Minimalisme

Minimalisme

Wil je meer inspiratie opdoen over minimalisme? Op The Green Guide vind je meerdere artikelen over minimaliseren. Er zijn ook nog een heleboel andere toffe blogs, Youtubers en boeken over dit lifestyle onderwerp. Die zet ik hieronder voor je op een rij! Mijn advies? Bekijk een aantal blog artikelen, bekijk een aantal video’s, lees een boek van Marie Kondo en ga lekker aan de slag. Hulp nodig? Ik help je graag!

Minimalisme

Blogs over minder spullen hebben

Als je meer rust in je hoofd wilt, kun je het beste zorgen voor minder stress. Wist je dat spullen je ook stress geven? Hoe meer spullen je hebt… hoe meer stress! Natuurlijk heb je ook spullen nodig en zijn er spullen waar je heel blij van wordt. Maar als je spullen geen functie hebben, dan kun je er beter afscheid van nemen. Wil je graag minimaliseren? Op de onderstaande blogs vind je inspiratie!

Minimalistische Youtube

Persoonlijk haal ik ook veel inspiratie uit Youtube video’s. Dit is voor mij toch wel DE bron die zorgt voor opruimkriebels. Zoek op Youtube zeker ook eens naar ‘declutter video’. Kijk je ogen uit en raak geïnspireerd. De kans is groot dat jij, na het kijken van een aantal van die video’s, ook aan de slag wilt!

Boeken over ontspullen

De ‘queen of minimalism’ is toch wel Marie Kondo. In Japan is minimalisme erg groot en dat waait naar steeds meer landen over. De boeken van Marie Kondo zijn erg inspirerend. Om het lijstje compleet te maken, heb ik ook nog een aantal andere boeken toegevoegd!

Instagram

9   45
36   160
10   45
55   123
10   79

Follow on Instagram