Waar ik voorheen een mooie verpakking heel erg kon waarderen, heb ik dat nu wat minder. Althans, het blijft natuurlijk leuk als een product een mooie verpakking heeft. Maar ik vind de inhoud tegenwoordig veel belangrijker dan de looks. Gelukkig zijn er ook nog producten die een mooie inhoud hebben, maar er ook nog eens heel mooi uitzien! In dit artikel lees je meer over de The Ohm Collection day en night cream! Kijk je mee?

The Ohm Collection day en night cream

The Ohm Collection day en night cream

Ik denk dat ik over de verpakking weinig hoef te zeggen, hoe gaaf is dit!? Zowel de dag- en nachtcrème hebben een mooie en chique verpakking. Het doet me een beetje denken aan 1001 Arabian nights. De mooie doos die je op de foto’s ziet en het kettinkje, krijg je wanneer je deze twee producten besteld in een set. Als je op zoek bent naar een mooi cadeau, voor iemand die houdt van natuurlijke verzorging maar ook van een mooi uiterlijk: there you go!

The Ohm Collection day en night cream

Ingrediënten

Op de producten van The Ohm worden de ingrediënten netjes weergegeven, dat vind ik wel zo fijn! De producten zijn erg puur, zo is het tweede ingrediënt in de dagcrème sea weed en het tweede ingrediënt in de nachtcrème olijfolie. Bij beide producten krijg je 50 ml aan product. De flacons hebben een chique pompje dat omhoog komt als je er aan draait. Je ziet het dus niet in ‘dichte’ toestand, maar het werkt erg fijn en ook hygiënisch!The Ohm Collection day en night cream

Hieronder zie je de substantie van beide producten. Links die je de dagcrème en rechts zie je de nachtcrème. De dagcrème lijkt hier veel dikker, dan de nachtcrème. Maar ondanks de substantie voelen beide crèmes heel zacht en voedend aan. Wanneer je ze gebruikt, dan voel je echt dat je een luxe en natuurlijk product opsmeert. Dat merk je ook door de natuurlijke geur. Daar moet je wel van houden, maar ik vind dat persoonlijk wel lekker!

The Ohm Collection day en night cream

Mijn mening

Ik ben meestal van de budgetproducten, maar het was heerlijk om eens wat luxere producten te proberen. Zelfs als het gaat om natuurlijk, kun je dus ook luxe producten gebruiken. De The Ohm Collection day en night cream zijn me erg goed bevallen, ze zijn heerlijk in gebruik. Ook mijn huid kan de producten goed verdragen. Zeker in een set vind ik het een mooie combinatie, ook om cadeau te doen aan een beauty liefhebber! Daar is wel wat budget voor nodig.

Prijs en verkooppunten

Ik sprak net al over luxe producten, want deze mooie set kost namelijk €59,00. Wil je de producten los kopen? Dan betaal je €34.95 per product. Zoals je wel ziet ben je echt voordeliger uit met de mooie set als je beide producten wilt proberen! De dierproefvrije producten van The Ohm zijn verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi.

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.