Action nagellak review (Dierproefvrij, budgetproof & vegan)

Normaal verwijs ik terug naar een shoplog die je hebt kunnen zien, maar vandaag doe ik dat een keer niet. Deze lakjes komen namelijk voor in een shoplog die nog moet komen. Ooit kocht ik een hele set lakjes van de Action die me enorm tegenvielen. Maar de laatste tijd zag ik weer erg veel leuke lakjes voorbij komen, die er super mooi uitzagen. Uiteraard wilde ik dit ook proberen en daarom kocht ik drie lakjes van MAX & MORE in leuke felle kleurtjes. Vandaag laat ik je de swatches zien.
Action nagellak review

Action nagellak review

De verpakking van de Action is niet geweldig, maar hee dit haal je er toch af! De kleurtjes die ik kocht zijn spanish blue, coral en peach.

Mij viel meteen op dat de namen coral & peach niet echt passen bij de kleuren. Naar mijn idee is coral meer peach en peach meer coral… Snap je nog wat ik bedoel haha?

Max & more nagellak

Action nagellak swatches

En dan gaan we gelijk over naar het allerbelangrijkste; de swatches! De lakjes dekken na één laag al super goed, twee lagen is echter net wat mooier. En wat zijn het toch leuke, felle, zomerse kleurtjes he?
Action nagellak review
Hieronder zie je peach wanneer ik hem op mijn nagels draag. De andere twee lakjes heb ik nog niet kunnen dragen, er is gewoon zo weinig tijd! Ik heb echt een luxe probleem, ik heb gewoon te veel lakjes om ze allemaal te dragen…
Max & More nagellak review

Review Action nagellak

De lakjes van de Action dekken super goed, lakken fijn en de kleuren zijn leuk. De houdbaarheid is niet verrassend, maar eigenlijk niet minder dan andere merken. De prijs is al helemaal geweldig; namelijk maar €0,50 per stuk! Ze zijn uiteraard verkrijgbaar bij de Action en ik wil er NU meer!
Note: ik gebruik inmiddels lakjes met zo min mogelijk chemische ingrediënten, bijvoorbeeld van Boho, Benecos of Glossworks.
Heb jij lakjes van het eigen merk van de Action?
Liefs Mariëlle
Volg:

64 Reacties

  1. 3 oktober 2014 / 04:35

    De kleuren die je hebt uitgekozen zijn erg mooi. Ik had bij de Action deze niet gezien anders had ik ze zeker meegenomen.

  2. Michaela J.
    3 oktober 2014 / 04:37

    De kleurtjes zijn echt super mooi! :)

  3. 3 oktober 2014 / 05:25

    Ze zien er zeker heel goed eruit en daar naast zijn ze gewoon ook nog eens super goedkoop x

  4. 3 oktober 2014 / 06:47

    Wat een mooie kleurtjes =)
    Fijne review !!
    Liefs Jorinda

  5. 3 oktober 2014 / 06:55

    Mooie nieuwe kleurtjes heb je er bij <3

  6. 3 oktober 2014 / 07:21

    Misschien komen ze bij jouw filiaal nog wel :)

  7. 3 oktober 2014 / 07:21

    Ja he! :)

  8. 3 oktober 2014 / 07:22

    Ja dubbel score :)

  9. 3 oktober 2014 / 07:22

    Dankjewel :)

  10. 3 oktober 2014 / 07:23

    Hihi ja he! :)

  11. 3 oktober 2014 / 08:04

    Ja ze zijn goed heh?? ik heb er ook nog een aantal liggen om te reviewen! x

  12. 3 oktober 2014 / 14:36

    Echte budgettoppers dus! De kleurtjes zijn vrij standaard, maar wel een leuke aanvulling! :-D

  13. Madeleine Lestuny
    3 oktober 2014 / 15:15

    Wauw wat mooi!

  14. 3 oktober 2014 / 16:01

    Wat een leuke kleurtjes vooral de peach vind ik mooi.

  15. 3 oktober 2014 / 16:06

    Ik vind deze nagellakjes ook zo enorm prettig, ze hebben me echt positief verrast! Ze dekken goed, mooie kleuren en blijven ook nog eens redelijk lang zitten, top! De kleur peach is ook echt heel mooi! x

  16. 3 oktober 2014 / 16:54

    Wat een mooie kleurtjes! Lekker fel! :) De dekking vind ik ook best goed! Jammer van de houdbaarheid, maar dat was te verwachten!

  17. 3 oktober 2014 / 17:02

    Hele mooie kleuren! En die prijs ook.. ^^

  18. Miss Happinez
    3 oktober 2014 / 17:03

    Wat dekken ze super goed! Bizar prijsje ook <3

  19. Radianto
    3 oktober 2014 / 17:38

    Coral en Peach, ja je hebt gelijk ja. De namen komen niet overeen met de kleur. Achja, de dekking is echt super voor Action! Ik moet erheen, zeker voor die prijs!

