Onlangs kwam er een review online van een tool die mijn acne aanzienlijk heeft verminderd. Maar een goede skincare routine blijft natuurlijk belangrijk. Nu gebruikte ik een tijdje de Dr. Bronners soap, maar ik merkte dat dat product toch te uitdrogend was voor mijn huid. Ik wilde wel weer een product dat actief werkt tegen mijn puistjes en probeerde de Zeeplokaal zwarte actieve kool & tea tree zeep!

Zeeplokaal zwarte actieve kool & tea tree zeep

Zeeplokaal zwarte actieve kool & tea tree zeep

Toen ik het pakketje van Het Zeeplokaal ontving, viel me de heerlijke geur meteen op. Ik kon niet wachten om het te gaan gebruiken, dus zette het snel op de foto.

Het grote blok zeep op de foto is die met zwarte actieve kool en tea tree. Ik ontving ook wat testers, die je ook op de foto’s terug ziet. Namelijk;

  • groene klei & bergamot
  • rozen & palmarosa
  • havermout (zonder etherische olie)

Het zeeplokaal zeep review

Ingrediënten

In deze review ga ik vooral in op de zeep met zwarte actieve kool & tea tree, want deze gebruik ik nu al een tijdje aan een stuk. En om hem echt goed te kunnen reviewen, heb ik de andere zeepjes nog maar nauwelijks gebruikt.

De ingrediënten van deze zeep zie je op het kaartje hieronder terug, lekker puur natuur en minimalistisch. Een blok zeep is overigens ook een mooie zero waste skincare optie!

Zeeplokaal zeep ingredienten

Mijn mening

Zoals ik hierboven al schreef, gebruik ik deze zeep nu een tijdje en hij bevalt enorm goed. Ik moest wel even wennen aan het gebruik van een blok zeep, want normaal gebruik ik altijd een cleanser in een flesje.

Maar het wende snel en ik vind zo’n blok zeep prima werken. En dit blok zeep is ook meteen een heerlijk product, hij past goed bij mijn huid!

Mijn huid reageert er goed op, want de zeep reinigt mild maar toch grondig. Na het reinigen ziet mijn gezicht er rustig uit in plaats van rood, dat viel me vooral op.

Ook de havermout zeep heb ik een aantal keer geprobeerd en die vind ik ook erg fijn in gebruik.

Alle zepen zijn natuurlijk, dierproefvrij & vegan, dus ik vind het een echte aanrader!

Prijs & verkooppunten

De zwarte actieve kool & tea tree zeep kost €6.95 evenals de andere zeepjes. De havermout zeep kost €5,95.

Benieuwd geworden naar wat een zeepje voor jouw huid kan doen? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop van Het Zeeplokaal.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.