Ook al leerde ik het merk Inika pas vorig jaar kennen, ik heb er al heel wat producten van geprobeerd. En ik heb laatst zelfs van een aantal producten een back-up gekocht. Dat betekent dat ik de producten echt heel fijn vind en ik probeer dan ook graag nieuwe producten van dit merk. Zo probeerde ik nu de  Inika Lip Glaze Coral & de Loose Mineral Blush. En zoals gewoonlijk deel ik mijn mening met jou!

Inika lip glaze coral + loose mineral blush

Inika Lip Glaze Coral & Loose Mineral Blush Red Apple

Op de foto hierboven zie je meerdere producten van Inika, maar het gaat in deze review dus om de Inika Lip Glaze Coral en om de Loose Mineral Blush in de tint ‘Red Apple’. Je kunt hierboven goed zien dat het merk echt een luxe uitstraling heeft door de mooie omdoosjes.

Sowieso zijn de producten van Inika heel mooi vormgegeven. Het merk laat zien dat natuurlijke make-up ook echt heel mooi én heel goed kan zijn. En dan zijn de producten ook nog eens biologisch en vegan: hallelujah!

Inika lip glaze coral review

Swatch

Hierboven kun je de kleuren van de Lip Glaze en de Loose Mineral Blush al goed zien. De Lip Glaze in de tint ‘Coral’ heet niet voor niets zo: wat een gave koraalkleur! De Loose Mineral Blush in de tint ‘Red apple’ ziet er uit als een hele draagbare kleur.

Op de foto hieronder zie je de swatches van de Blush en van de Lip Glaze.

Inika lip glaze + loose mineral blush swatch

Op mijn lippen ziet de Coral tint er als volgt uit:Inika lip glaze coral

Look

En de full face look met de Coral Lip Glaze & Loose Mineral Blush:

Inika loose mineral blush red apple

Inika coral lip glaze + blush

Mijn mening

Zoals ik eigenlijk al verwachtte, bevallen beide Inika producten me weer erg goed. De Inika Lip Glaze in Coral is super mooi qua kleur en heeft een goede dekking. De kleur overleeft een drankje prima en vervaagt geleidelijk aan.

De Loose Mineral Blush in de tint Red Apple is een draagbare tint die voor elk huidtype geschikt is. Je kunt hem zo subtiel of zo heftig als gewenst aanbrengen. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van losse poeder producten, maar deze blush werkt fijn!

Prijs & verkooppunten

De Inika Lip Glaze kost €21,00 en de Loose Mineral Blush €24,00.

Je vindt de producten van Inika in de webshop van Biocareonline.

Liefs Mariëlle