Review Essence lash princess mascara

Alweer een hele tijd terug kocht ik deze mascara van Essence, met hele schattige details op de verpakking. Ik had een aantal reviews gezien en dat zag er bijzonder goed uit. Toen ik hem gekocht had, liet ik hem aan jullie zien in een shoplog. De shoplog kwam doordat ik zóveel reviews had, wat later online en daarop kreeg ik de vraag of ik deze mascara wilde reviewen. Uiteraard wilde ik dat doen en hierbij dan ook de review van deze mascara. Beter laat dan nooit !? Kijk je mee?
Essence lash princess mascara
De huls van de mascara vind ik echt super schattig, echt een prinsessen gevoel!
Dat heb je goed gedaan Essence, maar het gaat natuurlijk om de mascara zelf.
 Essence lash princess mascara review
Het kwastje van deze mascara is anders dan anders.
Maar dat is misschien juist de kracht van deze mascara.
Essence lash princess mascara review
Zoals je op de foto hieronder kunt zien, heeft het kwastje een aparte vorm.
Het is in principe wel een dun kwastje, maar de onderkant is bol.
Ook zie je dat de bovenkant en klein beetje hol is, ik was enorm nieuwsgierig naar het effect!
Essence mascara review
Het effect van de mascara geef ik hieronder weer.
Boven draag ik zoals je ziet geen mascra, onder draag ik deze mascara van Essence.
Ik ben echt tevreden over deze mascara, ik vind hem erg fijn werken!
Het kwastje werkt fijn en doet ook veel goeds voor mijn wimpers.
Hij maakt mijn wimpers langer en zwarter en spreidt ze goed.
De houdbaarheid is ook prima, alles blijft gedurende de dag op zijn plek.
Deze mascara valt voor mij in de categorie budget topper.
Hij kost namelijk €3,39  en is natuurlijk verkrijgbaar bij Kruidvat.
Heb jij deze leuke mascara al gekocht?
Liefs Mariëlle
Volg:

73 Reacties

  1. 4 november 2014 / 06:10

    Deze mascara geeft zeker een prima effect, leuk zo'n budget mascara die echt werkt x

  2. Mandy Bos
    4 november 2014 / 06:18

    je zou hem alleen al om het uiterlijk willen aanschaffen ;-) maar ik ben op het ogenblik erg tevreden met mijn huidige mascara van Perfect Touch ;-)

  3. 4 november 2014 / 07:49

    Wauw, je krijgt er hele mooie lange wimpers van. Ziet er echt goed uit!

  4. 4 november 2014 / 07:56

    Erg mooi resultaat! Fijne review.

  5. 4 november 2014 / 09:17

    Ik heb deze mascara ook en kan echt niet meer zonder!
    Het is echt mijn favoriete mascara =)
    Liefs Jorinda

  6. Sonja Pepers
    4 november 2014 / 09:29

    Oeh nu wil ik hem zelf ook wel graag proberen :)

  7. 4 november 2014 / 09:37

    ik heb er al veel goeds over gelezen! ik zag deze vorige week gratis bij glamour (kost 3,50 voor blad + mascara) en heb lopen twijfelen maar nu heb ik spijt dat ik m toch niet heb meegenomen!

  8. 4 november 2014 / 10:37

    Amaai, wat een resultaat, heel mooi!

  9. 4 november 2014 / 10:39

    Het effect ziet er goed uit.
    Ik volgde jouw nog helemaal niet via bloglovin'. *Schaam schaam*. Heb je meteen even toegevoegd.
    Liefs, xxx

  10. Manon Boerakker
    4 november 2014 / 10:53

    Dat ziet er zeker goed uit!

  11. 4 november 2014 / 11:58

    Hij is mooi! Zelf heb ik de i love extreme, en die vind ik ook geweldig :-)

  12. 4 november 2014 / 12:55

    Ik vind het effect zeker niet slecht voor die prijs! Al is het toch vooral de verpakking die ik leuk vind! :-)

  13. 4 november 2014 / 13:32

    Het effect ziet er zeker goed uit! Ik ga hem denk ook aanschaffen. liefs x

  14. Bianca
    4 november 2014 / 13:42

    De verpakking is echt zo mooi! :)

  15. 4 november 2014 / 14:01

    Hij geeft wel een heel mooi resultaat bij je! Misschien moet ik hem ook maar eens gaan proberen!

  16. Farah van Breukelen
    4 november 2014 / 15:41

    Ziet er goed uit!! Wil deze ook wel proberen :)

  17. StyleByBo
    4 november 2014 / 16:12

    Hele mooie mascara!

  18. Donna Luisa Huijzendveld
    4 november 2014 / 17:10

    Hij ziet er heel mooi uit op je wimpers! Lekker budget :) x

  19. 4 november 2014 / 17:18

    Deze mascara heb ik ook en ik gebruik hem elke dag! Hij is zo fijn!

  20. 4 november 2014 / 17:28

    Ja altijd fijn :)

  21. 4 november 2014 / 17:28

    Hihi ja geweldig uiterlijk he?

  22. 4 november 2014 / 17:29

    Dankjewel :)

  23. 4 november 2014 / 17:29

    Ik koop nooit echt mascara's, dat vind ik het saaiste onderwerp haha, maar deze houd ik :)

  24. 4 november 2014 / 17:29

    Voor de prijs hoef je het niet te laten ;)

  25. 4 november 2014 / 17:29

    Oh dat is een goede actie!! Misschien ligt ie er nog?

