Mijn nieuwe agenda van Etsy | Pinterest style bullet journal

Alweer even terug plaatste ik op Instagram een foto van mijn nieuwe agenda. Nog langer geleden plaatste ik een artikel over hoe mijn agenda er uit ziet en daarin vertelde ik dat ik niet tevreden was over mijn agenda. Ik heb daarna vrij snel een nieuwe agenda besteld op Etsy en vandaag laat ik mijn nieuwe agenda van Etsy aan je zien. Zie het als een review en als een tip voor als je nog een agenda zoekt!

Mijn nieuwe agenda van Etsy

Mijn nieuwe agenda van Etsy

Je kunt hem al op de foto hierboven zien: dit is mijn nieuwe agenda van Etsy! De ringband is goud van kleur en de voorkant wit met roze.

Je kunt bij het afrekenen aangeven of je je initialen of je naam op de voorkant wilt hebben: super leuk! Ik vind een ringband in principe handig werken, maar soms is het niet handig met schrijven.

Dat vind ik wel jammer, dus daar denk ik de volgende keer beter over na. Elke maand heeft een apart tabje met een kleurtje.

Mijn nieuwe agenda van Etsy

Aan het begin vind je een jaarplanner, ik gebruik dit niet zo vaak. Maar ik vind het wel handig dat het er in zit, omdat je dan gemakkelijk per week of per maand kunt kijken.

Ik heb overigens gekozen voor een agenda vanaf september 2016 tot augustus 2017. Je kunt bij het bestellen precies aangeven vanaf welke maand je de agenda wilt, ideaal!

De weken beginnen gelukkig gewoon, zoals we in Nederland gewend zijn, op maandag.

Mijn nieuwe agenda van Etsy

Per maand kom je voordat je echt op de weken zelf komt, nog op een maandoverzicht. Na elk tabje van de maand vind je dus eerst de maand in vakjes.

Ik gebruik dit eerlijk gezegd nooit, voor mij had dit er niet in hoeven zitten. Zeker niet omdat er daarna ook nog een ‘gewoon’ maandoverzicht op datum onder elkaar in zit.

En die vind ik dan wel weer handig, maar naar mijn idee is dit dus een beetje dubbel op.

Mijn nieuwe agenda van Etsy

Planner & to do list

Over naar de weekplanning! Eén week vind je op twee pagina’s, je hebt dus aardig wat schrijfruimte. Mocht je nog naar school gaan, dan kun je hier ook makkelijk je uren in kwijt.

Maar ook als je werkt (wat ik nu dus doe), is de agenda ook erg handig. Wil je net als ik meer in je agenda kwijt en hem gebruiken als ‘life planner’? Dat kan zeker!

Op elke pagina vind je kopjes met: my goals, keep in mind, work to do list, home to do list en notes.

Mijn nieuwe agenda van Etsy

Conclusie

Ik ben nog steeds erg blij met mijn agenda, ik weet het aankoopbedrag nog heel goed, maar ik vind het hem toch waard. Wel vind ik hem aardig groot en zwaar, dat is om mee te nemen niet zo handig…

De ringband vind ik mooi staan, maar is iets minder praktisch als je wilt schrijven tegen de rand aan. Hoewel je veel opties hebt met deze agenda, gebruik ik ze nog niet allemaal. En dat vind ik zonde!

Ik ga dus nog kijken hoe ik hem zo optimaal mogelijk in kan zetten. Maar al met al, ben ik dus erg blij met deze uitgebreide agenda!

Prijs en verkooppunten

Ik bestelde mijn agenda op Etsy bij de verkoper SimplyNotebooks. Voor het geval je hem ook mocht willen, je kunt zo doorklikken naar de webshop.

Ik kan er in ieder geval weer even tegenaan met deze agenda. Er staan overigens nog veel meer leuke ontwerpen in de webshop en sowieso staat Etsy vol met leuke planners!

Liefs Mariëlle

Volg:
Share:

25 Reacties

 1. 5 december 2016 / 06:40

  Ik ben gek op papieren agenda’s dus zou ook makkelijk voor zo’n agenda kunnen kiezen. Toch heb ik dit jaar net een wat ander model genomen, waar mijn review komende week van online komt :-)!

 2. 5 december 2016 / 07:55

  Wat een fijne agenda! Hij is ook mooi vormgegeven met al die tabbladen. Zelf vergeet ik altijd dingen in een agenda op te schrijven. Ik heb nog een hele mooie ongebruikt liggen, haha.

 3. 5 december 2016 / 08:38

  Oeh ik gebruik ook nog steeds een papieren agenda en deze ziet er heel erg fijn uit!

 4. 5 december 2016 / 09:29

  Wat een mooie agenda! Ik ga zeker even een kijkje nemen in de Etsy webshop 🙂

 5. 5 december 2016 / 10:17

  Echt heel erg leuk :)! Ze hebben sowieso supermooie agenda’s zie ik in de webshop, daar ga ik wel slagen :)!

 6. 5 december 2016 / 11:25

  Mooie agenda! Ik gebruik een desk planner van de Action als agenda, maar ook voor to do lijstjes en notities. Ik vind een ringband wel handig, maar je moet inderdaad ruimte genoeg hebben om te schrijven.

 7. Melike
  5 december 2016 / 11:51

  Ik houd heel erg van agenda’s. Op Etsy zie je zulke leuke altijd!

 8. 5 december 2016 / 12:39

  Deze ziet er niet alleen heel mooi uit maar lijkt mij ook nog eens heel fijn!

 9. 5 december 2016 / 15:36

  Ziet er handig uit! Ik gebruik altijd een agenda van moleskine!

 10. 5 december 2016 / 18:31

  Ik heb een agenda van paperblanks gekregen voor mijn verjaardag. Een papieren agenda vind ik gewoon nog heel erg fijn. Dit is ook een hele mooie agenda.

 11. 5 december 2016 / 21:00

  Wat leuk! Ik koop mijn agenda’s ook vaak vanuit Amerika, die voor 2017 heb ik bij Shopbop gekocht en is net zoals die van jou roze met pastelkleurtjes 😀

 12. 6 december 2016 / 11:26

  Lijkt me een fijne agenda =)
  Ik gebruik zelf liever de agenda van mijn telefoon.
  Liefs Jorinda

  • 7 december 2016 / 09:47

   Ik zou willen dat ik zo kon werken hihi, scheelt een hoop meezeulen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

21   120
14   108
16   166
2   83
25   173

Follow on Instagram