Ervaring met Delete Waxing | Prijzen & review

Net voordat ik vertrok naar Sri Lanka was het zover: de eerste keer dat ik me liet waxen. Ik was altijd al benieuwd hoe dat zou zijn, maar ik durfde het nooit écht te doen en de prijzen hielden me tegen. Precies daarom deel ik mijn ervaring met Delete Waxing, zodat jij wellicht ook de knoop door kunt hakken als je twijfelt. Ik review in dit artikel tevens de Delete Waxing verzorgingsproducten in het kort!

Mijn ervaring met Delete waxing

Ervaring met Delete Waxing: voor de behandeling

Ik mocht in samenwerking met Delete Waxing langskomen voor een behandeling naar keuze. Gezien ik er altijd al heel benieuwd naar was én ik bijna op vakantie ging, nam ik dit met beide handen aan.

Het leek me heerlijk om voor een tijdje haarloos te zijn en niet te hoeven denken aan scheren. Dat bleek een geweldig idee te zijn, want ik had in Sri Lanka een maand lang alleen maar koud water…

Toen ik de behandeling had geboekt, kreeg ik alvast wat per post toegestuurd. Voor de behandeling kun je deze Smooth Touch mini gebruiken, zodat ingegroeide haartjes vrij komen.

Mijn ervaring met delete waxing

Ontvangst Delete Waxing Eindhoven

Ik bezocht het filiaal in Eindhoven (aan de Willemstraat), ideaal zo dichtbij huis! Er zijn ook vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Den Haag, Den Bosch, Laren en Nieuwegein.

Toen ik aan kwam lopen, zag ik direct al een mooie en lichte ruimte. Het ziet er clean en fris uit, ik houd hier wel van en het gaf me vertrouwen voor de behandeling.

Ik werd vriendelijk ontvangen door het personeel en kreeg nog een flesje water vooraf. Ik nam wat foto’s en was daarna al direct aan de beurt. Nou daar ging ik dan hoor… Ik was wel zenuwachtig!

Mijn ervaring met Delete waxing

Zenuwen waarvoor? Nou, om daar helemaal naakt te liggen mét haar… Om daar vervolgens pijn te lijden onder de ogen van de ‘wax angel‘… Maar gelukkig stelt de wax angel je gerust.

Je moet je ook maar gewoon bedenken dat zij dit dagelijks doet en dus echt wel wat gewend is. Ze legt alles uit en vraagt je of je wilt dat ze aangeeft wanneer ze een strip verwijdert.

Je kunt zelf aangeven wat je prettig vindt en of het nog gaat. Ik moet zeggen dat mijn ervaring met Delete Waxing geen vervelende ervaring was!

Mijn ervaring met Delete waxing

Tips voor tijdens & na het waxen

Voor, tijdens en na de behandeling krijg je tips over het waxen en over de verzorging van de huid. Voor het waxen moeten de haartjes minimaal 5 mm en maximaal 1,5 mm zijn.

Je mag 2 weken voor de behandeling niet scheren en het is beter om daarna niet te zonnen of scrubben. Na de behandeling kun je het beste katoenen ondergoed en niet te strakke kleding dragen.

De 24 uur na de behandeling zijn een heet bad, zonnen, zwemmen en de sauna niet slim. Ook kun je beter geparfumeerde producten vermijden en de huid vooral lekker met rust laten.

De Delete wax ‘behandelkamer’

Op de foto hieronder zie je het hokje waar je gewaxt wordt, gave kleur he? Alles is netjes opgeruimd en schoon, wel zo fijn als je zo’n behandeling krijgt!

Je wordt even alleen gelaten zodat je je kunt uitkleden en dan mag je plaats nemen. De wax angel legt alles in detail uit en maakt gezellig een praatje. Tegen de pijn krijg je een stress bal en die kwam van pas,  want eerlijk is eerlijk: het is geen prettig gevoel.

Van je oksels voel je amper wat, maar de brazilian doet pijn en het waxen van mijn onderbenen vond ik helemaal gemeen. Vooral richting de kuiten wordt het vervelend.

Hoe minder vet er zit, hoe meer je er van voelt. Bedenk je wel dat iedereen een andere pijngrens heeft en dat het tevens steeds minder pijnlijk wordt als je het vaker doet.

