Pacifica solar complete color palette review | Natuurlijk & vegan

Inmiddels staan er al een aantal reviews online van het prachtige merk Pacifica. Tot nu toe vind ik het merk net zo fijn als dat het mooi is. Helaas is het alweer tijd voor, de voor nu even, laatste review van dit mooie merk. Namelijk de Pacifica solar complete color palette review. Vorige week kon je al een prachtig palette zien, maar dit palette is tweemaal zo groot! Vandaag laat ik je niet alleen oogschaduw zien, maar ook blush, bronzer én highlighter.

Pacifica solar complete color palette review

Pacifica solar complete color palette review

Waar in het Pacifica enlighten palette 4 oogschaduw tinten zitten, vind je in dit palette maar liefst 11 pans. Bovenaan vind je 3 highlighters, gevolgd door een blush en bronzer en daarna nog 6 oogschaduws.

Natuurlijk kun je de blush en bronzer ook gewoon gebruiken als oogschaduw. Het palette ziet er weer ONWIJS mooi uit en dit lijkt me ook echt een topper voor mee op reis.

Normaal ben ik niet zo van die combi palettes, maar deze heeft mijn hartje gestolen!

Review Pacifica solar palette

Ingrediënten

We gaan nog even in op de ingrediënten van dit palette, deze vind je hieronder! De ingrediënten van de highlighters heb ik helaas niet terug gevonden op internet.

Oogschaduw:
Mica, Zinc Stearate, Ethylhexyl Stearate(Plant Source), , Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Carthamus Tinctorius(Safflower) Seed Oil, Macrocystis, Pyrifera (Brown Kelp) Extract, Panax (Ginseng) Root Extract. May Contain: Silica, Dimethicone, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide, Titanium Dioxide, CI 7789, Ferric Ferrocyanide CI77510, Iron Oxides C1 77491, CI 77742, C177499.

Blush & Bronzer:
Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate Zinc Stearate Lauroyl Lysine Polymethyl Methacrylate Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Silica, Tocopherol, Tribehenin, Retinyl Palmitate. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Manganese Violet.

Natuurlijk oogschaduw palette

Swatches

Uiteraard was ik weer benieuwd naar de swatches van dit palette en jij denk ik ook. Ik moet zeggen dat de pigmentatie van de highlighters me een beetje tegenvalt.

Qua klaar en qua glans springen ze niet bepaald van mijn huid af. De blush en bronzer liggen qua tint vrij dicht bij elkaar, maar je ziet toch wel wat wat is.

Over de oogschaduws ben ik méér dan tevreden. Wauw, wat een mooie tinten zijn dit weer, zeg!

Pacifica solar palette swatches

Look

Natuurlijk kun je ook bij deze Pacifica solar complete color palette review weer een look van me verwachten. Hieronder vind je aller eerst een ooglook met het palette.

Ik gebruikte de peach kleur en de brons kleur. Daaronder volgt een foto van de eerste (gele) highlighter in het palette. Daar komt hij dan wel weer goed tot zijn recht.

En als laatste nog een full face look, ik moet zeggen dat ik het toch een geslaagde look vind!

Pacifica makeup review

Pacifica makeup kopen

Pacifica solar complete color palette look

Mijn mening

Hoewel niet alle swatches op mijn hand enorm goed zijn, vind ik dit toch ook weer een mooi palette. De highlighters vallen op mijn huid mooier uit dan op mijn hand en dat is natuurlijk het belangrijkste.

Indien je ze met geduld op je huid dept, zorgen ze gelukkig niet voor vlekken. De blush en bronzer vind ik een mooie combinatie, maar is denk ik niet geschikt voor de héle lichte huidtypes.

De oogschaduw tinten zijn weer prachtig en prima op te bouwen. Ik zou dit palette wel mee op vakantie nemen! Het merk heeft overigens ook natuurlijke & dierproefvrije parfums.

En ik schreef ook al eens over een mascara van Pacifica, daar was ik helaas niet zo tevreden over. Maar als je van een natuurlijk effect houd, zou je die review ook eens kunnen lezen!

Prijs en verkooppunten

Het Pacifica solar complete color palette palette kost €49 en is verkrijgbaar bij Biggreensmile. Ik moet toegeven dat dat toch best een aardige prijs is.

