Santaverde aloë vera repair gel & cream review | Natuurlijk

Er staan inmiddels al een aardig aantal reviews van het merk Santaverde online. Hoewel ik al deze producten heb gekregen om te reviewen, had ik ze anders ook echt wel geprobeerd. Het is namelijk een heel mooi merk dat meer aandacht verdiend als je het mij vraagt. Daarom deel ik vandaag een nieuwe review en wel van de Santaverde aloë vera repair gel en cream light. Kijk je mee naar de review?

Santaverde aloë vera repair gel

Santaverde aloë vera repair gel

Ken je Santaverde nog niet? Dat wordt dan hoog tijd! Tenminste, als je houdt van natuurlijke producten. Maar anders eigenlijk ook.

Santaverde heeft aloë vera plantages in Andalusië en laat ik nu gek zijn op Spanje! Maar goed dat is niet de voornaamste reden van mijn liefde voor dit merk.

Het merk maakt geen gebruik van water als eerste ingrediënt, maar aloë vera. En dat is heel bijzonder! Want kijk maar eens naar de producten in je stash, bij de meesten is water het eerste ingrediënt.

Santaverde aloe vera repair gel en cream light

Ingrediënten

De ingrediëntenlijsten van beide producten zijn erg mooi en je ziet het: aloë vera is het eerste op de lijst.

Santaverde aloë vera repair gel

Aloe Vera Juice*, Elder Flower Water*, Alcohol, Sodium Lactate, Plant Betaine, Evening Primrose Oil*, Sweet Almond Oil*, Hyaluronic Acid, Xanthan Gum, Mango Seed Butter, Irish Moss, White Lily Extract*, Vitamin E, Vitamin C Palmitate, Sodium Phytate from Rice, Glucose, Plant Glycerol Fatty Acid Ester, Maltodextrin, Lactic Acid, Natural Aroma. * Certified organic.

Santaverde aloë vera cream light

Aloe Vera Saft*, Mandelöl*, Weingeist*, Avocadoöl*, pflanzl. Fettsäureester, Apfelextrakt*, Sheabutter*, pflanzl. Glycerinfettsäureester, Kokosöl*, pflanzl. Emulgator, Squalan aus der Olive, Xanthan, Kakaobutter*, pflanzl. Polyglycerinfettsäureester, pflanzl. Glycerin, Hyaluronsäure, pflanzl. Aminosäureester, Vitamin E, Sonnenblumenöl*, Vitamin C Palmitat, pflanzl. Levulinsäure, pflanzl. Natriumlevulinat, pflanzl. Anissäure, Natriumhydroxid, Silbersulfat, ätherische Öle. *Aus kontrolliert biologischem Anbau

Review Santaverde aloe vera repair gel

Werking

De producten van Santaverde zijn allemaal geheel natuurlijk, dierproefvrij en vegan. Maar doordat ze dus geen water als eerste ingrediënt, maar aloë vera bevatten, zijn ze ook nog eens mega krachtig.

Dat komt doordat water helemaal geen bijzondere werking heeft op je huid, het droogt je huid zelfs uit. Bij aloë vera is het tegenovergestelde het geval. Je kunt je wel voorstellen hoe kwalitatief goed dit is!

Hieronder zie je links de aloë vera gel en rechts de cream in light. Hieronder ga ik in op het gebruik.

Santaverde aloe vera repair gel

Mijn mening

Maar hoe gebruik je deze producten van Santaverde dan? Dat is eigenlijk ontzettend simpel! De aloë vera gel is perfect als serum voor allerlei huidtypen en huidproblemen.

Zo kan ik het bijvoorbeeld heel goed inzetten tegen acne, het werkt namelijk antibacterieel. De cream in light in geschikt voor de vette huid.

Santaverde heeft ook nog een medium en een richt cream in het assortiment, voor de normale huid en de droge of vochtarme huid.

Er wordt geen onderscheid gemaakt in dag- en nachtcrème, je gebruikt simpelweg de crème waar je huid op dat moment behoefte aan heeft! Ik vind beide producten héérlijk :)

Prijs en verkooppunten

De Santaverde aloë vera repair gel en cream kosten beiden €28,95 per stuk. Beide producten zijn onder andere verkrijgbaar via Bol.com.

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Volg:

10 Reacties

 1. 17 november 2017 / 09:18

  Hmm ziet er goed uit! Ik heb zelf een vette huid, dus deze producten zien er perfect uit voor mij.
  Liefs,
  Yara

 2. 17 november 2017 / 10:20

  Dan denk ik dat je met een light gel inderdaad ook goed zou zitten :)

 3. 17 november 2017 / 12:14

  Klinkt prima! Ik ken het merk helemaal niet!

 4. Mariëlle
  Auteur
  17 november 2017 / 12:52

  Hihi nu wel!!

 5. 17 november 2017 / 14:10

  Bijzonder, aloë vera als eerste ingrediënt! De crème voor de vette huid klinkt erg goed. Ik vind ze alleen nogal duur.

 6. 17 november 2017 / 21:52

  Aloe vera in producten vind ik vaak best wel fijn. Ik heb alleen geen vette huid dus ik weet niet of het bij mij past. Ik denk dat ik dan een van die andere creams nodig heb.

 7. Mariëlle
  Auteur
  18 november 2017 / 13:56

  Dan zou je inderdaad beter zitten met medium of rich! :)

 8. Mariëlle
  Auteur
  18 november 2017 / 13:57

  Het is echt een mooi merk :)

 9. 19 november 2017 / 14:50

  Ik vind Santa Verde een heel en mooi merk. Ik heb ooit het serum getest en was daar erg over te spreken. Aloë Vera doet het bij mij altijd erg goed.

 10. Mariëlle
  Auteur
  19 november 2017 / 15:04

  Wat leuk om te horen Hennie! Volgens mij doet aloë vera bij velen goed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

40   134
83   224
65   181
21   189
31   175

Follow on Instagram