Primark PS make-up review | Is Primark make-up goed?

Alweer even terug mocht ik de nieuwe collectie van Primark voor het najaar van 2016 bewonderen. Ik vind het altijd super leuk als ik dit vast mag zien en ik kreeg ook wat producten mee om te proberen. En hoewel Primark al aardig goed op weg was met make-up producten, wordt dit nu alleen nog maar meer! Vandaag review ik een viertal Primark PS make-up producten. Kijk je snel mee?

Primark ps make-up producten

Voor je verder leest: ik koop geen fast fashion meer in verband met arbeidsomstandigheden en het milieu. Meer weten? Lees dan mijn artikel over fast fashion. Hierdoor koop ik niet meer bij Primark.

Primark PS producten : fake lashes

Het eerste product dat ik review is een set vol mini nepwimpers. Dit worden ook wel ‘losse’ nepwimpers genoemd, omdat het stukjes zijn. In plaats van een strip met wimpers, plak je nu zoveel op als nodig is.
Primark ps make-up producten
En hoewel ik er in eerste instantie nooit van hield, ben ik nu helemaal fan! De wimpers ogen super natuurlijk en ze bleven ook de hele dag op hun plek zitten.

Hieronder zie je links mijn wimpers met één stukje en rechts met drie stukjes.
Primark PS make-up producten
Ik vind persoonlijk dat je echt even goed moet zoeken voordat je ze echt ziet. Mijn wimpers zijn op de rechter foto een stuk voller, ik vind het effect erg mooi. En omdat dit niet gelijk een hele strip is, is het effect ook niet meteen too much.

Weten hoe je nepwimpers aan kunt brengen? Check mijn artikel daarover!

Primark PS make-up producten : oogschaduwpalette

Tijd voor het tweede Primark PS make-up product: een oogschaduwpalette! De palettes hebben wel wat van de kleine palettes van MAC en die van W7. Deze tinten draag ik zelf niet vaak, maar als je hier van houdt is het ideaal.
Primark ps make-up producten
Helaas is de pigmentatie niet zo goed als ik had gehoopt, maar ik had het al verwacht. De kleuren zijn allemaal best verschillend, maar het valt op mijn ooglid een beetje weg.

Als je verder naar beneden scrollt, dan zie je de ooglook die ik met dit palette maakte.
Primark ps make-up producten

Primark PS make-up producten : oogschaduwkwast

We gaan nog even verder op oogmake-up gebied! Dit keer gaat het om een kwastje. Het kwastje heeft twee kanten, ik ben hier doorgaans niet zo’n fan van eigenlijk.

De kant op de linkerfoto vind ik fijn om oogschaduw mee op het lid aan te brengen. Het kwastje op de rechterfoto vind ik wat te klein om mee te werken in de crease.

Je zou het dan nog voor highlighter in de binnenste ooghoek kunnen gebruiken! Ik heb zelf niet zoveel aan deze kant van het kwastje, maar de andere kant is prima.
Primark ps make-up producten

Primark PS make-up producten : eyeliner

En dan is het alweer tijd voor het laatste make-up product! Ook dit oogpotlood heeft twee kanten, maar dan geen twee kwastjes. Rechts zie je het potlood, links een smudge kwastje en aan de dop een slijper.
Primark ps make-up producten
Dit potlood heeft mij wel verrast, de pigmentatie is goed en het is écht zwart. Ook het smudgen (ofwel vervagen) van het product gaat goed met de achterkant. Bovendien vind ik het ideaal dat er een slijper aan de dop zit, klein detail, maar handig!
Primark ps make-up producten

(Oog)look met de Primark PS make-up producten

En dan is het tijd voor een ooglook met de laatste drie make-up producten. Op de foto hieronder zie je een ooglook met het palette en met het oogpotlood. Ik heb bij deze look gebruik gemaakt van het Primark oogmake-up kwastje.
Primark ps make-up productenUrban decay liner

Conclusie

Ik vond het erg leuk om de Primark PS make-up producten te proberen. Zeker als je een klein budget hebt, is het leuk dat deze producten er zijn.

Mijn favorieten zijn de nepwimpers en het oogpotlood, beiden toppers! Persoonlijk vind ik het oogschaduwpalette minder van kwaliteit. De pigmentatie is redelijk.

Dit is geschikt als je houd van draagbare looks. Maar ik van meer opvallend! Het kwastje zou ik zelf niet aanschaffen. De nepwimpers kosten €3,50, het palette €3 en het oogpotlood €1,50.

