The Ohm Collection Essence Bulgarian Rose parfum

Toen ik overstapte op dierproefvrije parfums, had ik nog steeds een heleboel lekkere geuren om uit te kiezen. Maar toen ik overstapte op natuurlijke parfum, bleef er helaas nog maar weinig over. Uiteraard was ik de ‘luxe’ geuren gewend en die zijn nu eenmaal erg sterk. Ik moest dus wennen aan natuurlijke parfums en probeerde de The Ohm Collection Essence Bulgarian Rose. Tijd voor een review!

The Ohm Collection Essence review

The Ohm Collection Essence Bulgarian Rose review

Ik heb inmiddels 2 natuurlijke parfums waar ik verliefd op ben: van Agema en van Boho.

Maar ik vond dat ik er nog één mocht toevoegen aan mijn stash en gaf de The Ohm Collection Essence Bulgarian Rose parfum dus een kans.

Nu ken ik het merk The Ohm Collection al een tijdje en ik vind het een top merk. Ze staan bekend om hun poeder deodorants, maar verkopen ook zonnebrand, een bodylotion, een dag- en nachtcrème en nu dus ook 100% natuurlijke, dierproefvrije & vegan parfums.

The Ohm Collection Essence Bulgarian Rose review

Ingrediënten

Het parfum assortiment van The Ohm Collection bestaat uit 5 natuurlijke geuren; Bulgarian Rose, Gardenia, Hawaiian Sweet Coconut, Royal Hawaiian Sandalwood en Sakred Frankincense.

Ik koos voor de eerste, omdat ik altijd wel fan ben van producten met een rozengeur. De ingrediëntenlijst van de Bulgarian Rose parfum is als volgt:

Fractionated Coconut Oil (Cocos Nucifera oil), Adonsonia Digitata (Baobab Oil), Rosa Damascena, Punica Granatum,  Tocopherol (Vitamine E Oil), Rosmarinus officinalis, Citronellol, Geraniol, Eugenol, D-limonene. 

Review The Ohm Collection Bulgarian Rose

Gebruik

Waar ik persoonlijk meer fan ben van parfums in spray vorm, gaat het bij de The Ohm Collection Essence Bulgarian Rose parfum om een roller.

In principe is dat geen probleem, want het is nog steeds makkelijk in gebruik. Op de foto hieronder zie je dat de parfum echt een kleurtje heeft door de inhoud.

Review The Ohm Collection parfum

Mijn mening

De verschillende oliën maken dat je de parfum op je huid ‘rolt’ en vervolgens zelf goed verdeelt. Van de kleur is daarna niets meer te zien, maar de geur is absoluut te ruiken!

De The Ohm Collection Essence Bulgarian Rose is een klassieke rozengeur en daar moet je van houden. Ik vind het altijd wel lekker, maar ik ben er toch niet zo van overtuigd om hem als parfum te gebruiken.

Op de een of andere manier spreekt de geur van dit product me toch niet zo aan als parfum. Gelukkig kun je de parfums van The Ohm Collection ook perfect gebruiken om te ontspannen.

De ingrediëntenlijst is in ieder geval prachtig, het is ook echt verzorging voor je huid.

Prijs en verkooppunten

De The Ohm Collection Essence Bulgarian Rose kost €35 (5 ml) en is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Drogisterij.net.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Volg:

9 Reacties

 1. 26 april 2018 / 07:07

  Wat fijn dat je door dit merk toch natuurlijke parfums hebt kunnen vinden. Wel jammer dat het achteraf niet echt geschikt bleek als parfum. Gelukkig is een lekker luchtje voor bijvoorbeeld in huis ook altijd wel fijn :)

 2. Mariëlle
  Auteur
  26 april 2018 / 08:11

  Hihi zeker weten! Al is dit geen spray, dus even in de ruimte sprayen gaat helaas niet!

 3. Eline
  26 april 2018 / 09:08

  Hee, misschien zou dit parfum nog wat voor jou zijn: abelodor.
  Vegan en natuurlijk parfum, wil het zelf ook nog gaan proberen!

 4. Mariëlle
  Auteur
  26 april 2018 / 09:17

  Oeh wauw, dat ziet er goed uit. Ga ik onthouden, bedankt voor de tip! :)

 5. 26 april 2018 / 10:14

  Deze geur zou ik niet snel kiezen. Royal Hawaiian Sandalwood en Sacred Frankincense zijn eerder mijn geuren, denk ik. Ik ben wel erg benieuwd. De verpakking vind ik in ieder geval erg fijn. Tof dat de ingrediënten je huid meteen verzorgen.

 6. Deb
  26 april 2018 / 12:30

  Ik kende deze geuren van The Ohm collection nog niet. Fijn dat er steeds meer natuurlijke geuren bij komen. Zo heb je toch wat meer keuze. Een roller lijkt me op zich niet verkeerd, misschien wel even een kwestie van wennen. Jammer dat de geur toch niet helemaal was wat je ervan had verwacht.

 7. Mariëlle
  Auteur
  26 april 2018 / 12:30

  Ieder zijn ding natuurlijk :) Daarom zijn er gelukkig meerdere varianten!

 8. 29 april 2018 / 19:10

  Ik ben erg benieuwd naar de andere geuren, klinkt goed!

 9. Mariëlle
  Auteur
  29 april 2018 / 19:34

  Er is in ieder geval genoeg keus :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

30   142
11   125
19   116
26   163
28   150

Follow on Instagram