Van beauty meisje naar groene bloggerMinimalistische blogger

Als puber was ik echt een beauty meisje en ik volgde al jaren andere bloggers voor inspiratie over make-up.

Ik kocht en experimenteerde veel. Zelf een blog begonnen was echter nooit in me opgekomen, daar was ik véél te verlegen voor.

Tot ik meer volgers kreeg op mijn Instagram account en zij me vroegen of ik ook een blog had…

Ik besloot het op een vrije dag anoniem te proberen op mijn toenmalige blog Gekopmakeup.nl. Mijn grootste hobby ooit was geboren!

Van Gekopmakeup.nl naar The Green Guide

De artikelen op mijn blog gingen voornamelijk over beauty en een beetje fashion, lifestyle & travel. Maar ik leerde veel dankzij het internet en ontwikkelde mezelf.

Mijn blog veranderde mee: sinds 2016 heeft alles een bewust en ‘groen’ tintje.

Ik ging over op dierproefvrije en natuurlijke beauty & fair fashion, werd veganist en verdiepte me in minimalisme en duurzaamheid. De naam dekte de lading niet meer, dus in oktober 2017 koos ik voor The Green Guide.

The Green Guide

Mijn missie met The Green Guide

Op thegreenguide.nl vind je artikelen over natuurlijke en dierproefvrije beauty, eerlijke & duurzame kleding, veganisme, minimalisme, duurzaamheid, health, mindset, spiritualiteit en reizen. En dat altijd met een persoonlijk tintje!

Met The Green Guide wil ik je informatie en inspiratie geven over onderwerpen die ik zelf erg leuk én belangrijk vind. Zo wil ik bijdragen aan een mooi leven voor jou, de dieren én de aarde ♥

Meer weten over mij? Check de pagina Over Mariëlle of volg me op social media, je vindt de buttons rechtsboven!

NIEUW: mijn eerste e-book is nu verkrijgbaar

Om het makkelijker te maken om (vaker) plantaardig te eten, schreef ik mijn aller eerste e-book. Hij is nu verkrijgbaar! Klik op de afbeelding hieronder :)

Vegan e-book banner

Instagram

42   140
83   224
65   181
21   189
31   175

Follow on Instagram