Maar ik ben wel ontzettend blij met dit mooie palette dat natuurlijk, dierproefvrij en vegan is. Daar gaat tegenwoordig toch echt mijn voorkeur naar uit, dus ik zou dit bedrag er ook voor over hebben.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Volg:

33 Reacties

 1. 15 mei 2017 / 07:09

  Wauw, wat een plaatje! De oogschaduwkleuren zijn ook echt zo heerlijk zomers, mooi!

 2. 15 mei 2017 / 07:57

  Wauw, die oogschaduw is echt heel erg mooi! Wat een prachtige kleuren! Mooie look heb je gemaakt!

 3. jeapiebel
  15 mei 2017 / 09:08

  Wauw wat een prachtig palette, alle kleur die er in zitten zijn erg lieflijk. Het pigment is meer dan genoeg zo te zien. Ik heb wat producten van het merk gebruikt en vind het een heel mooi merk.

 4. 15 mei 2017 / 09:42

  Wederom een prachtig palette van Pacifica.

 5. 15 mei 2017 / 09:50

  Een prachtige palette! Zelf vind ik hem wel wat aan de dure kant… maar wat zijn de kleuren mooi en de pigmentatie is redelijk goed! BIj de eerste foto van het palet dacht ik dat dit tegen zou vallen. Maar de kleuren staan je prachtig! Ik snap dat je er heel blij mee bent!

 6. 15 mei 2017 / 10:30

  Dit merk ken ik nog helemaal niet, maar het palette ziet er prachtig uit x

 7. 15 mei 2017 / 10:48

  Ik ben best onder de indruk van het palette! Enorm mooie kleuren!

 8. 15 mei 2017 / 11:21

  Wat een prachtig palette, ik vind het erg mooie kleuren! Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuw oogschaduwpalette en deze trekt mijn aandacht wel heel erg :-)

 9. 15 mei 2017 / 14:44

  Mooi palette, ik moet wel eerlijk bekennen dat ik meer onder de indruk was van het andere palette dat je gereviewed hebt. Enne, wat een mooie french manicure met gouden tips (vast met de boho gouden lak gemaakt ;-) ) zie ik daar bij jou!

 10. 15 mei 2017 / 15:07

  Mooie swatches en een mooie look erbij gemaakt! Bronzer zou voor mij misschien wat te donker/oranje zijn. Wel handig dat alles bij elkaar zit in één palette.

 11. 15 mei 2017 / 16:53

  Wat een mooi palette! Je look vind ik ook erg geslaagd! De prijs is inderdaad wel wat hoog, maar als ik dan eerlijk ben zijn er genoeg merken waarvoor ik zo’n bedrag al wel eens heb uitgegeven.

 12. 15 mei 2017 / 19:06

  Hihi dankjewel! Haha herkenbaar ;)

 13. 15 mei 2017 / 19:07

  Hihihi goed gezien!!

 14. 15 mei 2017 / 19:07

  Leuk om te horen :)

 15. 15 mei 2017 / 19:08

  Snap ik! Gelukkig zie je nu het geheel :D

 16. 15 mei 2017 / 19:13

  Ja, absoluut <3

 17. 15 mei 2017 / 20:10

  Staat je echt mooi! Je huid is zo mooi rustig! Je kan die kleuren goed hebben!

 18. 15 mei 2017 / 22:36

  oh wat een ontzettend leuke kleurtjes heeft dit palette
  heel gevarieerd ook, hier hou ik wel van

  liefs
  karlien

 19. 16 mei 2017 / 07:55

  Ja tof he ♡

 20. 16 mei 2017 / 07:55

  Hihi thankyou ♡♡

 21. 16 mei 2017 / 21:13

  Wauw wat een prachtige palette zeg, wat een pigmentatie

 22. 17 mei 2017 / 19:24

  Ik ken deze! Ik heb deze een aantal jaren geleden gekocht. Toen was hij nog iets goedkoper, maar ook de huidige prijs vind ik terecht voor deze kit. Je doet er lang mee en het zijn meerdere producten ineen. Sowieso vind ik Pacifica een fijn merk; het ziet er zo lekker zomers uit en ik hoef nooit te kijken of het vegan is want dat zijn alle producten standaard.

 23. 18 mei 2017 / 07:55

  Hihi heeee! Klopt, heerlijk idee is dat he?

 24. 31 mei 2017 / 11:41

  Ontzettend mooi palette, inderdaad! Hoog tijd dat ik me eens een Pacifica-product aanschaf!

 25. 31 mei 2017 / 19:48

  Zeker doen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

14   121
14   144
10   101
25   112
27   148

Follow on Instagram