Mijn ervaring met Delete waxing

Delete Waxing verzorgingsproducten

Delete Waxing heeft een eigen verzorgingsproducten lijn, die volgens hen dierproefvrij is. Dat kan ik helaas niet met zekerheid bevestigen. De producten zijn in ieder geval niet vegan. Een overzicht:

Delete waxing angel lotion: body lotion met aloë vera en menthol. Kalmeert, verkoelt, voedt, verzacht, hydrateert en werkt ontstekingsremmend. (250 ml , €18.95)

– Delete waxing cool sense: verkoelend product met menthol dat lekker fris ruikt. Het ingrediënt camphor gaat roodheid, zwelling en ontstekingen tegen en voorkomt huidirritaties. (50 ml, €18.95)

Delete waxing silk breeze: cooling gel voor na het waxen. Vermindert roodheid in je gezicht en het is op waterbasis, dus je huid gaat niet glimmen of trekken. (50 ml, €14.95)

Delete waxing slow lotion:bevat palmatine dat zorgt dat de groei van een nieuwe haarwortel wordt vertraagd en de aanmaak van nieuwe haartjes wordt verstoord. (150 ml, €24.95)

– Delete waxing smooth touch: geschikt voor voor en na de behandeling. Het maakt ingegroeide haartjes vrij en voorkomt nieuwe ingegroeide haartjes. (100 ml, €21.95)

Delete waxing soul scrub: verwijdert dode huidcellen en voorkomt zo ook ingegroeide haartjes. Maar let op: een paar dagen voor de behandeling mag je niet scrubben. (240 ml, €18.95)

Ik vond de hoeveelheid producten verwarrend en het is een hele handeling om alles 2x per dag te gebruiken. Bovendien zit het vol chemische stoffen zoals minerale olie en parabenen. Ik vind natuurlijke ingrediënten tegenwoordig van belang en een eigenschap als ‘haargroei verstoren’ schrikt me af.

Delete waxing verzorgingsproducten review

Review: mijn ervaring met Delete Waxing

Mijn ervaring met Delete Waxing is goed, ik vond het oprecht leuk om te proberen. Ik kan deze salon zeker aanraden als je het wilt proberen, het personeel is super aardig! Het is niet iets wat je doet voor de lol, maar wel voor de handigheid.

De eerste dagen heb ik helaas behoorlijk last gehad van de brazilian. Mijn oksels waren ook nog gevoelig, maar dat deed niet echt pijn. Uiteindelijk was ik ruim 1 week haarvrij en na 2 weken was mijn haar nog niet terug zoals normaal.

Het is dus echt zo dat het minder snel en minder dik terug komt. Als je dit vaker doet, wordt het alleen nog maar minder en dat lijkt me onwijs fijn en handig.

Maar eerlijk is eerlijk: ik houd het bij mijn duurzame veiligheidsscheermes. Dan weet ik zeker dat het natuurlijk, dierproefvrij en vegan is, verspil ik minder plastic en bespaar ik een heleboel geld.

Ervaring met Delete Waxing: prijzen en filialen

Ik koos voor de Lady package: met de brazilian, de benen en de oksels. De pakketprijs hiervoor is €93.95. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat best wel prijzig vind, zeker voor studenten.

Voor enkel de brazilian betaal je €43.95, voor enkel de oksels €17.95 en voor enkel de benen €43.95. Wil je meer weten? Check dan de website van Delete Waxing.

Wat vind jij de fijnste manier om te ontharen?

Liefs Mariëlle

P.S. wil je geen enkel artikel missen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Ik heb deze behandeling cadeau gekregen voor dit artikel.

Volg:
Share:

26 Reacties

 1. 20 december 2016 / 07:37

  Het lijkt me echt super fijn, maar ik vind het echt veel te duur. Inderdaad als je full time werkt is het wat beter te doen.

 2. 20 december 2016 / 08:22

  Oeh, dat lijkt me erg pijnlijk! Maar inderdaad wel fijn dat je zo lang geen last hebt van haren! Toch houd ik het voorlopig maar even bij scheren ;)

 3. 20 december 2016 / 08:51

  Hihi snap ik!

 4. 20 december 2016 / 08:51

  Ja dan kun je het wat beter dragen ;)

 5. 20 december 2016 / 09:37

  Inderdaad wel makkelijk al lijkt het me we pijnlijk. Maar vind het wel iets te prijzig. Goed verslag!