  20. 3 oktober 2014 / 18:14

    Oeh dan ben ik benieuwd :)

  21. 3 oktober 2014 / 18:14

    Ze zijn inderdaad wat standaard, maar wel mooi :)

  22. 3 oktober 2014 / 18:14

    Hihi :)

  23. 3 oktober 2014 / 18:14

    Dat is ook mijn favoriet :)

  24. 3 oktober 2014 / 18:15

    Ja ik was ook echt verrast! Peach is inderdaad heel mooi!

  25. 3 oktober 2014 / 18:15

    Ja klopt, we kunnen natuurlijk niet alles hebben :)

  26. 3 oktober 2014 / 18:15

    Hihi ja prijs & kleur zit goed :)

  27. 3 oktober 2014 / 18:15

    Haha jij begrijpt me :) Ja goed he!

  28. Manon Boerakker
    3 oktober 2014 / 18:19

    Wat een super leuke kleuren

  29. 3 oktober 2014 / 18:23

    Absoluut! :)

  30. Infinity
    3 oktober 2014 / 18:27

    Wat een prijsje voor deze prachtige lakjes!

    Liefs,
    Eva

  31. 3 oktober 2014 / 18:28

    Ja hoe kan het toch eigenlijk he !? :)

  32. Iris de Wolf
    3 oktober 2014 / 19:27

    Wauw gaaf! De kleurtjes zijn prachtig het ziet er goed uit! Liefs

  33. esther geertsma
    3 oktober 2014 / 19:45

    Ze zien er echt heel erg mooi uit! Vooral Spanish blue vind ik mooi! En voor maar 50 cent zeker een leuk prijsje

  34. 3 oktober 2014 / 20:05

    Hihi mooi he!

  35. 3 oktober 2014 / 20:06

    Ja dat is ook een hele mooie kleur!

  36. Chahrazad
    3 oktober 2014 / 20:08

    Wauw! Het resultaat is echt verrassend.

  37. 3 oktober 2014 / 20:29

    Goed he!? :)

  38. 3 oktober 2014 / 20:34

    Echt hele mooie kleurtjes. Ze zien er goed uit!

  39. Melissa en Laura van der Heijden
    3 oktober 2014 / 21:02

    Gave kleurtjes! Ik ga ze zeker halen

  40. Quinta
    3 oktober 2014 / 21:29

    Ik vind ze er mooi uitzien! Drogen ze toevallig ook snel?

  41. Alwaysemmax
    4 oktober 2014 / 10:33

    Wauw dat ziet er mooi uit! Xx

  42. 4 oktober 2014 / 13:02

    Wow! De dekking is een positieve verrassing!

  43. 4 oktober 2014 / 16:53

    Ja he :)

  44. 4 oktober 2014 / 16:54

    Hihi leuk :)

  45. 4 oktober 2014 / 16:55

    Ze drogen net zo snel als andere lakjes! :)

  46. 4 oktober 2014 / 16:55

    Hihi :)

  47. 4 oktober 2014 / 16:55

    Ja echt beter dan je verwacht he!

  48. LindaHarmelink OhMyBeauty
    4 oktober 2014 / 21:09

    Ik ben ook dol op de lakjes van de Action, ze zijn zo fijn en lekker goedkoop!

  49. 5 oktober 2014 / 10:33

    Ik kende ze eigenlijk niet, maar deze zijn wel heel fijn!

  50. Jouvence
    5 oktober 2014 / 12:01

    erg mooie kleuren en ze dekken ook goed ♥

  51. 5 oktober 2014 / 20:06

    Erg leuke kleurtjes inderdaad! Ik vind de coral het mooist, ben gek op die kleur. :)

  52. 5 oktober 2014 / 20:21

    Ja goed he!

  53. 5 oktober 2014 / 20:22

    Echt een geweldige kleur he :)

  54. 6 oktober 2014 / 15:56

    Wauw mooie kleurtjes! X

  55. Saraya Callewaert
    6 oktober 2014 / 20:36

    Oehh…leuke kleurkes!
    Je kan mooi je nagels lakken :)
    X

  56. Valerie | More Than Squats
    7 oktober 2014 / 12:48

    Nahhh 50 cent! geen geld en ze lijken goed te dekken! mooi hoor

  57. Mandy Bos
    14 oktober 2014 / 06:55

    Ghihihi, ik heb ze bijna allemaal! ;-) Hele fijne lakjes die inderdaad perfect dekken en best goed blijven zitten met een goede topcoat! ;-)

  58. 17 oktober 2014 / 17:48

    Ja he ! :)

  59. 17 oktober 2014 / 17:49

    Dankjewel :)

  60. 17 oktober 2014 / 17:49

    Echt super he !?

  61. 17 oktober 2014 / 17:49

    Oooh dan was jij dat waarbij ik dat laatst zag, echt super vet om de hele collectie te hebben!

  62. Adriana Moja
    31 oktober 2014 / 21:21

    Ik ben hier al zó lang benieuwd naar maar neem ze steeds niet mee. Na het lezen van je artikel moet ik nu wel :)

    Liefs,

    Adriana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

16   99
24   123
26   109
36   170
11   122

Follow on Instagram