Travel

Travel

Stiekem dromen we denk ik allemaal wel van een baan waarbij we (fulltime) kunnen reizen. Ook dat is hard werken, maar het is wel een héle toffe baan. Ik ben gek op reizen en schrijf er daarom op mijn blog The Green Guide ook weleens over. Maar om je nog meer inspiratie te geven, zet ik hieronder andere toffe travel blogs, Youtubers en reisboeken voor je op een rij!

Travel

Reisblogs

Ben je op zoek naar blogs over reizen? Ik zet er hieronder een aantal voor je op een rij! Het loont overigens ook om deze bloggers op te zoeken op social media. Als je ze volgt, word je elke dag weer geïnspireerd met prachtige foto’s. Ik waarschuw je wel alvast: waarschijnlijk wil je dan élke dag op vakantie…

Youtube kanalen over reizen

Kijk je liever reisvideo’s? Bekijk dan eens de onderstaande kanalen. Ook hierbij waarschuw ik je vast voor het ik-wil-op-reis-virus. Als je een toffe video ziet, sla hem dan op voor later. Zo kun je jouw droombestemming nooit vergeten! Wil je meer weten over een specifieke bestemming? Zoek dan gewoon eens op Youtube naar ‘Travel vlog *locatie*‘. Zo kun je het ook eens ‘live’ zien!

Reis boeken

Of lees je wellicht liever boeken voor je volgende reisbestemming? Zie hier een overzicht! Met behulp van deze boeken kun je je volgende vakantie tot in detail uitstippelen. Persoonlijk vind ik het altijd prettig om van tevoren vast het een en ander uit te zoeken. Dat doe ik ook graag met behulp van blogs en Youtube video’s. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om spontaan op reis te gaan en niets te plannen!

Instagram

9   45
36   160
10   45
55   123
10   79

Follow on Instagram