 6. 20 december 2016 / 10:00

  Fijn artikel heb je hierover geschreven. Ik wil dit ook echt eens proberen!

 7. 20 december 2016 / 12:12

  Bij mij heeft het toen echt niet fijn gewerkt.. veel ingegroeide haartjes en het groeide binnen 1,5 week terug..

 8. 20 december 2016 / 12:20

  Heel leuk dat je dit artikel hebt geschreven, ik moet er ook eens werk van maken!

 9. 20 december 2016 / 13:04

  Leuk dat je dit mocht proberen! Ik heb mijn onderbenen wel eens laten waxen en ik vond de pijn ook tegenvallen, ik dacht dat het erg mee zou vallen maar het viel juist een beetje tegen ;) En na een week groeide het alweer behoorlijk terug (volgens mij moet je echt vaak gaan wil het langer wegblijven) dus daarna heb ik het nooit meer laten doen.

 10. 20 december 2016 / 13:07

  ik wilde net vragen welk pakket je had gedaan maar dat kwam pas aan het einde, het is idd best wel heel prijzig .. voor dat geld scheer ik dan weer liever omdat het me een stuk minder kost.. dat het dan na een tijdje weer aangroeit tja, dat is dan maar zo

 11. 20 december 2016 / 13:07

  ja klopt alleen op langer termijn wanneer je het vaker herhaalt blijft het langer weg

 12. 20 december 2016 / 14:12

  Ik vind het eigenlijk best prijzig en het lijkt mij ook enorm pijnlijk x

 13. 20 december 2016 / 14:24

  Dankjewel :)

 14. 20 december 2016 / 14:25

  In eerste instantie groeit het ook sneller terug, hoe langer je het blijft doen, hoe langer het weg zal gaan blijven. En je kunt tussendoor scrubben tegen ingegroeide haartjes!

 15. 20 december 2016 / 14:25

  Dankjewel :)

 16. 20 december 2016 / 14:25

  Dankjewel :)

 17. 20 december 2016 / 14:48

  Leuk om jouw ervaring te lezen! Het lijkt me best wel pijnlijk, vooral de brazilian wax. Daarnaast zou ik het ontzettend lastig vinden om me 2 weken niet te scheren, daar ik dit bijna om de dag doe. Maar zeg nooit nooit!

 18. 20 december 2016 / 16:16

  Lijkt me doodeng maar ik zou dit ook wel echt willen! Alles mag van mij weg al dat gedoe haha!

 19. 20 december 2016 / 20:33

  Er was een tijd dat ik maandelijks ging en ik was er altijd erg blij mee. Natuurlijk was de pijn niet fijn en ga ook echt niet zeggen dat het geen pijn deed. Maar het feit dat ik een maand lang haarloos was vond ik ZO fijn!

 20. Anna
  21 december 2016 / 00:31

  Ik zou dit echt niet zo durven zo in m’n blootje daar te gaan liggen…. laat staan dat ze het waxen, hou het wel bij scheren. hihi. Jaren geleden wel m’n oksels/benen en bikinilijn laten laseren maar ik ben nog steeds niet haarvrij, mijn haren zijn net wat té licht om echt goed resultaat te kunnen krijgen… sommige plekjes zijn wel kaal maar ik denk dat je echt pikzwart haar moet hebben, dan werkt het wel.

 21. 21 december 2016 / 09:19

  Hihi snap ik hoor! Over laseren heb ik ook weleens nagedacht maar ik heb ook wel lichte haartjes denk ik!

 22. 21 december 2016 / 09:19

  Oh jij durft hihi! Ja dat is wel ideaal!

 23. 21 december 2016 / 09:19

  Haha ja ik snap je helemaal!

 24. 21 december 2016 / 09:20

  Oh echt!? Ik niet hoor, oeps ;)

 25. 21 december 2016 / 21:30

  Handig! In de zomer hars ik ook altijd alles haha. De eerste keer vond ik daar naakt liggen vreselijk, maar hun zien honderden naakte lichamen per dag ;) Ik doe het liever dan scheren. Voor het harsen betaal ik rond de 50 euro, dus dat is wel een stukje goedkoper!

 26. 21 december 2016 / 21:37

  Haha ja klopt inderdaad, oh dat is goedkoper inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

14   125
38   171
14   145
19   161
24   257

Follow on Instagram