Sleek highlighting palette Cleopatra’s Kiss [review]

Onlangs kreeg ik een wel héél mooi pakketje binnen. Zo een waarvan je mond echt even open valt en je niet kunt wachten om er mee aan de slag te gaan. Helaas ‘moest’ ik op vakantie, dus ik kon er niet meteen mee aan de slag gaan. Maar daarna heb ik het Sleek highlighting palette Cleopatra’s Kiss uitgebreid getest. Vandaag is het tijd voor de review, natuurlijk met swatches en looks! Kijk je mee?

Sleek highlighting palette Cleopatra's Kiss

Sleek highlighting palette Cleopatra’s Kiss

Wellicht heb je mijn review van het Sleek solstice palette gezien? Dat was het eerste gouden palette en is geliefd onder heel veel beauty lovers.

Dit palette, Cleopatra’s Kiss, is de opvolger van het eerste gouden palette. Met dit palette kun je je innerlijke godin loslaten en ik snap wel waarom!

Het palette bevat twee baked (poeder) highlighters en twee cream highlighters. Ik was héél benieuwd naar deze mooie tinten.

Sleek highlighting palette Cleopatra's Kiss

Niet alleen de verpakking is prachtig, ook de inhoud is weer erg mooi! Het enige nadeel vind ik wel dat je op het gouden doosje heel goed vieze vingerafdrukken ziet.

Maar goed, extra reden om met liefde met dit palette om te gaan! Het palette is aan de binnenkant voorzien van een spiegeltje, erg handig.

Ook krijg je er een kwastje bij, maar deze vind ik persoonlijk niet geweldig. Toch is het in ‘noodgevallen’ wel handig!

Review Sleek Cleopatra

Swatches

Maar dan, de swatches! Als ik zo’n mooi palette als deze ontvang dan is dat het hetgeen waar ik niet op kan wachten. Op de foto hieronder zie je de swatches, van links naar rechts en boven naar beneden.

De namen van deze tinten zijn: Sphinx, Delta, Dynasty en Goddess. Ik vind de namen erg leuk passen bij het thema van dit palette. Niet alleen de verpakking is dus goud, alle tinten hebben ook goud in zich!

Sleek Cleopatra's kiss swatches

Look

De swatches lijken niet per se héél gepigmenteerd, maar er komt zeker genoeg van af. Je kunt ze goed opbouwen, dus je kunt het zo heftig maken als je zelf wilt.

Als je het echt opvallend wilt maken, kun je eerst een cream highlighter gebruiken en daarover een baked highlighter. Maar hoe doen de highlighters het op mijn huid?

Dat zie je hieronder ook weer in de volgorde: Sphinx, Delta, Dynasty en Goddess.

Sleek Cleopatra kiss

En bij de full face looks ziet dat er als volgt uit:

Sleek Cleopatra highlighter palette

Mijn mening

Niet alleen het uiterlijk van het Sleek highlighting palette Cleopatra’s Kiss is prachtig, ook de inhoud is erg mooi. Hoewel ik niet extreem veel verschil zie tussen de vier tinten, vind ik ze wel alle vier mooi.

De ene is wat meer roze dan de andere, maar ze zijn allemaal goudkleurig. En dat is precies waar ik van houd! Als je niet van opvallend houdt, kun je dit palette gebruiken, maar moet je wel voorzichtig zijn.

Als je houdt van opvallende highlighters, dan moet je dit palette zeker gaan proberen. Je kunt de highlighters namelijk flink aanzetten!

Prijs en verkooppunten

Het Sleek highlighting palette Cleopatra’s Kiss kost €13,99. Voor vier goed gepigmenteerde highlighters vind ik dat een hele leuke prijs. De producten van Sleek zijn gelukkig ook dierproefvrij.

Helaas kan ik niet met zekerheid zeggen of dit palette vegan is en daar baal ik van. Er zit een twijfel ingrediënt in, dat van dierlijke afkomst zou kunnen zijn.

De vraag staat op dit moment uit bij het persbureau. Sleek heeft wel vele vegan opties, dus ik hoop op het beste! Zodra ik meer weet, zal ik het artikel aanvullen.

Je kunt Sleek online bestellen bij Bol.com, Ici Paris XL, Boozyshop en The Make-up Spot. Maar je kunt ook eens langsgaan bij Etos, DA of DIO.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Volg:

17 Reacties

 1. 7 augustus 2017 / 07:26

  Wat een mooi highlighter palette =)
  Ik zelf hou alleen meer van koele highlighters deze zijn wat te goud voor mij.
  Liefs Jorinda

 2. 7 augustus 2017 / 07:35

  Wat een prachtige highlighters en wat staan ze je mooi! De verpakking is inderdaad ook erg mooi vormgegeven. Altijd leuk om een product te hebben dat er alleen al qua verpakking zo mooi uitziet :)

 3. 7 augustus 2017 / 08:08

  Leuk dat jij er ook zo blij mee bent! Ik vind hem ook prachtig!

 4. 7 augustus 2017 / 09:30

  Ik vind hem zo mooi!

 5. 7 augustus 2017 / 11:38

  De highlighters staan je prachtig. Ik ben meer van de koele tonen maar toch vind ik deze ook wel mooi.

 6. Deb
  7 augustus 2017 / 13:42

  Oh wow! Ze staan je prachtig, maar goddess springt er voor mij toch wel uit. Mooi palette inderdaad en ook super leuk en origineel hoe het verpakt was , met een echte papyrusplant nog wel, door het persbureau.

 7. 7 augustus 2017 / 14:10

  Wat een mooi palette is dit zeg. De glans is zo prachtig!

 8. Joyce - LemonyLifeNL
  7 augustus 2017 / 15:02

  Ik vind ze erg mooi allemaal!

 9. 7 augustus 2017 / 19:14

  Hihi dankjewel <3 Komt vast door je blognaam hihi ;)

 10. 7 augustus 2017 / 19:15

  Dankjewel <3

 11. 7 augustus 2017 / 19:15

  Hihi ja, daar kan ik alleen al eeuwig naar kijken!

 12. 7 augustus 2017 / 19:16

  Dat kan natuurlijk ook! :)

 13. 7 augustus 2017 / 21:30

  Hij is echt mooi, ik ben ook fan <3

 14. 8 augustus 2017 / 12:50

  Een heel mooi vormgegeven palette voor een leuke prijs!

 15. 8 augustus 2017 / 18:35

  Absoluut!

 16. 8 augustus 2017 / 18:37

  I understand <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

21   92
27   181
10   128
16   96
21   162

Follow on Instagram