Mijn everyday make-up look | Natuurlijk, Dierproefvrij & Vegan

Na het zeer persoonlijke artikel van gisteren, over waarom ik geen foundation meer draag, is het vandaag tijd voor een make-up video. Ik laat je in dit artikel door middel van een video mijn everyday make-up look zien. Die is veel simpeler dan wat ik vroeger elke dag droeg én ik gebruik hele andere producten dan ik ooit deed. Als je ook interesse hebt in natuurlijke, dierproefvrije en vegan producten: check it out!

Everyday make-up look

Mijn eisen aan make-up

Toen ik heel wat jaren geleden begon met make-up, kocht ik héél veel budget make-up. Later kocht ik ook weleens duurdere make-up producten.

Maar als je me al langer volgt, dan weet je dat ik begin 2016 de overstap heb gemaakt naar dierproefvrije producten. Eind 2016 maakte ik mijn make-up stash vegan.

En in 2017 gaf ik al mijn niet natuurlijke producten weg, om over te blijven met natuurlijke make-up. Nog steeds ben ik erg blij met deze beslissingen.

Ik ben dus niet cold turkey én dierproefvrij én vegan én natuurlijk gegaan, maar ik heb het wel gedaan. De natuur heeft veel moois te bieden en het is beter voor je huid.

De keuze voor dierproefvrij lijkt me duidelijk: make-up is niet voor beestjes maar voor de mens! En als veganist wil ik ook niet langer meer dode luizen op mijn lippen smeren of wolvet op mijn gezicht.

Everyday make-up look

Werken als freelancer heeft als voordeel dat ik de helft van de week lekker zonder make-up thuis werk. De andere helft van de week werk ik op kantoor en dan draag ik wel graag make-up.

Maar om 7:30 uur heb ik meestal geen zin om een uitgebreide make-up look te maken. Die looks gebruik ik liever voor als ik uitga. Je vindt mijn everyday make-up look hieronder!

I hope you like it :) En mocht je nog video verzoeken hebben, laat dan gerust een reactie achter.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Volg:
Deel:

4 Reacties

 1. 16 februari 2018 / 06:59

  Beauty! Mooie everyday look, prachtige ogen heb je.

 2. Mariëlle
  Auteur
  16 februari 2018 / 20:22

  Hihi thanks babe <3

 3. 18 februari 2018 / 09:08

  I really like it. Het zit er prachtig naturel uit. Nu heb jij nog een puntgaaf huidje, dus dat maakt ook al de helft van de look. :)

 4. Mariëlle
  Auteur
  18 februari 2018 / 10:00

  Oh hihi dankjewel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

20   83
27   177
10   127
16   95
21   160

Follow on Instagram