De prijs van het kwastje weet ik niet precies, maar hangt geloof ik rond de €2. De Primark PS make-up producten zijn verkrijgbaar in de Primark filialen!

Inmiddels gebruik ik enkel nog natuurlijke producten overigens ;)

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Volg:

23 Reacties

 1. 24 augustus 2016 / 06:54

  Dat ziet er zo goed uit!
  Heb nooit daar make-up geshopt.
  Moet ik toch maar eens doen.

  Xoxo

 2. 24 augustus 2016 / 07:06

  Ik heb meerdere make-up producten van Primark en over het algemeen vind ik ze erg fijn. Ik vind het ooschaduwpalette iets minder, maar de rest vind ik er goed uit zien.

 3. 24 augustus 2016 / 07:57

  Jammer van de oogschaduw palette, maar de nepwimpers en het oogpotlood zien er mooi uit!

 4. 24 augustus 2016 / 09:10

  Jammer van het palletje, ben nu wel heel nieuwsgierig naar de nepwimpers, ga ik zeker een keer proberen! :)
  Liefs,
  Evelien

 5. 24 augustus 2016 / 09:12

  Ik heb ook een keer een oogschaduwpalette geprobeerd en dat vond ik ook erg tegenvallen. Het potlood ziet er inderdaad erg goed uit

 6. 24 augustus 2016 / 09:43

  Jammer dat het oogschaduwpalette tegen valt maar de overige producten zien er erg mooi uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit make-up van de Primark heb gehad/gebruikt, maar begin nu wel nieuwsgierig te worden!

 7. 24 augustus 2016 / 10:01

  Ze hebben leuke producten! Dat oogschaduw palette is een beetje jammer, maar de rest is wel handig! Vooral het effect van die losse nep wimpers is mooi :)

 8. 24 augustus 2016 / 10:08

  Dat kwastje ziet er leuk uit; vooral dat paarse vind ik leuk! En die wimpers zien er inderdaad erg natuurlijk uit!

 9. Joyce - LemonyLife
  24 augustus 2016 / 10:39

  Jammer dat de pigmentatie wat tegenvalt!

 10. 24 augustus 2016 / 16:49

  Jammer van het oogschaduw palette maar het potlood en vooral de losse nepwimpers zien er goed uit! Het effect oogt heel natuurlijk.

 11. 24 augustus 2016 / 16:55

  Toch valt het me niet tegen..! Alleen de oogschaduw is wat minder, maar de rest ziet er prima uit voor wat je betaald :)

 12. 24 augustus 2016 / 21:11

  Jammer dat het oogschaduw palette zo tegenvalt. Want het doosje zelf ziet er wel leuk uit!

 13. 24 augustus 2016 / 21:24

  Ik durfde daar nooit make-up te halen, maar door artikel wel. Die eyeliner is echt mooi!

 14. 24 augustus 2016 / 22:24

  Misschien dat ik mij toch eens ga wagen aan nepwimpers! Mooi effect geeft dat zeg.

 15. 25 augustus 2016 / 08:21

  Jammer van het palette maar had het ook wel een beetje verwacht. Ik ben wel benieuwd naar de kwasten van Primark, ik ga er zeker een paar proberen, voor 1,50 kan ik ze niet laten liggen! :)

 16. 25 augustus 2016 / 09:14

  Ziet er allemaal wel prima uit voor low budget!

 17. 26 augustus 2016 / 09:39

  Jammer van het palette, het pigment ziet er inderdaad niet zo goed uit! De nepwimpers daarintegen zien er heel goed uit, het kwastje heb ik ook en gebruik dit kwastje iedere dag voor Oogschaduw aan te brengen onder mijn wimperrand daarvoor werkt dit kwastje prima! Het oogpotlood ziet er goed uit zeg :)!
  Fijne review!

 18. 28 augustus 2016 / 10:40

  Oh dat is een goeie, bedankt voor de tip :)

 19. 28 augustus 2016 / 10:42

  Dat is zeker waar!

 20. 28 augustus 2016 / 10:43

  Tof he?!

 21. 28 augustus 2016 / 10:44

  Dat is zeker waar!

 22. 28 augustus 2016 / 10:44

  Ja daar ben ik ook super blij mee!

 23. 28 augustus 2016 / 22:48

  Jammer van het oogschaduwpalette! Maar de andere producten zien er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

6   40
11   123
16   127
16   149
10   105

Follow on Instagram