Het is tijd voor wéér een nieuwe video: eindelijk! Toevallig kwam er gisteren ook een online, ik heb in januari namelijk veel video’s opgenomen. Ik wilde eerst nog wat video’s over Sri Lanka online laten komen, maar nu is het weer de beurt aan lifestyle video’s. De video van vandaag is er een in de categorie minimalisme, namelijk algemene opruimtips. Bekijk snel dit artikel, waar ik natuurlijk de video in heb geplakt, als je graag wilt gaan minimaliseren!

Algemene opruim tips

Algemene opruimtips

Zoals je misschien eerder van me hebt gehoord, ben ik veel bezig met minimalisme. Nu ben ik geen minimalist in hart en nieren, want ook ik word blij van fijne spullen. Maar dat is het fijne van minimalisme: je past het toe zoals jij het wilt. Voor mij is het belangrijk dat ik alleen de spullen heb die ik nodig heb en die ik écht leuk vind. Ik zag dat er nog maar weinig video’s in het Nederlands waren over dit onderwerp. Ik besloot daarom zelf wat video’s hierover op te nemen, vandaar dat je van mij korte video’s kunt verwachten. In deze video deel ik wat algemene opruimtips!

Geen tijd hebben om de gehele video te kijken of wil je het nog eens nalezen, hieronder vind je de tips op een rij:

  • Maak 3 stapels: houden, weg doen en twijfelgevallen
  • Schrijf op wat je nodig hebt en bekijk dan wat je wel kunt missen
  • Gebruik Pinterest, Youtube, blogs en boeken (bv. Marie Kondo) voor inspiratie
  • Pas 2 vragen toe: word ik hier blij van? En heb ik het nodig?

En dat waren alweer de tips voor vandaag! Zoals ik net al beschreef, kun je nog veel meer tips verwachten. Ook zou ik het leuk vinden als je in de reacties jouw tips achterlaat, zo kunnen we elkaar helpen! En heb je een video verzoek, bijvoorbeeld waar jij moeite mee hebt en waar je mijn tips voor wilt? Laat dan ook zeker een reactie achter. En wil je op de hoogte blijven van mijn video’s? Abonneer je dan op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en natuurlijk: fijn weekend!

Liefs Mariëlle