Ik gebruikte hem lange tijd met liefde: het I heart make-up salted caramel palette. Maar er staat nog geen review van online… En dat is schandalig, want als je dit palette nog niet kent, dan moet je hem leren kennen! De palettes van I Heart Make-up zien er geweldig uit en de inhoud is ook geweldig. Oh en dan hebben ze ook nog eens een geweldige prijs. Kijk je mee naar het salted caramel palette?

I heart make-up salted caramel palette

I heart make-up salted caramel palette

Zoals ik hierboven al vertelde, heb ik dit palette een hele tijd gehad. Toen hij uitkwam, was hij binnen no time verkrijgbaar bij Kruidvat én binnen no time uitverkocht. Gelukkig hadden ze er nog één in een filiaal bij me in de buurt. Ik vond toen al dat ik genoeg palettes had, maar ik kon hem niet laten liggen. En het was absoluut een goede keuze om hem mee te nemen. Gelukkig zijn ze redelijk makkelijk (online) verkrijgbaar, dus daarom deel ik hem alsnog! Note: omdat ik niet zeker wist of dit palette vegan is, heb ik er inmiddels een vriendin van me blij mee gemaakt.

I heart make-up salted caramel palette

Het palette heeft het uiterlijk van een chocolade reep. Inmiddels zijn er al meerdere versies uitgekomen, bijvoorbeeld een ‘witte chocolade’ palette, een knalroze en een ‘pure chocolade’ palette. De ‘pure chocolade‘ variant is donker bruin van kleur en die heb ik ook al geprobeerd. Ik vind deze palettes echt top! Op de foto’s hierboven en hieronder zie je de inhoud van het palette. De kleuren variëren enorm en dat vind ik zo leuk, je kunt hier veel kanten mee op!

I heart make-up salted caramel palette

Swatches

En dan nog de swatches, daar ben je vast ook benieuwd naar. Ik kan je vertellen dat de meeste kleuren ontzettend goed gepigmenteerd zijn. Meer hoef ik er niet over te zeggen, want dat zie je op de foto’s wel! De kleuren zijn ontzettend mooi! Sommigen zijn mat en sommigen bevatten glans of glitters.

I heart make-up salted caramel palette I heart make-up salted caramel palette I heart make-up salted caramel palette

Look

Om aan te geven hoe de kleuren werken op het ooglid, heb ik hieronder nog twee looks voor je. De looks laten zien dat je alle kanten op kunt met dit palette! Je kunt er een draagbare look mee maken of juist uitpakken met een donkere look. Ik was echt verliefd op het palette en pakte hem er graag bij. Eigenlijk zou je aan enkel dit palette al genoeg hebben, omdat je er zoveel verschillende looks mee kunt maken.

I heart make-up salted caramel palette lookNatural make-up lookI heart salted caramel paletteMake-up look

Mijn mening

Ik vind het dus echt een top palette, zeker voor de prijs. Je krijgt een variatie aan kleuren, die heel mooi en goed gepigmenteerd zijn. Je kunt er goed mee werken en de kleuren zijn goed te blenden. Hij is zo fijn dat ik eigenlijk alle palettes wilde sparen, maar dat ging me toch weer wat te ver! P.s. de palettes hebben ook een heerlijke chocolade geur! Wel een beetje chemisch, maar ik vind het wel een grappig detail. Dat ruik je overigens niet meer als je het op je ogen aanbrengt. Omdat er één ingrediënt in zit dat plantaardig maar ook dierlijk kan zijn, heb ik afscheid genomen van de palettes. Maar als je niet per se kiest voor vegan producten, dan raad ik dit palette absoluut aan.

Prijs en verkooppunten

Het I heart make-up salted caramel palette was verkrijgbaar bij Kruidvat, maar ik weet niet of ze er nu ook nog zijn. Meestal is het een tijdelijke actie en zelfs dan moet je er nog mega snel bij zijn, want de palettes zijn geliefd. Tegenwoordig vind je het merk ook bij verschillende Etos filialen. Gelukkig kun je ze ook online bestellen bij verschillende make-up webshops. Denk aan Boozyshop en Makeupmusthaves. In deze webshops kost het palette ongeveer €10, maar houdt dan rekening met de verzendkosten!

Liefs Mariëlle