Hoewel ik niet echt meer shop om het shoppen (a.k.a. minimalisme), heb ik absoluut een wishlist. En dat is op dit moment een vegan wishlist, met niet alleen beauty items, maar ook heel veel fashion items. En dat heeft dan weer te maken met mijn wens om mijn kast ‘fair fashion‘ te maken. Als ik het geld had, had ik alles al gekocht van mijn lijstje. Maar dat is niet het geval, dus voorlopig zijn het nog wishes!

Vegan wishlist

Natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up

Laat ik aller eerst even beginnen met beauty, want dat is niet zo veel. Op dit moment gebruik ik enkel nog producten die dierproefvrij en vegan zijn. Maar dat niet alleen, ik heb zelfs de stap gemaakt naar enkel nog natuurlijke make-up. NOG een stap verder dus, maar het voelt goed en ik vind het leuk! Dat betekent dat ik de laatste tijd veel heb gekocht (en mocht ontvangen). Maar ik ben nog benieuwd naar een aantal items van Alima Pure en naar de face tan water van Eco by Sonya. Hope to try these soon!

Vegan wishlist make-up

Fair fashion kleding

Zoals ik hierboven al schreef, wil ik mijn kast graag verduurzamen. En ik ben al een eindje op weg! Op dit moment zoek ik vervangers voor huidige kledingstukken, omdat ik weet dat ik die graag draag. Ik koop dus relatief véél kleding voor wat betreft mijn minimalistische tour. Maar dat is dus niet voor meer, meer, meer, maar voor het vervangen van een niet fair item voor een fair item. Uiteraard gooi ik de niet duurzame items niet weg (dat zou niet duurzaam zijn), ik geef ze weg of ik doneer ze aan het goede doel. Zie hier mijn wishlist met fair fashion kleding items en schoenen. Onder de foto de links naar de shops!

Fair fashion wishlist Wolf & Storm shirt / En-enn laarsjes bruin / Charlie + Mary trui grijs / Wolf & Storm top  / Goat burgundy shirt / Charlie + Mary trui roze

Fair fashion accessoires

Jeej, nog meer fair fashion! I love it 🙂 Maar in dit geval gaat het om (veel!) sieraden, ondergoed en tassen. Toen ik me in ging lezen over fair fashion, kon ik weinig leuks vinden. Maar nu ik eenmaal weet waar ik kan kijken, kom ik zoveel moois tegen! Naar mijn idee komen er ook steeds meer mooie merken bij en dat is alleen maar goed. Ik kan niet wachten om al deze items te gaan afstrepen van mijn lijstje!

Fair sieraden wishlist

Charlie + Mary ring / Wolf & Storm ketting maan / Wolf & Storm ring wit / Charlie + Mary choker / Charlie + Mary vierkante ring / Charlie + Mary ring / Wolf & Storm ketting rondje / Wolf & Storm ring

Fair wishlist

Do you Green string / bh / bh & bh / Wolf & Storm tasje zwart & tas groot zwart

Vegan wishlist

Hopelijk vond je het leuk om mijn vegan wishlist met zowel beauty als fashion items te zien! Er stonden eigenlijk nog meer items op mijn wishlist, maar velen daarvan heb ik inmiddels al aangeschaft. Die zie je vanzelf voorbij komen in de New In artikelen of in een aparte shoplog! P.s. wil je ook fair fashion shoppen? Dit zijn mijn favoriete fair fashion webshops! Wat staat er nog op jouw wishlist?

Liefs Mariëlle