Let op: in augustus komen er tijdelijk geen nieuwe artikelen online. Vorig jaar maakte ik de keuze om mijn oude blognaam te vernieuwen, dat is toen The Green Guide geworden. In mei 2018 maakte ik vervolgens de beslissing om van 5 artikelen per week naar 3 artikelen per week te gaan. Maar ik wil nog wat aanpassingen doen, dus tijd voor een summer break. The Green Guide op de schop in augustus!

The Green Guide op de schop

Summer break: geen nieuwe artikelen in augustus

Ik legde het hierboven al kort uit: in minder dan een jaar zijn er een heleboel dingen veranderd. Na veel te lang twijfelen, veranderde ik in oktober 2017 eindelijk mijn blognaam van gekopmakeup.nl naar thegreenguide.nl. Vervolgens ging ik van 5 nieuwe artikelen naar 3 nieuwe artikelen per week.

Gelukkig doe ik dit niet omdat ik er geen plezier meer in heb. Integendeel juist! Ik haal veel plezier uit mijn ‘blogkindje’ en zie potentie in The Green Guide. Maar ik kies tegenwoordig liever voor kwaliteit en daarom komen er bijvoorbeeld minder artikelen online dan voorheen.

Er zijn veel oude artikelen die ik graag wil verbeteren. Tijdens deze summer break ga ik dus helaas niet op vakantie, maar ga ik achter de schermen heel hard werken aan The Green Guide. PLUS… Ik ga op zoek naar een nieuwe lay-out om deze website ook écht tot een mooie en handige guide te maken.

P.S. heb je tips of feedback? Laat gerust een reactie achter, stuur me een social berichtje of een mailtje!

Summer break The Green Guide

The Green Guide op de schop: leuke lees suggesties

Ook al komen er in augustus géén nieuwe artikelen online, er is nog genoeg leesvoer. Waarschijnlijk heb je nog lang niet alle artikelen op The Green Guide gelezen. Ik som dus graag een aantal leuke suggesties voor je op, waar je de zomer zeker mee door gaat komen!

Fijne beauty producten

Over eerlijke & duurzame kleding

Leuke lifestyle gerelateerde artikelen

Handige artikelen over veganisme

Foooood gerelateerde artikelen

Inspirerende artikelen over minimalisme

Over een duurzame levensstijl

Perfect voor de zomer: travel artikelen

The Green Guide op de schop

Na het veranderen van mijn blognaam en de keuze om minder artikelen te posten, is dit voorlopig toch wel de laatste belangrijke mededeling. Ik hoop dat je begrijpt waarom er geen nieuwe artikelen online komen in augustus en dat een nieuwe lay-out voor The Green Guide veel goeds zal doen.

Rest mij nog één ding: jou nog een hele fijne zomer wensen! ♡

Liefs Mariëlle

P.S. ik blijf deze maand wel lekker actief op Instagram en op Facebook.