Klassieke Dr. Hauschka behandeling door Idaline

Een hele tijd geleden werd ik benaderd door Idaline of ik de klassieke Dr. Hauschka behandeling zou willen ondergaan. Dr. Hauschka ken ik nu al een tijdje en ik ben fan van de natuurlijke producten. Voor een fijne behandeling ben ik natuurlijk altijd wel in, maar dit keer voelde ik mij helemaal vereerd. Vandaag vertel ik meer over de klassieke Dr. Hauschka behandeling door Idaline en hoe ik me voelde!

Klassieke Dr. Hauschka behandeling door Idaline

Klassieke Dr. Hauschka behandeling

Je hebt gewone schoonheidsbehandelingen en je hebt meer dan dat. De Klassieke Dr. Hauschka behandeling door Idaline omvat veel meer goeds. De voeten, benen, handen, het decolleté en gezicht worden heerlijk verwend. Ik zou dit elke week wel willen!Dr. Hauschka gezichtsbehandeling

Waar bestaat de behandeling uit?

En nog heb ik daarmee niet alles genoemd, want de behandeling van 120 minuten bestaat uit: een voetenbad, been- en voetmassage, het uitstrijken van de haren, ontspanning van de hals en nekspieren, het losmaken van de armen met werking op de rugspieren en het masseren van armen en handen.

Maar ook wisselbaden voor gezicht en decolleté, het reinigen van het gezicht, het versterken van de huidfuncties, een gezichtsdampbad, het epileren van de wenkbrauwen, het verwijderen van onzuiverheden, een gezichtsmasker en lymfestimulatie met behulp van penselen.

Daarnaast krijg je nog een speciale huid conditioner en crèmemasker aangebracht, een decolleté massage, een warm nek- en schoudercompres, dagverzorging en een complete spieruitrekking.

In de watten gelegd…

Ik begon de behandeling met een voetenbad. Terwijl ik met mijn voetjes in het Dr. Hauschka saliebad zat, keek ik naast mij. Daar stonden alle Dr. Hauschka producten uitgestald; een heerlijk uitzicht!Dr. Hauschka advies door Idaline

Tijdens de behandeling ontdekte ik steeds meer producten. Zo wist ik niet dat Dr. Hauschka tandpasta in het assortiment heeft. Mijn wishlist is weer aangevuld met fijne Dr. Hauschka producten!

Na het voetenbad mocht ik plaatsnemen in de heerlijke behandelstoel. Volgens Idaline zou ik helemaal zen zijn na de behandeling en dat was ook echt zo. Natuurlijk kreeg ik wel uitleg, maar het was eigenlijk een stilte behandeling; puur genieten!

En dat de behandeling mij ook goed deed, was te zien aan mijn stralende huid. Idaline bood aan om mij ook op te maken, natuurlijk met Dr. Hauschka make-up. Het resultaat vond ik erg mooi en ik voelde me ook super goed en vol inspiratie.

Dr. Hauschka is biologisch en natuurzuiver; beter kan eigenlijk niet! Ik kocht het reinigend masker en kreeg de reinigende crème mee om te testen. Van beide producten staan inmiddels reviews online.
Dr. Hauschka behandeling masker

Naderhand heb ik mijn verzorgingsstash gehalveerd; alleen nog maar verantwoorde producten! Ik heb besloten te investeren in gezichts- en haarproducten die goed zijn voor mij. Daarom bestelde ik ook nog een mini melisse crème, een complete verzorgingsset en een tandpasta van Dr. Hauschka.

Is de Dr. Hauschka behandeling bij Idaline een aanrader?

De klassieke Dr. Hauschka behandeling werkt nog zo’n drie dagen door, nog langer genieten dus! Het resultaat: ondersteuning van het zelfreinigend vermogen, een sterker immuunsysteem en je mentaal vitaler voelen. Ik kwam heerlijk tot rust en ik zat vol inspiratie.

