Pavez cleansing milk & toner review | Natuurlijk & vegan!

Zoals je misschien weet, gebruik ik het liefst enkel nog natuurlijke producten. En dat gaat me goed af! Niet alleen mijn verzorgingsproducten, maar bijvoorbeeld ook mijn schoonmaakproducten zijn natuurlijk. Zelfs mijn make-up stash wordt steeds meer natuurlijk. Ik vind dit namelijk erg belangrijk en ik vind het leuk om nieuwe producten te leren kennen. Ditmaal de Pavez cleansing milk & toner!

Review Pavez verzorging

Pavez

Pavez is een Nederlands merk dat is opgericht door Brenda MacDonald. Het merk heeft zowel make-up als verzorging in het assortiment.

Bij de productie van deze producten, worden enkel natuurlijke en zoveel mogelijk biologische ingrediënten gebruikt.

Het merk is dierproefvrij, vegan en heeft het ICADA keurmerk. De producten bevatten geen synthetische stoffen en hebben heerlijke natuurlijke geuren.

Pavez cleansing milk

Ik mocht de Pavez cleansing milk en de toner proberen en dat kwam mooi uit. Op het moment dat ik ze ontving, was ik namelijk toe aan nieuwe reinigingsproducten.

Deze cleansing milk is zoals ook op de verpakking staat erg mild. Hij bevat jojoba olie, vitamine E en Icelandic moss extract.

De verpakking is ontzettend simpel en clean, maar ik houd daar wel van! Dankzij het pompje kun je hygiënisch werken.

Pavez cleansing milk

Pavez calming toner

Ook de pavez calming toner is een mild product, het kalmeert de huid na het reinigen met de reinigingsmelk.

De toner komt tot stand door stoomdistillatie met bronwater van verse biologische rozenblaadjes van de Damascus Roos uit Bulgarije.

De verpakking van de toner is ook weer simpel, maar wel doeltreffend en dat is het belangrijkste. De verpakkingen zien er in ieder geval niet goedkoop uit!

Pavez toner

Ingrediënten

De ingrediëntenlijsten van de reinigingsmelk en de toner vind je hieronder:

Cleansing milk: Aqua, simmondsia Chinensis seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, salix nigra bark extract, rosa damascena flower water, glyceryl stearate se, sodium citrate, hydrolyzed milk protein, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum, magnesium stearate, xanthan gum, tocopherol, poly-glyceryl-10 laurate, alcohol, citric acid, silver citrate, malva sylvestris extract, salix alba bark extract, cetraria islandica extract, lavandula angustifolia oil, authemis nobilis flower oil, citrus aurantium amara flower oil, origanum majorana leaf oil, chamomilla recutita flower oil, rosa damascena flower extract, rosa danascena flower oil, geraniol, ctironellol. *Bestanddelen uit gecontroleerde biologische teelt.

Calming toner: Aqua rosae, BIO, Bulgarije, traditioneel gedestilleerd. Ingrediënt uit gecontroleerde biologische teelt.

Werking

Ik houd enorm van natuurlijke, dierproefvrije en vegan merken, dus ik was erg benieuwd naar de werking van deze producten.

Op de foto hieronder zie je links de reinigingsmelk en rechts zie je een héél klein beetje de toner. De milk is ook echt een milk, deze is inderdaad heel zacht en mild.

Hij laat zich goed verdelen, ruikt héérlijk en is makkelijk af te spoelen. De toner kun je direct op je huid sprayen of eerst op een wattenschijfje, net wat je fijner vindt! Deze ruikt overigens ook echt heerlijk.

Review Pavez

Mijn mening

Hoewel ik het merk Pavez nog niet vaak voorbij had zien komen, was ik er wel direct benieuwd naar. Mijn voorkeur gaat echt uit naar een merk met natuurlijke producten, die dierproefvrij en vegan zijn.

De ingrediënten zijn dan ook nog voor een groot deel biologisch, dat doet Pavez goed! Ik ben erg tevreden over de cleansing milk en de toner, het zijn beide fijne producten.

De cleansing milk reinigt goed, maar wel op een milde manier. De toner kalmeert inderdaad mijn huid en verwijdert eventuele restjes make-up.

Dit is ook een lekker product voor als je je huid gedurende de dag een opfrisser wilt geven. Wat mij betreft mag Pavez wel wat meer bekendheid krijgen. Ik ben ook erg benieuwd naar de make-up!

Prijs en verkooppunten

En dan natuurlijk nog de prijzen van deze producten. De Pavez cleansing milk kost €19,95 voor 150 ml en de Pavez calming toner ook €19,95 maar dan voor 200 ml.

Persoonlijk heb ik dit wel over voor fijne producten, waar je ook lang mee doet. Je kunt overigens ook testers bestellen voordat je een grote verpakking aanschaft, dat vind ik erg positief.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem voor meer info zeker even een kijkje op de website van Pavez!

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Volg:

2 Reacties

  1. Deb
    7 september 2017 / 14:51

    Lijken me fijne producten! Vooral de toner zou zeker iets voor mij zijn. De cleansing milk bevat alcohol die zou ik niet zo snel durven gebruiken. Ik kende dit merk nog niet, ik ga zeker even in de webshop kijken.

  2. 7 september 2017 / 19:12

    Ik vermoed dat het goed zit bij dit merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

40   135
83   224
65   181
21   189
31   175

Follow on Instagram