Sfeervideo Ibiza 2018 + Formentera | Eten op vakantie als veganist

Als je mijn blog al wat langer volgt, dan weet je dat ik dit jaar 2 vakanties op de planning had staan. Eén van deze vakanties is helaas alweer voorbij: een weekje Ibiza. Het is cliché om te zeggen, maar het is echt voorbij gevlogen. Het eiland past perfect bij me en ik weet zeker dat ik er weer terug ga. Alle foto’s die ik deelde op Instagram vielen goed in de smaak, dus hierbij wat foto’s en een ‘sfeervideo Ibiza 2018‘!

Sfeervideo Ibiza 2018

Mijn tweede keer op Ibiza

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik 2 jaar geleden een reis won naar Ibiza. Het eiland stond al zolang op mijn lijstje en toen werd het ineens werkelijkheid.

Ik heb een héérlijke week gehad en wist toen al dat ik er weer terug zou gaan. Dit jaar helaas geen winactie, maar ik was super blij dat ik weer kon gaan.

We verbleven in een mooie villa, die rustig maar toch best centraal lag. Als veganist vond ik dit heel prettig omdat ik zo invloed had op wat ik at. En ik kon nu yoga en meditatie doen op het dak, zie video! ♥

Vakantie IbizaLekker even he-le-maal niks

Mooie bezienswaardigheden op Ibiza én Formentera

Waar ik tijdens mijn eerste vakantie helaas niet zoveel baaitjes heb bezocht, was dat nu gelukkig wel het geval. Dankzij een aantal scooters en een auto konden we lekker overal heen rijden.

Hieronder een aantal foto’s om te laten zien hoe ontzettend mooi Ibiza én Formentera zijn!

Villa huren op Ibiza
Onze villa in Sant Josep de sa Talaia, Ibiza

Cala Caleta Ibiza
Cala Caleta, Ibiza

Cala d'hort Ibiza
Cala d’Hort, Ibiza

Es vedra Ibiza
Uitzicht vanaf Ibiza op Es Vedra

Portinatx Ibiza
Portinatx, Ibiza


Illetas, Formentera

Sfeervideo Ibiza 2018

Ik heb een heleboel beelden gefilmd, maar ik heb niet ‘officieel’ gevlogd. Daar ben ik gewoon niet zo’n held in… Al moet ik zeggen dat het me steeds makkelijker afgaat.

Ik besloot van de mooiste beelden wél een sfeervideo te maken. In de video zie je de prachtige villa, hoe ik yoga en meditatie op het dakterras deed, de mooiste baaitjes en optredens in de leukste clubs.

Inmiddels staat het artikel met tips voor als je als veganist op vakantie gaat online! Ga je specifiek naar een all-inclusive resort? Check dan het artikel dat ik daarover schreef, ook dat is als veganist te doen :)

Liefs Mariëlle

Volg:
Deel:

10 Reacties

 1. 27 juli 2018 / 07:43

  Zo leuk om via jouw video weer even terug te zijn op Ibiza, en bekende plekjes te zien. En wat heerlijk zo’n villa!

  Succes ook met het werken achter de schermen, slim om dat in de zomer te doen!

 2. Mariëlle
  Auteur
  27 juli 2018 / 08:22

  Ja het was écht heerlijk <3 Dankjewel Linda!

 3. Mariëlle
  Auteur
  27 juli 2018 / 13:33

  Dankjewel <3 En haha eeh ja, niet de beste keuze :P Maar ach, het was vakantie!

 4. Geanne
  29 juli 2018 / 15:57

  Leuke video! Ibiza lijkt me heel mooi maar ook duur. Zo te zien heb je je daar goed vermaakt!

 5. Mariëlle
  Auteur
  29 juli 2018 / 16:02

  Als je het goed uitkient, dan hoeft het zeker niet duur te zijn :) Dankjewel <3

 6. 30 juli 2018 / 19:22

  Wat een leuke video! geeft een goed beeld van het eiland. Ik kom al helemaal in vakantie stemming. Jullie villa ziet er trouwens ook prachtig uit . Heel mooi met die fuchsia roze bougainvilles. Te gekke feestjes ben je geweest. David Guetta zou ik ook nog een keer naartoe willen.

 7. Mariëlle
  Auteur
  30 juli 2018 / 20:30

  Gaaf hè!? Ik genoot ook elke dag in de villa! David Guetta was ook zeker tof :)

 8. 2 augustus 2018 / 19:41

  Oh Ibiza staat ook echt op mijn bucket list! En wat cool dat je ook naar Ibiza-party’s bent geweest!
  Ik doe thuis regelmatig aan Yoga en Meditatie, maar op vakantie juist niet. Nu ik dat zo bij jou zie moet ik dat zeker eens gaan doen, op vakantie heb je juist de beste flow en uitzichten.

 9. Mariëlle
  Auteur
  2 augustus 2018 / 21:02

  Oh ja moet je écht eens proberen hoor <3 Ibiza is zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

18   128
27   173
41   165
20   168
18   156

Follow on Instagram