Die inspiratie was dus vooral hele goede en verantwoorde inspiratie. Hierdoor heb ik mijn kast flink uitgemest en ben ik weer wakker geschud. Maar ook mijn huid ziet er een week later nog héél goed uit!

Benieuwd geworden naar de Klassieke Dr. Hauschka behandeling? Je vindt meer informatie op de website van Idaline. Er zijn overigens meerdere punten waar je de behandeling kunt boeken (ook bij jou in de buurt). Het is een uitgebreid verwenmoment, ik zou dit elke week wel willen doen!

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook.

Ik heb deze behandeling cadeau gekregen.
Volg:

21 Reacties

 1. 21 juli 2015 / 08:55

  Dat leek me een heerlijke ontspannende behandeling! Je make-up was ook mooi gedaan :)
  Ik stond gisteren toevallig nog voor een rek vol Dr. Hauschka producten. Zou er eens iets van moeten proberen

 2. 21 juli 2015 / 09:00

  Ohh gewoon 120 dingen met veel lekkere dingen!

 3. 21 juli 2015 / 09:23

  Oh wat heerlijk zeg! Je ziet er idd stralend uit en je make-up was heel mooi gedaan :-)

 4. 21 juli 2015 / 10:13

  Wat heerlijk zeg! Je straalt helemaal :)

 5. 21 juli 2015 / 10:26

  Wat super gaaf dat je deze heerlijke behandeling mocht onder gaan x

 6. Iris de Wolf
  21 juli 2015 / 11:40

  Wauw dat ziet er echt heerlijk uit! Ik geloof zeker dat je daarna helemaal zen bent hihi. Liefs

 7. 21 juli 2015 / 11:52

  Een behandeling van mijn favoriete cosmetica merk? Yes, please! Dit lijkt me echt zo waanzinnig lekker. Alleen al vanwege de productkeuze. Heel gaaf dat je dit mocht meemaken :)

 8. 21 juli 2015 / 14:03

  Wat ziet je huid er mooi en rustig uit na de behandeling

 9. 21 juli 2015 / 16:03

  Oh wat heerlijk zo een behandeling , je huid ziet er wat rustiger uit!

 10. 21 juli 2015 / 20:47

  Dat klinkt heerlijk die behandeling! Je huid ziet er mooi uit!

 11. 21 juli 2015 / 21:12

  Ah wat lijkt me dit HEERLIJK. Ik ben dol op dit soort behandelingen, doe het alleen veel te weinig! Ziet er lekker ontspannen uit.

 12. Rebecca
  21 juli 2015 / 21:15

  Wauw dit klinkt echt TE lekker!
  Wat zie je er achteraf ontzettend goed uit (deed je ervoor ook wel hoor hihi)
  120 minuten aan jezelf laten friemelen, wie vind dat nou niet lekker haha

 13. 21 juli 2015 / 21:22

  OMG, 120 minuten,… dat meen je niet? ik wil ook!

 14. Laura
  21 juli 2015 / 22:06

  Wat lijkt me dit een heerlijke behandeling! Ik vind je huid er echt stralend uitzien.

 15. Kim
  21 juli 2015 / 23:16

  Dat klinkt echt heerlijk!

 16. 21 juli 2015 / 23:23

  Oo lijkt mij heerlijk ontspannend, je hebt een fijne leerrijke dag gehad meid :)
  X

 17. Esmee
  22 juli 2015 / 08:04

  Wat lijkt dat me een fijne behandeling zeg!

 18. 22 juli 2015 / 10:58

  Wauw wat een heerlijke luxe behandeling zeg!

 19. robin
  22 juli 2015 / 18:11

  wow wat een fijne en luxe behandeling! klinkt goed.

 20. 22 juli 2015 / 22:46

  Wat een fijne behandeling zeg! ik ben ook echt weer toe aan een fijn beauty ritueel.. Mooie make-up ook, staat je goed! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

24   119
26   108
36   169
11   121
6   176

Follow on Instagram