Ik ben dol op natuurlijke producten, de natuur heeft immers zoveel moois te bieden. En dat klinkt voor velen zo oubollig, maar geloof me! Tasty Skincare benadrukt dit nog eens extra door hun natuurlijke en biologische oliën. Die zijn zo puur dat je ze gewoon kunt eten en ze zijn multifunctioneel! In deze review lees je meer over de Tasty Skincare arganolie. Benieuwd wat je hier zoal mee kunt doen? Let’s see!

Waarom argan olie

Tasty Skincare arganolie

Het merk Tasty Skincare wil niet de natuur verbeteren, want die is eigenlijk al perfect. Los van dat wij mensen hem vernietigen… Tasty Skincare wil juist het mooie uit de natuur verwerken tot skincare. De producten zijn allemaal 100 % natuurlijk, biologisch, dierproefvrij en vegan! In het assortiment vind je onder andere arganolie, cactusvijg olie en een oog- & lipserum. En je kunt de producten dus zelfs eten…

Tasty skincare arganolie review

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst van dit product is kort, heel kort! Het is een blend van biologische arganolie en biologische granaatappelpitolie. Deze ingrediënten helpen bij het voeden, herstellen, kalmeren en vernieuwen van de huid. Je kunt de olie inzetten voor zowel je huid, je hoofdhuid, je haren, je lichaam en je nagels. Eigenlijk kun je het dus voor alles gebruiken: heerlijk zo’n multifunctioneel product!

Tasty skincare argan olie

Werking

De Tasty Skincare arganolie zit in een handige flacon. Deze is overigens wel van glas, dus daar moet je wel voorzichtig mee zijn. Dankzij het pompje kun je makkelijk doseren, al komt daar toch al vrij snel veel uit. Je hebt namelijk maar héél weinig nodig van het product, het laat zich goed verdelen. Stel dat je je nagels en nagelriemen wilt verzorgen, dan heb je aan één keer pompen echt wel genoeg. Lekker zuinig!

Review Tasty skincare argan olieArganolie gebruiken

Mijn mening

Ik heb de olie nu al een tijdje in huis en dat is ideaal! Omdat hij zo multifunctioneel is, is het fijn om altijd een flesje in huis te hebben. Je kunt het gebruiken om je droge haren te voeden, om je onrustige hoofdhuid te kalmeren, om droge plekjes in je gezicht te verzorgen en om je nagels te versterken. Door het kleine formaat gebruik ik hem niet als lichaamsolie, maar hij kan prima gebruikt worden op droge plekjes zoals de ellebogen. De Tasty Skincare arganolie werkt voor alle mogelijkheden erg goed!

Prijs en verkooppunten

De Tasty Skincare arganolie kost €14,95 (30 ml) en is verkrijgbaar bij Solobiomooi.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.