Jane iredale dream luminizer trio review

Net voor het einde van het jaar kreeg ik een ontzettend mooi product binnen: de jane iredale dream luminizer trio. Nu is dit officieel een product dat behoort tot de Kerst collectie, dus ik weet niet of het nog verkrijgbaar is. Het is namelijk een limited edition, dus als je hem nog wilt scoren, zul je er héél snel bij moeten zijn. Maar, hij is het waard. In deze review vertel ik je waarom en laat ik het je natuurlijk zien!

Jane iredale christmas collectie

Jane iredale dream luminizer trio review

Ik heb al vaker gezegd dat ik jane iredale een prachtig merk vind. De producten zijn niet alleen natuurlijk en dierproefvrij, maar vaak ook vegan.

Zo heb ik een prachtige rode lipstick van het merk en nu ook een super gaaf highlighter palette. Dit palette is enorm chique: je kunt de tinten los van elkaar draaien en er zit een fijn spiegeltje in.

Dit limited edition product bevat drie tinten: parelmoer, perzikroos en goud.

Jane iredale highlighter

Ingrediënten

Helaas kreeg ik de ingrediënten op het doosje niet goed op de foto. Maar gelukkig heeft jane iredale een hele fijne, overzichtelijke website.

Daarop worden de ingrediënten altijd netjes aangegeven. En er wordt zelfs specifiek aangegeven dat deze trio vegan is. IK BEN ZO BLIJ!!! Dit zijn de ingrediënten:

Pearl Powder: Mica, Squalane, Lauroyl Lysine, Pearl Powder, Boron Nitride, Polymethylsilsesquioxane, Titanium Dioxide (CI 77891), Stearic Acid. Luminizers: Mica, Boron Nitride, Dimethicone, Titanium Dioxide (CI 77891), Pinus Strobus (Pine) Bark Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract. May Contain: Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Jane iredale dream luminizer trio

Swatches

Je vraagt je misschien af waarom ik zo blij ben dat dit product vegan is. Toegegeven: in de meeste gevallen zijn highlighters wel vegan. Maar ik was meteen verkocht door deze trio toen ik hem ontving.

Het doosje is niet alleen heel mooi, de drie tinten zijn ook werkelijk waar prachtig. Daarom hoopte ik heel erg dat het product vegan zou zijn… en dat is dus het geval! De swatches vind je hieronder terug.

Jane iredale swatches

Looks

Zoals je aan de swatches wel kunt zien, komen de tinten aardig overheen met hun naam. Er zit inderdaad zowel een parelmoer tint, als een perziktint en een gouden tint in de trio.

Nu zien de swatches op mijn hand er nog niet eens zo mega gepigmenteerd uit, maar ik had dan ook niet veel van het product gepakt.

Ik was benieuwd hoe de tinten uit zouden vallen op mijn huid. Daarom maakte ik de looks hieronder!

jane iredale dream luminizer trio

Mijn mening

Het zal wel duidelijk zijn hoe ontzettend BLIJ ik met dit palette ben. Het mooiste van alles was dat ik nog op zoek was naar een mooie vegan highlighter met natuurlijke ingrediënten.

En die heb ik nu dus maar liefst drie, ik ben verliefd! Het is eigenlijk heel jammer dat het een limited edition is en dat hij dus nog maar even verkrijgbaar zal zijn.

Maar dat maakt het eigenlijk ook wel weer extra speciaal. Mocht je dit palette nog kunnen scoren, dan kan ik je dat zeker aanraden. Je zult er geen spijt van krijgen!

Prijs en verkooppunten

De jane iredale dream luminizer trio heeft een behoorlijke prijs, maar ik vind het het écht waard. Voor deze drie highlighters betaal je €54.

Maar het zit dan ook in een prachtig én handig doosje en het is geheel natuurlijk, dierproefvrij én vegan. Op Helene-v vind je de verkooppunten van jane iredale.

Maar let dus op, want het is een limited edition. Als je de trio nog wilt scoren, moet je er snel bij zijn!

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Volg:

4 Reacties

 1. 8 januari 2018 / 17:09

  Ziet er goed uit. Ik heb een oogschaduw palettje ontvangen van dit merk en ben daar heel benieuwd naar.

 2. Mariëlle
  Auteur
  9 januari 2018 / 20:45

  Ik denk dat ik wel weet welke, héél gaaf <3

 3. 9 januari 2018 / 21:26

  Wat een mooie highlighters! Ook fijn dat ze vegan zijn :)

 4. Mariëlle
  Auteur
  10 januari 2018 / 21:55

  Absoluut <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

15   128
38   174
14   145
19   161
24   258

Follow on Instagram