Inmiddels staat er al een review van het Franse merk La Fare 1789 online, namelijk van de La Fare crème pieds. Vandaag is het de beurt aan de La Fare 1789 intense night cream, een natuurlijke nachtcrème! De verpakking ziet er net zo leuk uit als bij de voetcrème en de voetcrème bevalt me goed. Ik was dus erg benieuwd hoe deze crème me zou bevallen. Kijk je snel mee?

La Fare 1789 intense night cream

La Fare 1789 intense night cream

Het Franse merk La Fare 1789 is het zusje van het merk L’occitane. Het wordt door dezelfde familie en in dezelfde Franse streek gemaakt. De producten zijn grotendeels natuurlijk en ook voor een deel biologisch. Zo ook deze nachtcrème! Deze is namelijk voor maar liefst 99,3% natuurlijk. En ruim 32% van de ingrediënten zijn afkomstig uit biologische landbouw. Deze nachtcrème zou zorgen voor huidverjonging en een frisse, stralende huid.
La Fare 1789 intense night cream

Ingrediënten

En dat komt door de ingrediënten van de La Fare 1789 intense night cream. Op de foto hieronder vind je de beschrijving van de crème en de ingrediënten. Enkele van deze ingrediënten zijn hibiscus, edelweiss, sesame en macadamia.
La Fare 1789 intense night cream

Gebruik

De nachtcrème van La Fare 1789 zit in een super schattig potje. Dat is alleen niet handig als het bijna op is en het is niet hygiënisch. En zeker bij producten voor mijn gezicht vind ik dat juist wel belangrijk.La Fare 1789 intense night cream

Werking

De La Fare 1789 intense night cream is wit, maar dat verdwijnt snel. De crème laat zich namelijk goed verdelen en dan is hij zo ingetrokken. Het is op zich wel een lekkere crème, maar voor mijn huid helaas niet. Ik heb een hele gevoelige huid en die heeft flink wat hydratatie nodig. Ik heb het idee dat deze crème niet genoeg doet voor mijn huidje. Super jammer, want verder is het wel een fijne nachtcrème! La Fare 1789 intense night cream

Conclusie

Zoals je hierboven wel kunt lezen, ben ik semi tevreden over de crème. Ik zelf vind hem fijn in gebruik, maar mijn huid vindt het helaas niet genoeg. Ik heb het idee dat mijn huid meer nodig heeft dan deze crème, jammer! Als jouw huid niet zo moeilijk is, kan ik hem zeker aanraden! De La Fare 1789 intense night cream kost €16 (voor 30 ml). De producten van La Fare 1789 zijn verkrijgbaar bij Solobiomooi. Kende jij het merk La Fare al?

Liefs Mariëlle