Fair fashion voorjaar shoplog | Eerlijke & duurzame kleding

Oeps, het is wéér tijd voor een shoplog en wel voor een fair fashion voorjaar shoplog. Ja, ik ben bezig met minimalisme, maar ook met het verduurzamen van mijn kledingkast. En sommige dingen verslijten nu eenmaal, dus soms ben je toe aan iets nieuws. Ik deelde in februari mijn fair fashion wishlist en ik kan inmiddels bijna alle items afstrepen… Tijd om mijn nieuwe aankopen met je te delen!

Fair fashion voorjaar shoplog

Fair fashion voorjaar shoplog

In mijn wishlist artikel kon je al zien dat ik nieuwe laarsjes wilde en die had ik ook echt nodig. Mega blij ben ik met de laarsjes die ik bestelde bij Avocadostore! Ze matchen mijn stijl, passen goed en lopen fijn.

Ik kocht ook twee kettinkjes op Etsy. Ze zijn helaas niet van een eerlijk en duurzaam merk, maar ik kon zoiets gewoon niet vinden bij duurzame webshops.

Het was of telkens niet op voorraad of niet precies wat ik zocht. Ik besloot te gaan voor Etsy kettinkjes die met de hand gemaakt zijn en één zelfs van gerecycled materiaal. Hier zal ik lang mee doen!

Ik bestelde ook 2 rokjes bij Goodfibrations, een jurkje bij Armed Angels en een trui bij Les Sublimes. Het zijn allemaal basic items, maar dat past gewoon bij mijn stijl.

Fair fashion shoplog

Fair fashion shoplog video

Gezien ik vanaf 2018 elke week een nieuwe video upload, deel ik mijn nieuwe items in video vorm! In de video laat ik je ook aanbeelden zien, want zo kun je de items het beste beoordelen.

Hopelijk vond je het weer leuk om mijn nieuwe items te zien! Sinds dit jaar deel ik geen maandelijks new in artikel meer, omdat ik gewoon niet meer zoveel koop en ontvang. Ik ben erg kritisch tegenwoordig.

Maar ik deel al te graag nieuwe kledingitems die eerlijk en duurzaam geproduceerd zijn. Want hiermee kan ik laten zien dat het niet mega duur of suf hoeft te zijn.

En geloof me, er komen steeds meer mooie fair fashion merkenwant de vraag neemt toe.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Volg:

6 Reacties

 1. 23 maart 2018 / 07:16

  Wat een mooie items heb je gekocht! Ik vind die laarsjes erg gaaf. Ook die kleine kettinkjes vind ik echt prachtig :)

 2. 23 maart 2018 / 07:24

  Wat een mooie nieuwe aankopen heb je gedaan zeg =)
  Liefs Jorinda

 3. Mariëlle
  Auteur
  23 maart 2018 / 08:47

  Hihi dankjewel Romy!

 4. Mariëlle
  Auteur
  23 maart 2018 / 08:47

  Merci Jorinda :)

 5. 23 maart 2018 / 17:26

  Hele toffe laarsjes zijn dat! Ik heb echt een zwarte laarsjes verslaving, inmiddels heb ik er een stuk of 6 haha.

 6. Mariëlle
  Auteur
  23 maart 2018 / 17:52

  Waaah haha :P Dat past niet bij mijn minimalist wardrobe, dus ik heb er twee! Eén paar zonder hak en één paar met :D Ik zoek wel nog één paar mooie bruine laarsjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

15   128
38   174
14   145
19   161
24   258

Follow on Instagram