Over The Green Guide | de gedachten over mijn website

Over The Green Guide

Hoe het begon

Al jaren volgde ik een aantal dames op hun blog en/of Youtube kanaal om inspiratie op te doen en meer te leren over make-up. Maar ik dacht er nooit over na om zelf een blog te beginnen.

 

Totdat ik steeds meer volgers kreeg op mijn Instagram account en zij me vroegen waarom ik niet gewoon een blog begon. Ik wilde het wel proberen en bloggen is inmiddels meer dan een uit de hand gelopen hobby geworden! Het begon allemaal met de blog gekopmakeup.nl…

 

Onderwerpen

De artikelen op mijn blog gingen oorspronkelijk over beauty, fashion, lifestyle en travel. Lekker basic, net zoals zoveel blogs. Sinds 2016 heeft alles een ‘groen’ tintje gekregen, omdat ik steeds meer veranderde in een bewuste consument.

 

Alles in de categorie beauty werd toen dierproefvrij en sinds 2017 zelfs ook vegan. Ik houd me veel bezig met fair fashion, veganisme, minimalisme en duurzaamheid. De naam van mijn blog dekte de lading écht niet meer. Vandaar dat gekopmakeup.nl in oktober 2017 overging naar thegreenguide.nl.

 Inika lip glaze coral review

Mijn doel met The Green Guide

Op The Green Guide vind je niet alleen mijn reviews en artikelen over diverse groene onderwerpen, maar ook een echte ‘guide’. Je vindt daarin meer informatie en inspiratie voor natuurlijke en dierproefvrije beauty, fair fashion, veganisme, minimalisme, duurzaamheid en travel.

Met The Green Guide hoop ik iedereen die dat wil meer te leren over onderwerpen die ik zelf erg leuk én belangrijk vind. Ik vind het zelf ook heerlijk om geïnspireerd te raken en dat wil ik met deze site graag doorgeven aan jou.

Hoewel de term ‘leren’ heel schools klinkt, is The Green Guide vooral een plek ter ontspanning! Enjoy ♥

Instagram

63   126
8   94
8   76
23   183
18   64

Follow on Instagram