Hoewel een grote make-up collectie leuk kan zijn, is het niet altijd handig. Je hebt enorm veel keuze en dat is vooral moeilijk wanneer je op vakantie gaat. Je kunt nooit alles meenemen, maar wilt er toch leuk uit zien. Gelukkig heeft Sleek het Sleek face form light palette en die review ik vandaag voor je. Ik kreeg hem met kerst, dus ik heb hem inmiddels uitgebreid kunnen testen. Kijk je mee of dit trio palette de ideale oplossing is voor tijdens je vakantie?

Sleek face form light palette

Sleek face form light palette

Het Sleek face form palette is verkrijgbaar in verschillende tinten, maar ik heb gekozen voor het palette in light. Dit omdat ik een vrij lichte huidskleur heb. Ik heb hem in real life bekeken bij Ici Paris XL en dacht dat deze het beste bij me zou passen. Het palette bevat een bronzer, blush en highlighter. Dat is dus ideaal voor als je op reis gaat, je hebt het alle drie bij elkaar in een handig en compact palette. Ik vind de producten van Sleek eigenlijk altijd erg mooi.

Sleek face form light palette review

Op de achterkant van het doosje staat dat het palette geschikt is voor contouring en als blush. Het palette bevat zoals staat omschreven een matte bronzer, die makkelijk te blenden is. Ook bevat het palette een illuminating highlighter. Over de blush wordt eigenlijk niet veel gezegd, maar die is absoluut niet mat. De blush bevat namelijk flink wat glitters. De blush deed me denken aan de Sleek rose gold blush, daar maak ik verderop nog een vergelijking mee.

Sleek Face Form Palette Light   Review Sleek Face Form Palette Light

Swatches

Hieronder zie je links de swatches van de bronzer, de highlighter en de blush. De bronzer is inderdaad mat, de highligher bevat een mooie glans en ook de blush is lekker shimmery. Ik vind het zo op de hand een hele mooie combinatie van kleuren. Zoals beloofd vergelijk ik de blush ook nog even met Rose Gold van Sleek. Maar ik zat er dus een beetje naast! De blush Rose Gold is namelijk veel meer roze en de blush uit dit palette is meer koraalkleurig.

Sleek Face Form Palette Light swatches

Look

Natuurlijk heb ik ook met dit palette nog een look gemaakt. De bronzer is inderdaad goed te blenden, de blush is qua kleur lekker opvallend en de highlighter geeft een prachtige glans. Persoonlijk houd ik meer van een matte blush met een shimmery highlighter. Met dit palette heb je denk ik toch snel een effect dat too much is, zeker voor overdag! De blush valt ook wat rozer uit dan ik had verwacht, op mijn huid lijkt hij toch best wel op Sleek Rose Gold.

Sleek face form light palette Sleek face form light palette

Mijn mening

Ik vind het het Sleek face form light palette mooi en vooral erg handig. Het is fijn om even snel een palette te kunnen pakken waarmee je zowel een blush als een bronzer en highlighter bij de hand hebt. De matte verpakking zorgt er wel voor dat je afdrukken van make-up vingers snel ziet. Als ik het palette zelf had mogen vormgeven, dan was ik echter gegaan voor een matte blush. Dat vind ik in combinatie met een shimmery highlighter gewoon het mooiste. En ik vind de kleuren op mijn hand nog steeds mooier uitvallen dan op mijn wangetjes. Maar het is een mooi palette!

Prijs en verkooppunten

De producten van Sleek zijn dierproefvrij en de kwaliteit is top, daarom vind ik Sleek zo leuk. Ik heb ook altijd met plezier de oogschaduw palettes gebruikt. En het fijne aan Sleek is dat de producten niet eens achterlijk duur zijn. Mijn Sleek face form light palette is afkomstig van Ici Paris, daar kost hij normaliter €14.99. Maar ik heb ze daar ook wel eens met korting voor €13.49 gezien, houdt dus vooral de acties in de gaten!

Liefs Mariëlle