  26. 4 november 2014 / 17:29

    hihi ja he! :)

  27. 4 november 2014 / 17:30

    Oh geeft helemaal niet joh, ik ben allang blij dat je me nu volgt, super leuk!

  28. 4 november 2014 / 17:30

    Die heb ik zelf nog nooit geprobeerd!

  29. 4 november 2014 / 17:30

    Haha dat kan ik wel begrijpen!

  30. 4 november 2014 / 17:30

    Hij is de moeite waard :)

  31. 4 november 2014 / 17:30

    Absoluut!

  32. 4 november 2014 / 17:31

    Voor deze prijs kan dat wel toch :)

  33. 4 november 2014 / 17:31

    Hij is het waard :)

  34. 4 november 2014 / 17:31

    Zeker ;)

  35. 4 november 2014 / 17:31

    Ja allebei waar :)

  36. 4 november 2014 / 17:31

    Ik pak hem ook erg vaak!

  37. Infinity
    4 november 2014 / 17:37

    Ik heb er al veel goeds over gehoord, tijd om hem aan te schaffen!

    Liefs,
    Eva

  38. 4 november 2014 / 18:13

    Het effect ziet er goed uit! X

  39. 4 november 2014 / 18:24

    Oeh die ziet er mooi uit! Ik gebruik altijd een mascara van Essence, goedkoop en ze werken altijd heel fijn!
    Liefs, Tessa

  40. 4 november 2014 / 18:48

    Ik wil hem zo graag uitproberen, want ik hoor er zoveel wisselende verhalen over, maar ik heb nog zoveel mascara's haha. Hij staat je wel echt heel mooi! Hij spreid je wimpers mooi en verlengt ze ook lijkt wel.

  41. 4 november 2014 / 19:13

    Ik heb hem zelf ook en ben er zeer tevreden over!

  42. Alexa Op 't Land
    4 november 2014 / 19:14

    Hij geeft een erg mooi effect!

  43. 4 november 2014 / 19:19

    Echt een mooie budget mascara! Hij doet veel voor je wimpers, fijn om te zien. x

  44. Karlien Vermeersch
    4 november 2014 / 19:48

    heel mooi resultaat!

    liefs
    Karlien

  45. Jouvence
    4 november 2014 / 19:57

    mooi resultaat ♥

  46. 4 november 2014 / 19:59

    Hihi ja absoluut hoor!

  47. 4 november 2014 / 19:59

    Het is een toppertje :)

  48. 4 november 2014 / 20:00

    Ik ken er ook al meer, ik heb bijvoorbeeld die in de oranje huls, ook al heel lang favoriet van me!

  49. 4 november 2014 / 20:00

    Ja dat zeker! Het is misschien ook net maar wat voor wimpers je hebt!

  50. 4 november 2014 / 20:00

    Gelukkig :)

  51. 4 november 2014 / 20:00

    Zeker weten!

  52. 4 november 2014 / 20:00

    Ik ben er ook heel blij mee :)

  53. 4 november 2014 / 20:01

    Zeker :)

  54. 4 november 2014 / 20:26

    Wauwie, hele mooie mascara! Ziet er erg goed uit :D

  55. 4 november 2014 / 20:33

    Hihi ja he :)

  56. Saraya Callewaert
    4 november 2014 / 21:25

    Mooi effect :)!
    X

  57. Window On My Wardrobe
    4 november 2014 / 21:32

    Dat lijkt me een fijne mascara! wat een gek borsteltje wel, dat had ik nog nooit gezien :)

    X Sara

  58. CESTLISSA
    4 november 2014 / 22:22

    Wauw, het effect ziet er echt goed uit! Ik moet hem misschien toch eens aanschaffen! :D XX

  59. 5 november 2014 / 09:47

    Zeker :)

  60. 5 november 2014 / 09:47

    Ja vreemd he, maar het werkt wel!!

  61. 5 november 2014 / 09:48

    Hij is het waard :)

  62. Iris de Wolf
    5 november 2014 / 22:54

    Oh wauw!! Had hier al veel over gehoord en de prijs is natuurlijk erg fijn. Als mijne op is ga ik deze denk ik wel proberen!! Liefs

  63. 6 november 2014 / 04:30

    Ziet er heel goed uit, deze lijkt me zo fijn he! X

  64. Fairygodmotherr
    6 november 2014 / 11:02

    Ik was al eventjes nieuwsgierig naar deze mascara, blijkbaar is ie echt goed! Toch maar eens proberen denk ik ^^

  65. 8 november 2014 / 18:39

    Dat zou ik je zeker aanraden :)

  66. 8 november 2014 / 18:39

    Ja dat is ie echt hoor :)

  67. 8 november 2014 / 18:39

    Hihi ja goed idee :)

  68. 9 november 2014 / 11:18

    Ziet eruit als een hele fijne mascara. Binnenkort maar even naar Kruidvat!

  69. 9 november 2014 / 11:26

    Slim plan hihi :)

  70. 13 november 2014 / 12:38

    Het borsteltje ziet er apart uit. Was benieuwd naar de werking maar hij doet het zo te zien netjes! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

46   135
40   157
37   220
23   221
10   202

Follow on Instagram