Hoewel ik nog niet héél veel producten van The Ohm Collection heb geprobeerd, vind ik het wel een heel leuk merk. En het is vooral ook een heel mooi merk, want de verpakkingen zijn prachtig. Het merk biedt verschillende soorten producten en sinds een tijdje ook de The Ohm Collection Skin Food body lotion. Ik viel weer als een blok voor de verpakking, maar deel natuurlijk graag hoe de inhoud bevalt!

Review The Ohm Collection Skin Food body lotion

The Ohm Collection Skin Food body lotion

Waar ik eigenlijk alleen maar witte bodylotions ben gewend, is de The Ohm Collection Skin Food Body Lotion toch echt wel een bijzondere. Het is écht food for the skin, zoals de naam van het product al zegt. Dit product is qua ingrediënten dus echt een betere keuze dan een body lotion van de drogist.

The Ohm Collection Skin Food body lotion review

Ingrediënten

Deze body lotion bevat onder andere zeoliet, een mineraal dat de huid beschermt. Verder bevat de lotion koudgeperste oliën en plantenextracten. Dit product is geschikt voor elk huidtype! Helaas is het product niet vegan, het bevat namelijk lanolin (wolvet van schapen).

The Ohm Collection body lotion ingrediënten

Gebruik

Zoals ik hierboven al aangaf, verwachtte ik eigenlijk een witte substantie. Want dat hebben de meeste body lotions immers! Maar deze skin food body lotion is écht anders. Je ziet het al aan de kleur: die is gelig. En hoewel de substantie romig aanvoelt, verdwijnt ie als sneeuw voor de zon als je het uitsmeert.

The Ohm Collection body lotion review

Mijn mening

Deze body lotion is écht anders dan anderen, ik vind hem heel bijzonder. Buiten dat hij natuurlijk en dierproefvrij is, werkt hij ook ontzettend fijn. Het is zo jammer dat hij niet vegan is. Laat je overigens niet afschrikken door de kleur, want daar zie je al gauw niets meer van terug.

De body lotion trekt héél snel in en laat absoluut geen vettig laagje achter. Over de geur heb ik hierboven nog niet gesproken, maar die kan ik zoals gewoonlijk weer moeilijk omschrijven. Het is een hele subtiele geur, ik kan me niet voorstellen dat iemand hem niet lekker zou vinden.

Dit product maakt mijn huid heerlijk zacht en verzorgt goed: een aanrader voor non-vegans!

Prijs en verkooppunten

De The Ohm Collection Skin Food body lotion kost €25 (150 ml) en is verkrijgbaar bij Solobiomooi!

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.