Ik moet er toch echt aan geloven: we gaan alweer richting de kerst… En ik kan je vertellen dat ik daar helemaal niet blij mee ben, want ik heb een hekel aan het najaar! Ik ben echt een zomertype, dus ik ben blij dat ik nog een maandje naar de zon mag. Het enige leuke aan kerst vind ik het maken van een wishlist en vandaag deel ik mijn kerst cadeau wishlist 2016 met jou ter inspiratie! Wellicht kan ik jou daar nog een beetje mee helpen!Kerst cadeau wishlist 2016

Home sweet home kerst cadeaus

Misschien weet je al wel dat ik rond de zomer van dit jaar ben afgestudeerd. Ik ben nog niet helemaal klaar met studeren, daar vertel ik snel meer over. Maar ik kom hopelijk snel toe aan de volgende fase: uit huis gaan! Daarvoor ben ik vast aan het bedenken wat ik graag wil aanschaffen. Maar hoe slim is het, om dit alvast te gaan vragen voor kerstmis!? De onderstaande Radbag items staan al op mijn ‘uit huis wishlist’.

Kerst cadeau wishlist 2016

Nog meer leuke kerst cadeaus

Verder vind ik de onderstaande items op mijn wishlist ook onwijs leuk. Het flesje staat leuk als decoratie en de camera vind ik ZO ontzettend tof! Die is niet alleen mooi om neer te zetten, maar ook leuk om te gebruiken. Het eekhoorntje is ideaal voor losse thee, daar heb ik nu nog niets voor. En gezien unicorns zo in trek zijn, vind ik de blauwe mok ook erg leuk! Ik ben tegenwoordig wel bezig met minimalisme, maar sommige leuke items mag, toch?
Kerst cadeau wishlist 2016

Kerst cadeau wishlist 2016

En dat was hem alweer, mijn kerst cadeau wishlist 2016. Zoals je ziet staat er op dit moment niet eens zo heel veel op, zeker omdat ik zoveel bezig ben met minimalisme. Het zijn op dit moment vooral items die ik wil gebruiken als ik op mezelf woon. En ik hoop natuurlijk dat ik jou ook op wat ideeën heb kunnen brengen. Als je op dit moment even niets leuks weet te bedenken, denk dan eens aan iets handigs! En vergeet het ook vooral niet op te schrijven wanneer er even wat in je op komt! Ben jij al begonnen aan je wishlist voor kerstmis?

Liefs Mariëlle