-in-één-klap-product”.ELF lip exfoliator
En waarom doet het dan 2 dingen, zul je je misschien afvragen. Nou, dit is een lipscrub en een lipbalsem in één. Is dat niet handig? Ik vergeet altijd mijn lippen te scrubben, maar lipbalsem gebruik ik vaak.ELF lip exfoliator

ELF Lip Exfoliator ingrediënten

Op de foto hieronder zie je goed wat er precies in de huls zit. De bruine korreltjes zijn de scrubdeeltjes, de rest is balsem. De geur vind ik echt héérlijk, ik zou het zo op willen eten! De ingrediënten van de ELF lip exfoliator zijn als volgt:

Sugar, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil,Simmondsia Chinensis
(Jojoba) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax,
Ceresin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopherol, Aspartame, Fragrance.
ELF lip exfoliator

Werking

Ik vond het moeilijk om verschil vast te leggen, ik heb nu geen velletjes. Linksboven is vooraf, linksonder met wat korreltjes en rechts is na gebruik. Veel suiker komt er niet vanaf, het is mild én verzorgend.ELF lip exfoliator

ELF Lip Exfoliator review

Ik heb spijt dat ik dit product niet eerder heb aangeschaft, het is zo fijn. Ik vind het een heerlijk product en het is makkelijk in gebruik. Wanneer ik weer bestel, ga ik hier zeker een back-up van kopen. De exfoliator kost €4,00 en dat is ie waard! De geur is heerlijk, het haalt oude cellen weg en het verzorgd.

LET OP: het lijkt erop dat ELF helaas failliet is. Ik kom zelf de website niet meer op en heb dit al van meerdere mensen vernomen. Een goed alternatief van dit product vind ik de Lush lipscrub.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!