OVER THE GREEN GUIDE

 
The Green Guide is ‘een groene gids’ met inspiratie voor een bewuster leven, met onderwerpen als:
 

Ik vertel je graag meer over het ontstaan & mijn missie

Zitten nieuwe roken tips

HOE HET BEGON…

Als beauty lover met een passie voor schrijven, startte ik in 2014 mijn beauty blog (gekopmakeup.nl). De artikelen gingen voornamelijk over beauty en een beetje over fashion, lifestyle & travel. Passie gevonden!

Van Gek op make-up naar The Green Guide

Dankzij de online wereld werden mijn ogen geopend over wat er gaande is in de wereld op allerlei vlakken. Dat motiveerde mij om bewuster te leven. Mijn blog ontwikkelde hierin mee: sinds 2016 heeft alles een ‘groen’ tintje.
 
Uiteindelijk dekte de naam de lading totaal niet meer en veranderde ik de naam naar thegreenguide.nl. Sindsdien is mijn blog ontzettend gegroeid en verwelkom ik nu tienduizenden mensen (voornamelijk vrouwen) per maand!
TGG

MIJN MISSIE MET THE GREEN GUIDE

Met The Green Guide wil ik anderen inspireren om bewuster te leven, voor meer (innerlijke) rust, balans, geluk & uiteindelijk ook een betere wereld ♥ Dit doe ik door middel van artikelen, e-books & lifestyle coaching!

MEER WETEN?

Beste spiritualiteit boeken
OVER MARIËLLE
Negatieve gedachten observeren
IN DE MEDIA
Mariëlle Markgraaff coach
LIFESTYLE COACHING

CONTACT OPNEMEN​

Heb je een vraag, tip of samenwerkingsverzoek? Neem gerust contact met me op!