Als je mijn blog al wat langer volgt, dan weet je dat ik dit jaar 2 vakanties op de planning had staan. Eén van deze vakanties is helaas alweer voorbij: een weekje Ibiza. Het is cliché om te zeggen, maar het is echt voorbij gevlogen. Het eiland past perfect bij me en ik weet zeker dat ik er weer terug ga. Alle foto’s die ik deelde op Instagram vielen goed in de smaak, dus hierbij wat foto’s en een ‘sfeervideo Ibiza 2018‘!

Sfeervideo Ibiza 2018

Mijn tweede keer op Ibiza

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik 2 jaar geleden een reis won naar Ibiza. Het eiland stond al zolang op mijn lijstje en toen werd het ineens werkelijkheid. Ik heb een héérlijke week gehad en wist toen al dat ik er weer terug zou gaan. Dit jaar helaas geen winactie, maar ik was super blij dat ik weer kon gaan.

We verbleven in een mooie villa, die rustig maar toch best centraal lag. Als veganist vond ik dit heel prettig omdat ik zo invloed had op wat ik at. En ik kon nu yoga en meditatie doen op het dak, zie video! ♥

Vakantie IbizaLekker even he-le-maal niks

Mooie bezienswaardigheden op Ibiza én Formentera

Waar ik tijdens mijn eerste vakantie helaas niet zoveel baaitjes heb bezocht, was dat nu gelukkig wel het geval. Dankzij een aantal scooters en een auto konden we lekker overal heen rijden. Hieronder een aantal foto’s om te laten zien hoe ontzettend mooi Ibiza én Formentera zijn!

Villa huren op Ibiza
Onze villa in Sant Josep de sa Talaia, Ibiza

Cala Caleta Ibiza
Cala Caleta, Ibiza

Cala d'hort Ibiza
Cala d’Hort, Ibiza

Es vedra Ibiza
Uitzicht vanaf Ibiza op Es Vedra

Portinatx Ibiza
Portinatx, Ibiza


Illetas, Formentera

Sfeervideo Ibiza 2018

Ik heb een heleboel beelden gefilmd, maar ik heb niet ‘officieel’ gevlogd. Daar ben ik gewoon niet zo’n held in… Al moet ik zeggen dat het me steeds makkelijker afgaat. Ik besloot van de mooiste beelden wél een sfeervideo te maken.

In de video zie je de prachtige villa, hoe ik yoga en meditatie op het dakterras deed, de mooiste baaitjes en optredens in de leukste clubs. Maar zoals beloofd deel ik ook wat ik zoal kocht om de hele week te koken in de villa en wat ik zoal at op vakantie als veganist. Er komt daarover nog een video met tips!

Liefs Mariëlle

Let op: in augustus komen er GEEN nieuwe artikelen online. Ik kan zo een maand lang hard werken achter de schermen van The Green Guide. Ondertussen kun je natuurlijk genoeg bestaande artikelen lezen. En wil je op de hoogte blijven van wat ik doe? Volg me dan op Instagram of Facebook!