Jane iredale lentecollectie 2018 | Hij is weer prachtig!

Zoals je misschien weet, heb ik echt een oogje op het merk jane iredale. De producten zijn me nog elke keer goed bevallen en ze zien er zo mooi uit. Ik mocht nu een aantal producten van de jane iredale lentecollectie 2018 ontvangen en die deel ik natuurlijk weer graag met je. Want dit merk laat heel goed zien dat natuurlijke, dierproefvrije en vegan make-up prima mogelijk is en héél mooi kan zijn!

jane iredale lentecollectie 2018

Jane iredale lentecollectie 2018

Het doel van de jane iredale lentecollectie voor 2018 is kleur geven aan je leven. De collectie bestaat uit een palette, 2 lipsticks, 2 eyeliners en een lipgloss. De producten zijn verkrijgbaar in neutrale tinten, gecombineerd met frisse kleuren.

En het mooie is: alle producten zijn vegan, op de lipgloss na. Het palette en de lipsticks zijn overigens limited edition, dus daar moet je snel bij zijn. De collectie is verkrijgbaar vanaf deze week!

jane iredale collectie pretty in a snap

Jane iredale PureMoist lipstick & Mystikol Eyeliner

Van deze jane iredale collectie ontving ik de PureMoist lipstick in de tint Tricia en de Mystikol eyeliner in de kleur Sapphire.

De lipstick is verrijkt met moringa-olie, koffiezaadextract, avocado, zonnebloemolie, blauwe bessen, granaatappel extract en de was van sinaasappelschil.

De eyeliner is een cream-to-powder product dat waterbestendig is en daardoor niet in de lijntjes trekt. In de punt van het potje zit een klein eyeliner kwastje verwerkt, zodat je er secuur mee kunt werken.

jane iredale review

Swatches

Tijd voor de swatches. En die zijn zoals ik van jane iredale gewend ben weer super mooi. De lipstick is goed gepigmenteerd, zacht van structuur en draagbaar qua kleur. De eyeliner is prachtig blauw!

jane iredale swatches

Look

Met deze twee producten van de jane iredale lentecollectie 2018 maakte ik de onderstaande look.

jane iredale lente collectie

Mijn mening

Eigenlijk draag ik nooit eyeliner. Maar ik blijf zo’n blauwe tint gaaf vinden om zo nu en dan te gebruiken, ook al heb ik zelf blauwe ogen. Zeker in de lente en in de zomer geeft dat iets speels aan mijn look!

Ik moest wel wennen, want ik was enkel vloeibare eyeliners gewend. Maar gelukkig went het snel en dan is het product fijn in gebruik.

Ik raad wel aan om een oogschaduw basis te gebruiken, zodat de kleur beter uitkomt. Je moet het echt opbouwen om het fel blauw te krijgen.

De lipstick is prachtig, het is mijn nieuwe favoriet! Het is een draagbare tint, waardoor je hem prima elke dag kunt dragen. Maar met een opvallende ooglook, geeft hij een edgy draai aan je look.

Prijs en verkooppunten

En tot slot nog de prijzen van deze twee producten van de jane iredale lentecollectie 2018. De PureMoist lipsticks kosten €24 per stuk en de eyeliners €29 per stuk.

Je vindt de verkooppunten bij jou in de buurt op de website van Hèlene V.

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Volg:

4 Reacties

 1. 20 maart 2018 / 09:34

  Dit lijkt me zo’n mooi merk. De lipstick staat je ontzettend goed!

 2. Mariëlle
  Auteur
  20 maart 2018 / 14:48

  Hihi dankjewel :)

 3. 22 maart 2018 / 20:18

  Mooie producten! De lipstick is echt een kleur die ik zelf ook zou dragen. Je look vind ik ook heel geslaagd. De blauwe eyeliner vind ik je nu ook weer prachtig staan. Laatst droeg je een blauwe vloeibare eyeliner van Boho die ik je ook heel mooi vond staan. Zeker vaker doen!

 4. Mariëlle
  Auteur
  22 maart 2018 / 21:40

  Hihi dankjewel Deb <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

30   143
11   125
19   116
26   163
28   150

Follow on Instagram