De Notenshop shoplog | Healthy + Vegan + Glutenvrij

Oeps: de ene food unboxing is nog niet zolang geleden en het is alweer tijd voor mijn eerste Notenshop shoplog. Ik bestelde een aantal weken geleden bij PitPit voor bepaalde voedingsmiddelen en deed dat nu bij een andere webshop. Omdat ik altijd veel positieve reacties krijg op mijn vegan food artikelen (en social media posts) besloot ik om ook ditmaal weer mijn aankopen met je te delen. Kijk snel mee!

Notenshop shoplog

Hoe ik de komende maanden eet

Indien je mijn blog nog niet zolang volgt: de afgelopen jaren is mijn voedingspatroon flink veranderd. Ik ging van vleeseter naar vegetariër en werd uiteindelijk veganist.

Nu eet ik al een tijdje glutenvrij en heb ik een paar weken geleden een voedselintolerantietest laten doen. Uit die test blijkt dat ik intolerant ben voor o.a. spinazie, ananas en yoghurt.

En dan niet per se de zuivel in yoghurt, maar de yoghurtculturen. Nu ben ik helaas geen expert op dit gebied, maar ik schijn wel tegen ‘yoghurt rechtsdraaiend’ te kunnen.

Weet iemand of je dat hebt op plantaardige basis!? Anyway: in het artikel over de intolerantietest dat ik hierboven link, kun je lezen dat ik de komende 2 maanden anders ‘moet’ eten.

Ofwel, de dingen mijden waar ik intolerant voor ben. En daarom heb ik wéér goed naar mijn eetpatroon gekeken en een nieuwe bestelling geplaatst.

De Notenshop shoplog

Hoewel ik niet intolerant ben voor gluten, blijf ik de komende maanden ook nog glutenvrij eten. En daarom wilde ik weer boekweitmeel bestellen.

Dat doe ik altijd in bulk, omdat dat een stuk goedkoper is. Bovendien wilde ik wat dingen bestellen die ik niet bij PitPit kon vinden en wel bij de Notenshop.

Daarom is het dus ditmaal tijd voor een Notenshop Shoplog. Van kruiden en noten tot boekweitmeel en chocolade druppels: in de onderstaande video kun je zien wat ik heb besteld en vertel ik waarom.

Tot slot: de prijzen

Ik weet dat niet iedereen een groot budget heeft en ik ben zelf ook fan van budgetproof boodschappen doen. Helaas zijn noten bijvoorbeeld duurder dan een ongezonde zak chips van een huismerk.

Maar ik stop mijn geld liever in mijn gezondheid en niet meer in elke week nieuwe kleding kopen! En doordat ik sommige dingen ook in bulk koop (bv. dadels) scheelt me dat geld. Dit zijn de prijzen:

  • Paranoten Raw €5,95
  • Dadels zonder pit €5,95
  • Boekweitmeel €4,95
  • Kokosmeel €3,95
  • Kurkuma poeder €1,95
  • Kerrie poeder €1,50
  • Amandelpasta €5,99
  • Choco druppels €5,95

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien. Heb je nog vragen? Laat dan gerust een reactie achter. Je mag me ook altijd een mailtje sturen 🙂

Zeker ook als je nog suggesties hebt voor nieuwe artikelen en/of video’s. Ik ben in ieder geval van plan om recepten te gaan delen, want daar is veel vraag naar!

Liefs Mariëlle

P.S. ben je benieuwd naar wat ik zoal eet? Volg me dan op Instagram.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

9   45
36   160
10   45
55   123
10   79

Follow on Instagram